Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Undersøgelse: Folk er er vilde med deres Apple Watch

Undersøgelse: Folk er er vilde med deres Apple Watch

Apple Watch topper ny undersøgelse over brugertilfredsheden ved smartwatches, mens Samsung tager andenpladsen.

Apple Watch klarer sig udmådelig godt i ny undersøgelse
Apple Watch klarer sig udmådelig godt i ny undersøgelse

Det er mere end et år siden, at Apple for første gang trådte ind på wearables-scenen, og vi blev introduceret til deres Apple Watch.

Selvom salget måske ikke har været helt som de havde håbet, så er tilfredsheden hos køberne helt i top. Det kan det anerkendte analysefirma J. D. Power nu konkludere, skriver BGR.

I deres undersøgelse over den generelle tilfredshed med smartwatches, lander Apple altså på en førsteplads, mens Samsung må tage til takke med sølvet.

Læs også: Apple Watch giver rivalerne baghjul

Undersøgelsen bygger på besvarelser fra godt 2.700 personer, der i løbet af det seneste år har erhvervet sig et af de smarte ure. De er blevet bedt om at vurdere deres smartwatch på 11 parametre, bl.a. brugervenlighed, udseende, batteritid og komfort. Disse besvarelser er tilsammen med til at give en bedømmelse fra 0 til 1.000.

Her fik Apple med deres Apple Watch en score på 852, hvilket var nok til at give dem førstepladsen, mens Samsung fik 10 point mindre som nummer to og på tredjepladsen findes japanske Sony.

Læs også: Apple har gjort det nemt at vælge Apple Watch

Det generelle største kritikpunkt fra de adspurgte i undersøgelsen var batteritiden. Som sådan er det ikke overraskende, men taget i betragtning, at Apple Watch er blandt de dårligste til at holde på strømmen, må det betyde, at æbleuret kun har brilleret i de andre kategorier.

Apple har da også selv udgivet tal fra en undersøgelse, der viste at 97% af Apple Watch-køberne var tilfredse med produktet.

Læs også: WWDC: WatchOS 3.0 gør Apple Watch op til 7 gange hurtigere

Til dette års WWDC blev vi introduceret til WatchOS 3.0, der kun vil gøre Apple Watch hurtigere, bedre og mere effektivt. Alt tyder derfor på, at Apple vil kunne blive ved med at levere en god brugeroplevelse på ur-siden, og fortsat stille sine købere tilfredse.

Find den bedste pris på Apple Watch på Mobilpriser.dk

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies