Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Undersøgelse: Vi bruger stigende tid i apps

Undersøgelse: Vi bruger stigende tid i apps

Nye tal viser, at vi i 2013 har brugt endnu mere tid i apps, og det særligt var messenger og sociale medier, der trak tallet opad.

Grafen her viser hvilke typer apps vi i 2013 brugte mest tid med.
Grafen her viser hvilke typer apps vi i 2013 brugte mest tid med.

På trods af at tidligere undersøgelser viser, at teenagere dropper Facebook, så bruger smartphone-ejere mere tid i apps på deres mobil. Tendensen bekræftes nu af nye data fra analysefirmaet Flurry Analytics. Det skriver TechCrunch.

Sociale medier: Her får mændene baghjul

Tallene viser, at vi i 2013 generelt har brugt 115% mere tid i apps end året tidligere. Det er i høj grad “messenger- og sociale tjenester”-kategorien, der trækker det store læs med en stigning på hele 203%. Så imens Mark Zuckerberg & Co. må se sig overset af de yngre forbrugere, så er der kommet andre apps, der altså har taget deres del af slæbet.

“Værktøjer og produktivitet”-kategorien er steget med 149% og beviser dermed, at vi også bruger vores enheder til opgaver, som tidligere var forbeholdt computeren. Måske fordi vi er blevet mere åbne over for de smarte apps eller at værktøjerne er blevet bedre.

Du tjecker din mobil 150 gange - om dagen

Stigningen kan også skyldes, at app-udbuddet vokser år for år. I Danmark mangler vi apps fra det offentlige og det tvinger os til at starte den gamle stationære en gang imellem. Lad os håbe at det snart ændrer sig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies