Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows-brugere raser: Vi vil også spille Pokémon GO!

Windows-brugere raser: Vi vil også spille Pokémon GO!

Spillet Pokémon GO stormer frem i øjeblikket og er ikke til at undgå i disse dage, medmindre du altså bruger Windows.

Intet Pokémon GO til Windows i denne omgang
Intet Pokémon GO til Windows i denne omgang

Spillet Pokémon GO er på alles læber for tiden, og det er helt utroligt, hvor hurtigt det har bredt sig, selvom det lige nu kun officielt er tilgængeligt i USA, New Zealand og Australien (se dog her hvordan du kan få det til din mobil allerede i dag).

Folk har taget utrolig godt imod spillet, og tal viser, at det er en af de mest brugte apps på daglig basis, og at det allerede har oversteget Tinder i antal downloads.

Læs også: 4 vilde facts: Så stor en succes er Pokémon GO allerede blevet

Men det er ikke alle, der jubler over det nye spil. På nettet går flere Windows-brugere nu i kødet på skaberne af Pokémon, fordi de endnu ikke har lanceret spillet til Windows 10 Mobile.

Spillet har været ude til både iOS og Android i godt en uges tid, men fans af Windows må altså se sig forbigået.

Læs også: Spillet Pokémon GO er nu ude til iOS og Android

Der er ikke noget, der tyder på, at det er på vej til Windows, og det har fået en række vrede Windows-folk til at starte en underskriftindsamling på Change.org.

“Ud fra ovenstående anmoder flere millioner af Windows 10 og Windows 10 Mobile-brugere høfligt skaberne af Pokémon GO, Niantic Inc.,The Pokémon Company og Nintendo Co. om at lancere Pokémon GO til Windows 10 og Windows 10 Mobile, ligesom det er tilgængeligt på både Android og iOS,” skriver Windows-folkene pænt på hjemmesiden.

Indsamlingen skal understrege brugernes ivrige ønske om at blive en del af Pokémon-klubben og har i skrivende stund rundet 41.000 underskrifter.

Læs også: Avis: Pokémon GO kommer til Europa 'om få dage'

Samtidig er der flere Windows-brugere, der på bl.a. Twitter har fortalt, at de er skiftet til enten iPhone eller Android alene for at kunne få fat på det nye spil.

Alt tyder altså på, at du som Windows-bruger må vente længe, før du får Pikachu eller andre af de mange Pokémons at se på din skærm. I mellemtiden kan du jo altid give din stemme med og skrive under på indsamlingen, som findes på denne side.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies