Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Apples topchef, Tim Cook, har netop bekræftet at der under dette års WWDC-udviklerkonference vil være nyt om fremtiden for iOS.

Der har været mange rygter ude om den næste version af iOS lige siden Jonathan Ive overtog ansvaret for iOS. Og nu har Apples top-chef Tim Cook, altså bekræftet at vi på Apples kommende udviklerkonference WWDC 2013 vil høre nærmere om fremtiden for iOS.

 - iOS-chefen forlader Apple – er Maps grunden

Ifølge Cook så er Jonathan Ive også ”nøglen” til den næste version af iOS. Men han ville dog ikke ind på om ændringerne er så drastiske, som rygterne vil det. Det eneste han fortalte var, at helheden mellem hardware, software og tjenester er forbedret. Det skriver Engadget.com.

 - Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

 - ”Jony havde bidraget væsentligt til udseendet og fornemmelsen af ​​Apple over mange mange år, og kunne gøre det for vores software også,” lød det fra Tim Cook i et interview på AllThingsD's D11 conference.

Mobilsiden.dk følger Apples WWDC udviklerkonference.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JeppeD 29-05-2013 13:43:42

Svigerfar vil have ipad - menøh. Er det mon et skidt tidspunkt at købe på? hvad er jeres vurdering på om der kommer en ny ipad?

0 0
August 29-05-2013 13:47:02

Der kommer med 100% garanti ikke en ny iPad, de har ændret lanceringsdatoerne for den slags til om efteråret, ligesom med iPhone. Men vent. Det er ikke så mange måneder, og så vil din svigerfar få en iPad, som er optimeret og bygget til iOS 7.

0 0

Om brug af cookies