Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Få nem adgang til Messenger-gruppen fra din Android [TIP]

Få nem adgang til Messenger-gruppen fra din Android [TIP]

Med Facebooks nye gruppe-funktion i Messenger app’en, kan du linke op med en nem genvej, og placere den hvor du ønsker.

Den sociale netværksgigant hviler ikke på laurbærerne. Vi har i den seneste erfaret, at Mark Zuckerberg & Co. arbejder på mobilbetaling, samt at Facebook påbegynder udrulning af ny “Find Venner” funktion

Derudover har vi på Mobilsiden.dk også fortalt, at Facebook tvinger dig snart til Messenger. Android mobilerne har for nyligt fået opdateret Facebooks Messenger app til version 4.0, der blandt andet bringer “Grupper”-funktionen til søgegigantens styresystem. 

Nu kan du “Synes ikke godt om” på Facebook Messenger

Funktionen er lavet netop for, at du hurtigere kan finde frem til dine gruppesamtaler i selve Messenger app'en. I den forbindelse har Mobilsiden.dk en lille fif, der kan bringe en genvej til samtalen ud på din hjemmeskærm.

- Først skal vi lave en gruppe. Du skal derfor starte på gruppe-oversigten.

- Herefter trykker du på knappen nederst i højre hjørne.

- Nu skal du navngive din gruppe, og ikke overraskende tilføje de personer, som du ønsker skal være en del af fælleskabet.

- Afslut på knappen “OPRET GRUPPE”

- Efter at gruppen nu er oprettet, skal du trykke på knappen med de tre lodrette prikker, og så vælge “Opret genvej”

På hjemmeskærmen vil genvejen nu befinde sig, og du kan naturligvis placere den hvor du ønsker. Det smarte er, at genvejen ikke åbner Messenger app’en, men istedet det “Chathead”(besked-vindue) som du har valgt.

Kunne du bruge endnu flere tips til Facebook på Android, så tag et kig på Tip: Her er 5 fede Facebook tips til Android og Sådan muges der ud i app-samlingens Facebook-adgang på Android [TIP].

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies