Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 3 fif til præsentationen på iPad [TIP]

Her er 3 fif til præsentationen på iPad [TIP]

Med Apples egen Keynote app kan du nemt lave fantastiske præsentationer, og styre dem direkte fra din iPhone.

Apples iPad er siden introduktionen i 2010, blevet beskyldt for at henvende sig udelukkende til underholdning og altså ikke produktivitet, selvom at Apple ved lanceringen allerede havde tilpasset deres iWork applikationer til den touchvenlige skærm. 

Nu da Office til iPad er klar er der igen røre i produktivitetssnakken. Netop derfor har Mobilsiden.dk samlet et par fif til Keynote app’en på iOS, der jo er ganske gratis for enheder købt efter september 2013.

Magisk flytning

Når man skal flytte et billede fra et slide til et andet, er det jo optimalt, når dette sker flydende og animeret. I Keynote bruger man funktionen “Magisk…”. Kort forklaret så dublerer man faktisk bare et slide, og placerer de forskellige dele som man ønsker på det næste. I videoen kan du se hvor let det fungerer i praksis.

Masker billedet

Hvis du har et billedet som du ønsker at maskere anderledes på dit slide, skal du blot dobbelt-tappe på billedet. Herefter kan du både maskere og omplacere billedet i rammen ved blot at bruge fingrene. I videoen kan du se hvor let det går.

Byg ind og ud

Som de fleste kender fra Powerpoint, så kan billeder og lignende bygges ind og ud som man ønsker. Ved du ikke hvordan i Keynote, så viser jeg også det i videoen. Du trykker først på billedet og vælger “Animer”. Herefter kan du enten “byg ind” eller “byg ud”, og finde den animation du ønsker. På knappen “Afspil” kan du naturligvis se et eksempel.

Husk desuden, at en anden iOS enhed kan bruges som fjernbetjening af din Keynote-præsentation. Du kan se hvordan i dette Tip: Keynote-præsentationer kan styres direkte fra din iPhone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies