Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er tre smarte mail-fif du måske ikke kender til iPhone [TIP]

Her er tre smarte mail-fif du måske ikke kender til iPhone [TIP]

Når du vil være effektiv på Apples iOS-enheder, så hjælper det ofte med små tips. Idag kommer der et par til mail-app’en.

Du har sikkert allerede læst her på Mobilsiden, at Apple inviterer til WWDC 2014. Vi går nemlig spændt og afventer årets udviklerkonferrence, hvor IT-giganten viser iOS 8 (næste store opdatering til det styresystem der er på iPhone, iPad & iPod Touch). 

Selvom mange er jer sikkert føler jer godt hjemme med funktioner i iOS 7, så kunne der jo godt være en smarte tricks som er smuttet forbi jeres næse. Netop derfor har jeg valgt, at vise et par anderledes mail-fif, der måske kan lette hverdagen. 

Dagens tips virker desuden til alle iOS-enheder (iPhone, iPad & iPod Touch)

Hurtig adgang til alle dine udkast
Mange smartphone-brugere har ofte tendens til at foretrække den gamle pc’er, når der skal sendes vigtige og mere omfattende mails, da de måske let forstyrres af apps, opkald og andet på mobilen. Her vil jeg istedet slå en slag for den ikke ukendte “Udkast” indbakke, der findes under enhver mail-konto, og som altså kan gemme beskeden, hvis du pludseligt får et andet ærinde. 

Når du vil gemme mailen skal du blot trykke “Anuller” og herefter på “Arkiver udkast”. Nu vil du så kunne finde mailen i udkast-indbakken for den respektive mail-konto, men det er alt for besværligt. 

Tryk og hold istedet fingeren nede på “Ny mail” ikonet. Så bliver du præsenteret for genveje til alle dine udkasts, og endda på tværs af mailkonti.

Svar og vedhæft udvalgt indhold
Når du har haft gang i en lang mail-kospondence, vil du under dit besvar finde hele samtalen, hvilket ikke altid bidrager til et overblik for modtageren, når du igen sender en mail afsted. 

Men vidste du, at du kan markere teksten inden du du vælger “Svar”, og herved sørge for, at det nu kun er det markerede tekst som modtageren får med. Det kan helt sikkert hjælpe på overblikket.

Siri finder hurtigt dine mails
Som Mobilsiden.dk tidligere har vist i dette Tip: Siri er iOS-enhedernes svar på en “au pair”. Se selv, hvad funktionen kan hjælpe dig med, så kan Siri hjælpe med alverdens ting på dine iOS-enheder. 

Siden dagens tip vedrører mail, så lad da Siri finde dine mails frem af gemmerne. 

Har du flere mail-fif til Apples enheder, så del dem gerne i kommentar feltet. 

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies