Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Hurtig førstehjælp til din Apple, Android eller Windows Phone

Hurtig førstehjælp til din Apple, Android eller Windows Phone

Sidder du ofte med et uløst problem på din mobil, eller tvivl om dit næste mobilkøb, så har vi værktøjet til at hjælpe dig.

FOTO: (Mobilsiden.dk)
FOTO: (Mobilsiden.dk)

Smartphones er i dag ikke altid ligeså smarte som navnet antyder.

Alt for ofte sidder man tilbage med et problem, som man ikke lige har mødt på sine tidligere mobiler, og føler sig derfor tabt bag en vogn. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Herunder har vi samlet en oversigt over fora der kan hjælpe dig til en løsning på dit problem, hvad enten det er til dit Apple, Android, Windows Phone, eller et andet produkt.

Apple forums på Mobildebat.dk
Apple forums på Mobildebat.dk

Apple (iOS)

Du har måske oplevet at din iPad ikke vil forbinde til iTunes, eller alle dine kontakter pludseligt er forsvundet fra din iPhone.

Eller ved du ikke lige hvilket etui, cover, eller høretelefon du skal købe til dit Apple produkt så findes der heldigvis hjælp.

Mobildebat.dk har vi nemlig et iPhone og iPad forum, hvor der sidder masser af kompetente brugere der er klar på at hjælpe dig med dit problem.

I alt er der indtil videre mere end 110.409 indlæg fordelt på mere end 11.000 emner i forummet, hvilket giver dig god mulighed for at søge hjælp.

Google Android med Gingerbread, Honeycomb og Ice Cream Sandwich
Google Android med Gingerbread, Honeycomb og Ice Cream Sandwich

Google (Android)

Hvis ikke du lige sidder med et Apple produkt, men stadig gerne vil have hjælp, til måske at finde ud af hvilken Android telefon der passer dig bedst, eller hvilken tablet der giver dig mest for pengene, så har Mobildebat.dk lige forummet til dig.

Inde i Android forum sidder der nemlig også her mange kompetente brugere, der er klar til at give råd og vejledning, også hvis der er problemer med dit nuværende Android produkt.

I alt er der indtil videre under Android forum mere end 82.000 indlæg fordelt på cirka 9.000 emner.

Windows Phone
Windows Phone

Microsoft (Windows Phone)

Selvom der ikke er mange Windows Phone produkter på markedet, så er det et system der vinder stærkt frem, specielt med Nokia Lumia serien.

Derfor overvejer du måske at købe en Windows Phone, men ved ikke hvilken der passer til dit behov. Eller måske har du allerede investeret i en, men ved ikke helt hvordan du kommer i gang med den.

Så har vi også her hjælp til dig, via vores Windows Phone forum der allerede har mere end 71.000 indlæg fordelt på cirka 10.000 emner.

Symbian og Meego
Symbian og Meego

Symbian, Meego, og andre systemer.

Måske sidder du stadig med en ældre Nokia eller Sony Ericsson mobil, og nægter at hoppe over på et af de nye smarte systemer, eller bare ikke gider det der touch halløj, så har vi selvfølgelig også et forum til dig.

Inde i andre mobiler forummet har vi mere end 87.000 indlæg fordelt på knap 12.000 emner, hvor du kan finde hjælp til alt fra mms-opsætning til Bluetooth vejledning.

Generelt om Mobildebat.dk

Mobildebat.dk har hver dag mange aktive brugere, der sidder klar til at hjælpe dig med alt fra hardware til software problemer.

Har man lyst til at diskutere frit omkring mobiler, telefoni, eller anden computerrelateret er der også forums herfor.

Du kan let oprette dig som bruger HER, og i løbet af ingen tid er du klar til at oprette dit spørgsmål og få hjælp fra mere end 39.000 andre medlemmer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 25-03-2012 12:06:23

Tror efterhånden, at med så mange indlæg, kan det godt blive noget af, at skulle finde en nål i en høstak, når man skal have løst en problem. tror som, at google kan være lige så godt et stykke værktøj, når man skal finde noget i så mange indlæg.

0 0
TheSilverOne 25-03-2012 00:24:48

Jeg synes, det er skønt at I guider os mobilbrugere til at finde svar på vores spørgsmål. Hvis man har brug for at kommunikere med andre for at forklare hvad ens specifikke problem er, er det også oftest nemmere og mest brugervenlig at kommunikere med danskere - både sprogligt, men også fordi danskere bedst kan sætte sig ind i dansk mobilbrug, med fx mobilselskaber mv.

0 0
Thomas Kristensen 22-03-2012 15:09:05

Der fik i da vist lavet lidt reklame for jer selv.

Jeg vil helt klart anbefale XDA
Der finder man nogle af de klogeste i verden, og de kan altid hjælpe :)

0 0
Jacob Smidt 22-03-2012 16:01:48

Men XDA har ikke en dansk afdeling, og da vi har nogle bruger der har svært nok ved at forklare sig teknisk på dansk, bliver det ikke bedre at skulle gøre det på engelsk ;)

Men XDA, er et godt sted at søge hjælp anyway :)

0 0
Karim 23-03-2012 14:09:22

eller androidforum.dk er et godt sted

0 0
Malte 22-03-2012 13:10:31

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
Malte 22-03-2012 13:10:20

For ikke at nævne http://www.google.com

0 0

Om brug af cookies