Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Huawei Ascend D1 - det første kig

Huawei Ascend D1 - det første kig

Web-TV: Vi har tjekket mellemklasse-mobilen Huawei Ascend D1 ud. Fed skærm, hurtig processor og Android 4. Det virker lovende.

Kinesiske Huawei har lanceret produktet Ascend D1, en mellemklasse smartphone baseret på Android 4.X Ice Cream Sandwich.

Mobilen føles lækkert i hånden og har en brugerflade, som opleves lækkert og ikke mindst flydende.

Skærmen har en opløsning på hele 1280 x 720 pixels fordelt på 4,5 tommer, der i øvrigt ser fantastisk godt ud.

Der er også blevet plads til 1,5 GHz dual-core processor samt et 8 megapixels.

Huawei har endnu ikke prissat produktet, der ved det første kig, fremstår ganske lovende.

Læs også:
- Mere om Huawei Ascend D1
- Ascend D1 - specifikationer

Huawei Ascend D1. (Foto: Mobilsiden.dk)
Huawei Ascend D1. (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per Hansen 29-02-2012 20:30:14

Nej, vel?
Det er da en sjov gimmick, men ikke andet end en gimmick. Måske det får en mere interessant anvendelse senere. Synes ikke Lumigon er noget særligt - en grim klods af en telefon, som måske/måske ikke kommer i produktion.
Klart at android mobilerne ligner hinanden. Styresystemet er ret ens, touchskærm i forskellig størrelse, der er kun lidt med forskellig brugerflade, alt efter fabrikat - måske med forskellige farver, de er firkantede med mere eller mindre rundede hjørner. Givet disse "designkrav" synes jeg egentlig at der er nogle der skiller sig ud. Sonys Experia Arc og de nye netop præsenterede Sony mobiler er da lidt for sig selv.
Jeg tror ikke en trekantet mobil ligger særlig godt i lommen eller hånden. Det gør en kuglerund, men den er nok lidt upraktisk at se film, spille eller surfe på.
Behøver mobiler skille sig ud på designet? Hvorfor opfinde den dybe tallerken igen? Folk køber vel det de kan lide, og sætter dermed standarden for et storsælgende produkt.
Bortset fra det, synes jeg det er fint, at vi ikke alle har samme smag. Så skulle vi nøjes med en enkelt mobil, samme bil, samme tøj, samme kone, samme job, samme mad.
I må gerne låne min mobil, nogle må låne min bil, nogle må låne mit tøj, jeg deler gerne jobbet og maden, men min kone deler jeg IKKE!

On topic: glæder mig til egentlige tests af de nye mobiler.

0 0
Klaus Noergaard 29-02-2012 18:36:04

Lækker mobil og fed opløsning, men ellers skiller den sig ikke ud, lige som alle andre androidmobiler på markedet.

Forstår ikke at mobilproducenterne skiller sig mere ud, ved at være mere innovative på nye produkter. Danske Lumigon har gjort det, ved at smide infrarød-remote i, men hvorfor ser vi ikke det ikke nytænkende produkter hos de andre? Det eneste vi ser er opgraderinger af hastighed, kamera osv.

0 0

Om brug af cookies