Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy Note - på testblokken - se testen her

Samsung Galaxy Note - på testblokken - se testen her

Web-TV: Hvordan er Samsung Galaxy Note? Her kan du se vores test af Samsungs hybrid-enhed, Galaxy Note.

Galaxy Note har en kæmpe, men også utrolig flot skærm, på hele 5,3 tommer. Det er altså en hybrid-enhed, der både er en lille tablet og en stor smartphone.

På Note kan der skrives notater med en særlig S-Pen, som også gør det muligt at lave markeringer på skærmbilleder, og sende dem som mail eller uploade dem til sociale medier.

Denne Android-enhed fungerer et langt stykke hen ad vejen ganske fint, men den giver ikke en ægte "pen på blok"-oplevelse - og Samsungs reklamer er lidt for rosenrøde, i forhold til, hvordan produktet virker i dagligdagen.

Hvis du er bevidst om hvad du køber, så er Samsung Galaxy Note fem stjerner værd. 

Læs også:
- Stor test af Samsung Galaxy Note


Samsung Galaxy Note - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hyggefimsen 08-03-2012 18:26:43

Har nu haft min galaxy note i to dage. En super telefon som virkelig får min tidligere HTC desire HD til at føles handicappet lille. Jeg er dog temmelig irriteret over de blå kanter der kommer frem i siderne af skærmen, når man bladrer frem og tilbage i menuer mv. Er det bare min model der er sådan eller er det generelt?

0 0
Klaus 11-02-2012 20:12:46

Øv øv....Har overvejet at prøve noget andet end Iphone 4, sådan bare for at få lidt nye oplevelser og havde glædet mig til at prøve og evt. købe Note'en, men blev helt vildt skuffet da jeg prøvede den. Den laggede...ikke meget, men bare lige nok til at det er irriterende....Ekspedienten sagde at det gjorde de jo lidt....Er det noget man vænner sig til eller hvordan?

0 0
JKay 13-02-2012 09:02:43

Galaxy Note er ret ny.. efter et par firmware opgraderinger vil den helt sikkert virke mere smooth i bruger interfacet.
Jeg kan godt få min til at køre helt flydende men det kræver at jeg rooter den og fjerner Samsungs bloatware.

0 0
Klaus 11-02-2012 20:12:09

Øv øv....Har overvejet at prøve noget andet end Iphone 4, sådan bare for at få lidt nye oplevelser og havde glædet mig til at prøve og evt. købe Note'en, men blev helt vildt skuffet da jeg prøvede den. Den laggede...ikke meget, men bare lige nok til at det er irriterende....Ekspedienten sagde at det gjorde de jo lidt....Er det noget man vænner sig til eller hvordan?

Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/samsung-galaxy-note-en-stor-blok-mobiltest,lid.18902/#comment_box#ixzz1m6Nwy7J8

0 0
Thomas 10-02-2012 17:48:42

Men kan i ikke uddybe lidt hvad det er i mener med at "stregen ikke følger med pennen"........på videoen ser det da ud til at fungere rigtig godt.

.......Er det at stregen er for langsom, altså er et par millimeter bagved pennen når man tegner hurtigt??

0 0
Mobilsiden.dk 12-02-2012 11:50:33

Hej Thomas

Ja, det kan være lidt svært at se på videoen. Men stregen tegnes bagved pennen. Det er bare ikke en særlig fed oplevelse.

0 0
Bepper 10-02-2012 18:50:14

Hej Thomas - jeg har selv haft en Note, og kan derfor genkende problematikken som beskrevet af John. Men min bedste anbefaling er at du selv går ned i en forretning og får syn for sagen, ved at selv prøve den af. Hillerød Telia har en, og sikkert også flere andre Telia'er.

0 0
JKay 08-02-2012 14:02:09

På min Galaxy Note (XXLA6) kan man vælge et smalt tastatur. Placeret til højre eller til venstre. Så er den nemmere at betjene med en hånd.

0 0
Bepper 08-02-2012 14:41:06

Jeg vil også sige til Notens ros, at det indbyggede swype-tastatur/funktion er den KLART BEDSTE jeg har prøvet af alle swype-tastaturer! Bedre end noget man kan downloade fra Market. Og virkelig, virkelig godt fungerende til dansk.
Men nu er det jo bare ikke alle der swyper når de sms'er.
- Men prøv det!

0 0
BE 08-02-2012 13:34:48

Der lægger sig jo lige der hvor den både er en lidt stor telefon, og en lille tab, og hvor man også alligevel har næsten det hele fra en tab, og så samtidig kan have den med i lommen.
Man skal så ikke undvære noget, og kan samtidig let have den med overalt.

Jeg tror Samsung har skudt "papegøjen" med Note, og så kan man jo bruge den med Bluetooth, hvis man syntes den er for stor ved telefonsamtaler.

0 0
BE 10-02-2012 13:58:11

JEg sidder og kommer i tanke om, at næste ombærin gaf Galazy Note gerne måtte være født med 32 GB, NFC og 4G samt fortsat med plads til et 32 GB micro kort hukommelse.

Lgeledes gerne rettelser til softwaren, - hvilket åbenbart volder Samsung en del kvaler på flere modeller.

0 0
Svein 07-02-2012 23:25:51

Vel, dette er smak og behag...og sikkert et definisjons ? Jeg er ufattelig fornøyd med Note som telefon, montert et skin på bakdeksel, så grepet blir bedre. Det medfølgende dekslet er ikke bra, gikk i stykker etter 2uker, tåler ikke å ligge lommen.

Har en Samsung tab 7 tommer, den syns jeg er for liten, har også ipad, skjermen på den er stor nok..(litt for liten oppløsning riktignok)

0 0
Svein 07-02-2012 23:20:20

Hei
Jeg bruker Handsent sms med Swift Keyboard. Det fungerer som en drøm, skriver raskere på Note rn det jeg gjorde på den gamle Desire..som forøvrig virker mikroskopisk nå.... ;-)

0 0
Bepper 07-02-2012 22:54:17

Jeg vil som tidligere ejer af en Samsung Galaxy Note gerne supplere med mine kommentarer, hvis du overvejer at købe en Note.

Det der i udpræget grad slog mig, da jeg brugte Noten i hverdagen var, at alle de normale telefon-ting man gør, såsom at skrive sms'er, mms'er og føre samtaler i den - De bliver bare en smule mere akavet end man er vant til. Og for mig blev det til for mange ting, der blev besværliggjort.

Man kan ikke nå over til modsatte side af skærmen, og ramme noget præcis med tommeltotten hvis du bruger en hånd. Og det gør man flere gange end du regner med! (finder man ud af!) til f. eks apps, div. navigering og sms skrivning.

Når du taler i telefonen synes jeg den let kurvede, meget tynde kant nærmest beder om at man taber den, hvis man har bare en smule fedtede fingre... Så jeg synes ikke holdegrebet er godt heller. Det er langt bedre horisontalt hvis man betjener den som en tablet. Det gør man bare ikke altid hvis du som i dette tilfælde benytter Noten som telefon!

Så derfor er min "advarsel": Vær klar over at du køber en mini-tablet med telefon-egenskaber!


I dag har jeg en HTC Sensation XL med 4.7 tommer skærm. Selvom den også betragtes som værende stor, så har den ikke glemt hvad den er... EN TELEFON ;) Og det er jeg meget glad for.

Og når der kommer en 10 tommers pad der vejer under 400 gram - køber jeg også sådan en ved siden af min telefon! Ikke et mikset produkt...

0 0

Om brug af cookies