Priskrig: Oister er ny vinder af lavpris-telefoni

Med en ny aggresiv prissætning lægger Oister sig i førerpositionen, når det gælder priskrigen på lavpristelefoni.

Priskrig: Oister er ny vinder af lavpris-telefoni

I slutningen af januar lavede vi på Mobilsiden.dk en stor analyse af de forskellige tilbud i lavpris-kategorien, med fem og seks timers tale, inklusiv data og SMS.

Vinderen for superbrugeren blev Call Me Pow!, mens Bibob til den mere jævne forbruger, vandt over Onfone.

Men priserne flytter sig hurtigt på mobilmarkedet, og ind fra kulissen er kommet 3’s lavprisselskab Oister, der med deres Oister vinder klart

I analysen fra januar kunne der argumenteres frem og tilbage for, hvem der egentlig var den reelle vinder, men det kan der ikke længere.

– “Oister er klart der, hvor du som forbruger får den laveste pris, og samtidig mest og hurtigst data, til en fast månedlig pris,” fortæller chefredaktør John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk, der har foretaget beregningerne.

I kategorien “fem timers tale inklusive data og fri SMS og MMS” koster Oisters produkt 129 kroner om måneden, inklusive alt.

Selv når der omregnes til seks timers tale hos Oister, så den kan sammenlignes med Call Me Pow!, er Oister den klare vinder.

Link: PDF-fil med skema over priserne i analysen

Priserne er opgjort den 29. marts 2011.

Læs også:
 – Her får du lavpris-tele billigst
 – Oister optrapper priskrigen

Temaet er ikke slut

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden fulgte op på sagen. 30/3/2011 pustede redaktionen nyt liv til historien med en ny vinkel på temaet Oister optrapper priskrigen – Historien kan læses her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..