Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 åbner op for roaming med 3LikeHome i Tyrkiet

3 åbner op for roaming med 3LikeHome i Tyrkiet

Teleselskabet 3 tilføjer et meget efterspurgt rejsemål til listen over lande, hvor du kan tale, surfe og SMS'e med 3LikeHome: Tyrkiet.

Foto: 3

Når sommerferien er over os, er der mange danske familier, der tager en uge eller to til Tyrkiet. Det har dog ofte været en dyr affære at bruge sin mobil i netop Tyrkiet, da landet ikke er en del af EU, hvor roamingafgifterne har været afskaffet siden juni 2017.

Læs også: Nu kan du roame med 3 i Rusland forud for VM

Som kunde i teleselskabet 3 skal du dog ikke længere bekymre dig om dyre regninger efter en ferie i Tyrkiet. Fra i morgen den 22. maj er Tyrkiet nemlig blandt i alt 59 lande, hvor 3’s roamingordning 3LikeHome er tilgængelig. Det oplyser teleselskabet på dets hjemmeside.

Det betyder, at du kan bruge din mobil i Tyrkiet (og store dele af resten af verden) mere eller mindre, som du plejer at gøre hjemme i Danmark. Du kan altså ringe, surfe og sms’e til samme priser som i Danmark. Dog kan du maks. bruge 20 GB data i udlandet om måneden. Hvis dit abonnement har mindre end 20 GB i Danmark, kan du kun bruge den mængde data, som du normalt har til rådighed.

3LikeHome er nu tilgængeligt i 59 lande.
3LikeHome er nu tilgængeligt i 59 lande.
Foto: 3

Med Tyrkiet som en del af 3LikeHome er mangler der altså kun lande som Ukraine, Hviderusland, Andorra, Armenien, Aserbajdsjan og Balkan-landene Albanien, Bosnien-Hercegovina, Makedonien, Montenegro og Serbien for at hele Europa bør være dækket af 3LikeHome.

Hvis du er interesseret i 3LikeHome, kan du se 3’s abonnementer med ordningen her. Det billigste abonnement med 3LikeHome er i skrivende stund fri tale, fri SMS/MMS og 7 GB data for 130 kroner om måneden.

I løbet af 2018 har 3 forbedret 3LikeHome ad flere omgange. I marts fordbolede 3 dataloftet i 3LikeHome-lande fra 10 til 20 GB, og der kom samtidig nye abonnementer. I april annoncerede 3, at det blev muligt at roame gratis i Rusland forud for VM i fodbold, og nu er Tyrkiet senest føjet til listen af lande.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies