Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Advokat: Patent-krigen mod Samsung slutter snart, og Apple vinder ikke

Advokat: Patent-krigen mod Samsung slutter snart, og Apple vinder ikke

Selvom at Samsung netop er idømt at skulle betale Apple for overtrædelse af patenter, så kommer pengene ikke ifølge advokaten.

Billede: John Quinn (advokat for Samsung).
Billede: John Quinn (advokat for Samsung).

Som vi fortalte for nyligt her på Mobilsiden.dk, så er Apple vs. Samsung afgjort - se afgørelsen her. Begge virksomheder er dømt for patent-overtrædelse, og selvom at Apple langt fra er tildelt det ønskede beløb, så er det stadig Tim Cook & Co. der løber med største del af kagen. 

Samsungs gæld til Apple uændret efter juryens genovervejelse

Dog oplever Samsung ikke den nuværende retssag for tabt, da dommens skal appeleres over den kommende periode. Det fortæller John Quinn, der er en af Samsungs advokater til den amerikanske nyhedskanal CNET.

“Vi anser det for en sejr” fortæller John Quinn og fortsætter “Efter årevis “krig mod Android” så har Apple ikke fået en krone”.

Vi har desuden hørt, at enkelte jurymedlemmer er af den opfattelse, at Apple istedet burde tage kampen op med Android, da 4 af de 5 “Apple-patenter” som altså var med i sagen, er bygget i i søgegigantens styresystem. Dog mener selvsamme Samsung advokat, at Apple intet kan gøre for at skade Googles succes med Android.

Google: alt eller intet

“Jeg tror ikke at Apple havde opgivet håbet om at stoppe Android. I hvert fald ikke før nu” sagde John Quinn i interviewet med CNET. "Dette har nok være dråben. De har formentlig indset, at de ikke kommer til at bremse Android ned ved at sagsøge folk.”

Afslutningsvis fortæller John Quinn, at han forventer domsafsigelsen i nuværende og den første patentretssag mellem de to parter vil blive fjernet, eller kraftigt reduceret. Så det er altså ikke blot den nuværende retssag om software, der skal appeleres fra koreanske Samsung.

Som nævnt tidligere, så har Apple udtalt, at den netop afsluttede afgørelse blot bekræfter, at Samsung bevidst har stjålet fra Apples innovationer. Der er dermed stor grund til at tro, at de to tech-giganter stadig har nogle lange arbejdsdage på vej.

Kilde: CNET

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 09-05-2014 12:47:41

Ahhh der lugter lidt af dårlig taber hos denne advokat :-)

1 7
Peter Lyck 09-05-2014 20:54:52

Eller måske hentyder han til Apples arrogance.

Apple havde ikke været meget værd uden dem de er i krig med. Overvej iPhone uden software fra Google og uden hardware fra Samsung. I værste fald risikerer de at save den gren over de selv sidder på.

5 2
R.A. 10-05-2014 06:30:22

Jeg tror der skal virkelig meget til før Google ikke vil tilbyde software, og Samsung ikke vil tilbyde hardware. Både Google og Samsung tjener KASSEN, på at levere ydelser til Apple.

3 0
Peter Frederiksen 10-05-2014 12:44:20

@R.A.

Men ikke desto mindre laver Google bevist ikke apps til Windows- Phone og RT, da de mener at Microsoft udover tjener mange penge på Android, men også rager til sig af andres "Gratis" teknologier uden at så meget at dele egne med deres lukkede platforme (WP8 og RT).

0 0
TF 09-05-2014 21:10:53

Ahh han er ikke den eneste der piver kan jeg se :-)

0 8

Om brug af cookies