Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afstemning: Hvordan streamer du til TV'et?

Afstemning: Hvordan streamer du til TV'et?

Der findes efterhånden mange streamingtjenester og måder at streame dem på. Hvordan streamer du yndlingsserien til dit TV? Deltag i afstemningen.

Foto: Mobilsiden.dk

Streaming er ekstremt populært, både lyd og video. Mængden af streamingtjenester til TV'et vokser år for år og senest har vi set Disney kaste sig ud i deres tjeneste med Disney+ og Apple med deres Apple TV+ (begge tjenester lanceres til november). 

Det er ikke længe siden, at vi undersøgte hvilken streamingtjeneste vores besøgende foretrækker, hvor Netflix viste sig, at være den klart mest foretrukne platform. Nu har vi sat os for at undersøge, hvordan indholdet bliver streamet på TV'et. 

Mulighederne for at streame indholdet til TV'et er mange. De store producenter har de fleste tjenester indbygget direkte i deres Smart-TV og flere af dem giver nu også mulighed for, at streame direkte via AirPlay 2. Men der findes flere muligheder derude: Google Chromecast, Apple TV og spillekonsoller m.m.

Læs også: Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix

Hvad er din go-to metode, når det kommer til at streame film, TV-serier og andet indhold til TV'et? Deltag i afstemningen herunder.

Deltag i afstemningen om streaming:

Afstemning

Hvordan streamer du til TV'et?
Apple TV
22,68 %
Chromecast
41,96 %
Indbyggede Smart-TV apps
21,78 %
Nvidia Shield
4,21 %
Spillekonsol
1,01 %
Jeg streamer ikke til mit TV
4,58 %
Andet
3,78 %
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies