Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple teaser for onsdagens event

Apple teaser for onsdagens event

Der arbejdes på højtryk ved Apple, som er godt i gang med at gøre klar til onsdagens event med skjulte budskaber.

Dekorationen af Yerba Buena Gardens er godt i gang (Foto: Luise Gutierrez)
Dekorationen af Yerba Buena Gardens er godt i gang (Foto: Luise Gutierrez)

Apple har inviteret til stor event på onsdag, som du også kan følge live på Mobilsiden.dk. Det forventes Apple vil præsentere en ny iPhone, nye iPads og komme med nyheder omkring iOS 6 samt de tjenester det inkluderer.

Kommer Apple ikke med en ny iPhone, så vil der være en masse skuffede fans og medier verden over. Sidste år kom Apple ikke med iPhone 5, men ”kun” iPhone 4S. Alligevel blev iPhone 5 et hit på søgemaskinen Google.

 - Skuffede fans – ingen iPhone 5

Men foruden iPhone, så forventes det også der kommer andre nyheder fra Apple. Hvilket de blandet andet er gode til, at tease for ved at give hints i inviationerne, bygningsudsmykningen osv. Og i år er ingen undtagelse.

Apple teaser for event i dekorationen

Apple er godt i gang med at gøre bygningen Yerba Buena Gardens i San Francisco klar til onsdagens event. På ovenstående billede, kan du måske få et par hints til hvad eventen byder på, hvis du ikke blot tænker det bare er nogle streger.

Kigger du nærmere, så bemærker de ”vågne” nemlig at stregerne faktisk ligner noget, som blot er stukket godt og grundigt ud. Og efter at have leget lidt med billedet, så ligner det faktisk forskellige ikoner fra iOS 6, som er drejet og stukket.

Det kan så give et praj om, hvad eventen handler om. Brugeren roosternugget på MacRumours forum har fået følgende ud af dem: Musik, Games, iTunes, Aktier, Overraskelse og Korttjeneste.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies