Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Breitling forsøger sig med et smartwatch

Breitling forsøger sig med et smartwatch

Den schweiziske urproducent, Breitling, er nu klar med et smart ur, der adskiller sig ved ikke at være så smart igen.

Schweiziske Breitling annoncerer et nyt ur - nærmere bestemt en kronograf, der spiller på at være et smart ur, men ikke som du kender det.

Breitling har nemlig en noget simplere tilgang til smarte ure i modsætning til mobilproducenterne.

Læs også: Samsung fører an på smartwatches

Med B55 Connected-uret appellerer Breitling, ikke overraskende, til piloter, som i dagligdagen har brug for en lang række tidsfunktioner. Dem kan Bretling levere på bedste vis.

Gennem en Bluetooth-forbindelse holder uret en konstant forbindelse til din smartphone, som du kan bruge til at udføre handlinger såsom at ændre urets tidsindstilling, tidszoner, alarmer, skærm, driftsparametre og nattilstand.

Læs også: Apple Watch prisen ude: Dyr, dyrere, grotesk

Breitling-uret kan også uploade data fra kronografen til din smartphone, så du altid har tidtagningerne med dig. Med en præcision på 1/100 sekund er du også sikret yderst nøjagtige tidtagninger. Af andre funktioner byder B55 Connected også på et tachometer (omdrejningstæller) samt ned- og optælling, og de er alle tilpassede en pilots behov oppe i luften.

Her ses uret i samspil med den tilhørende iPhone-app.
Her ses uret i samspil med den tilhørende iPhone-app.

Samtidig er det lysstærke LED-bagbelyste display kun aktiveret, når håndledet er vippet 35 grader. Det er ifølge Breitling optimeret til at fungere perfekt, når piloten har hånden på styrepinden i flyet. Uret kan til enhver tid også aktiveres ved at trykke på kronen. Ved siden af kronen finder du to knapper, som du kan aktivere og deaktivere elementer på skærmen med.

Når B55 Connected er ved at løbe tør for strøm, kan du nemt oplade det med et magnetisk opladerstik, som i den anden ende kan tilsluttes USB-porte ligesom en almindelig mobiloplader.

Det vigtigste i et ur er trods alt at se klokken, og det har Breitling heller ikke glemt. Med SuperQuartz™-teknologien er uret 10 gange mere nøjagtigt end almindelige kvartsure, ligesom uret også er kronograf-godkendt af Swiss Official Chronometer Testing Institute, som er den højeste standard, man kan opnå.

Læs også: Huawei Watch: Første kig på ny smartwach-konge

Det hele leveres i en urkasse af titanium med en sort karbonbelægning. Et blåt og sort tema går igennem flere steder – bl.a. med det blå ”wireless”-symbol samt den blå robuste gummirem.

Prisen er på nuværende tidspunkt ikke oplyst, men der kan ikke herske megen tvivl om, hvilket prisleje, det ligger i – det er trods alt Breitling. Ligeså vides det heller ikke, hvornår uret kommer på markedet og om det overhovedet lander hos danske forhandlere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies