Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Efterfølger til LG V10 på vej - måske kaldet LG V20

Efterfølger til LG V10 på vej - måske kaldet LG V20

LG arbejder på en efterfølger til den hårdføre V10, der ser ud til at få navnet V20 frem for V11. Samtidig fremskynder LG lanceringen med en måned.

Sidste år debuterede LG en helt ny serie med telefonen V10, der skiller sig gevaldigt ud fra den normale G-serie ved at været udrustet med et særdeles hårdført design og en ekstra skærm ovenover den primære skærm på fronten.

Nu er det snart tid til en efterfølger, der skal føre serien videre, efter V10 fik en udmærket salgsstart og modtagelse hos anmelderne - heriblandt på Mobilsiden.dk, hvor den fik 5 ud af 6 stjerner.

Læs også: Sådan fungerer den kommende LG V10 med to skærme

Den sydkoreanske avis etnews ligger nu inde med nye, interessante oplysninger om efterfølgeren til LG V10. Man kunne fristes til at tro, at dette års topmodel i V-serien får navnet V11, men dette ser ikke ud til at være tilfældet. Derimod ventes smartphonen at blive kaldt LG V20, men det er endnu med en vis usikkerhed.

Lanceres lige for snuden af Apples iPhone 7

Mere interessant er det, at LG angiveligt fremskynder lanceringen af denne V20-model med en måned, hvilket Samsung også gør med Galaxy Note 7 - dog 'kun' to uger. Frem for at lancere V20 præcist ét år efter V10 (hvilket vil sige oktober), vil LG denne gang komme Apple i forkøbet og lancere telefonen tidligt i september måned.

Hvis LG valgte at lancere telefonen igen i oktober, er der nemlig langt større risiko for at miste et stort potentielt salg, da både Samsung og Apple er klar med deres topmodeller i starten af henholdsvis august og september måned.

Læs også: LG V10: Hands-on med det robuste flagskib [WEB-TV]

Sidste år lancerede LG V10-modellen cirka halvanden måned efter Galaxy Note 5 og en lille måned efter Apples iPhone 6s og 6s Plus. I år bliver rækkefølgen ifølge oplysningerne den, at Samsung først lancerer Note 7 den 2. august, mens der går en måned, før LG V20 lanceres i starten af september måned lige omkring samme tid, hvor Apple ventes at lancere iPhone 7 – med al sandsynlighed 9. september.

Dermed vil LG rent tidsmæssigt være noget mere konkurrencedygtig i år i stedet for at give Apple en måneds forspring.

’Det er blevet for smartphoneproducenter at udsende flere nye modeller, idet smartphonemarkeder nu er baseret på konkurrence om hastighed. Modsat Apple, der modtager dele fra andre firmaer, har Samsung og LG fordelen af at justere deres udgivelsesdato, da deres søsterselskaber tager sig af produktionsforløbet” lyder det fra professor ved Hanyang University, Chang Seok-kwon.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies