Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Er dette de første billeder af OnePlus 3?

Er dette de første billeder af OnePlus 3?

De angiveligt seks første billeder af OnePlus 3 er kommet frem. Væk er Sandstone-bagsiden, og i stedet ses en bagside stærkt inspireret af Samsung og HTC.

Foto: Weibo.com

De fleste store producenter har alle præsenteret dette forårs topmodeller, men den lille, kinesiske producent, OnePlus, lader endnu vente på sig. Medsftigeren, Carl Pei, har dog allerede meldt ud, at OnePlus 3 bliver afsløret i 2. kvartal, hvilket vil sige enten denne eller næste måned.

Som altid har der været et væld af rygter, men først nu dukker de måske første billeder op. Det er, som det ofte ses, på det kinesiske sociale medie Weibo, at billederne er blevet uploadet - først i et opslag og dernæst i et andet.

Læs også: Rygte: OnePlus 3 bliver billigere end OnePlus 2

Den meget dårlige kvalitet på alle seks billeder og det ret anderledes design på telefonen får umiddelbart alarmklokkerne til at ringe, men på et billede af softwaren ses også det samme modelnavn ”RAIN A3000”, som har fremgået i flere tidligere hastighedstests. Medmindre der pillet ved billederne, ser det altså ud til at være den ægte vare.

Væk med Sandstone-materialet bagpå

På billederne ses der mest af alt en smartphone, der ikke lige umiddelbart leder tankerne hen på OnePlus’ tidligere telefoner. Dels fordi der ikke længere ser ud til at være det karakteristiske Sandstone-bagside med den ru tekstur, og dels fordi formerne og linjerne er væsentligt anderledes end på OnePlus One og OnePlus 2.

Bagpå ligner telefonen ved første øjekast en krydsning mellem Samsung Galaxy S7 og HTC One M9, hvor kameramodulet er som hentet fra Samsungs topmodel, mens bagsiden – der kunne se ud til at være lavet af metal – minder en hel del om den på HTC One M9 på grund af den vandrette antennelinje over kameraet. Antennelinjen og kameraet forbindes af endnu en lodret antennelinje – præcis som på One M9.

Set forfra ser ændringerne ikke ud til at være lige så drastiske. Det er dog noget vanskeligt at vurdere ud fra disse meget utydelige billeder, men i hvert fald er der en home-knap placeret præcis samme sted som på OnePlus 2. Nu er knappen dog blevet noget rundere og er også blevet udsmykket med en metalkant hele vejen rundt om.

Læs også: Rygte: OnePlus 3 får Super AMOLED-skærm og større batteri

OnePlus 2 har et design med relativt skarpe kanter på fronten, og disse ser ud til at blive gjort en del blødere i OnePlus 3. Det kan nemt være lyset, der snyder, men der kan meget vel være en svag kurvet skærm på fronten. Der er formentlig blot tale om det såkaldte 2.5D glas, der buer en anelse langs samlingen.

En anden interessant detalje, der kan ses på et af billederne, er at telefonen kommer i en variant med 64 GB lagerplads. Det kommer dog næppe som den store overraskelse, da både OnePlus One og OnePlus 2 gjorde det samme.

En anden lille detalje, der ser ud til at styrke autenticiteten af billederne, er et af de små softwareikoner, der kan ses i toppen af skærmen. Det er uklart, hvad det indikerer, men der ses en lille hvid firkant med en sort cirkel i, hvilket er ikonet for OnePlus’ tilpasning af Android, Oxygen OS.

Læs også: Hastighedstest afslører: OnePlus 3 får 6 GB RAM

Om det er sådan OnePlus 3 kommer til at se, er endnu for tidligt at konkludere. Det bliver vi formentligt meget klogere på inden længe, når lanceringen finder sted inden for halvanden måneds tid – og inden da skal der traditionen tro nok nå at dukke flere oplysninger og billeder op.

OnePlus 3: Foreløbige specifikationer

  • Skærm: 5,5" Super AMOLED (1.080 x 1.920 pixels)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 820 (4 x Kryo-kerner på op til 2,2 GHz)
  • Grafikchip: Qualcomm Adreno 530
  • RAM: 4/6 GB
  • Lagerplads: 32/64 GB
  • Kamera: 16 + 8 megapixel 
  • Batteri: 3.500 mAh
  • Software: Android 6.0 Marshmallow med Oxygen OS 3.0-tilpasning
  • Pris: Muligvis omkring 2.260 kroner
  • Andet: Dash Charge (lynopladning fra OnePlus), USB Type C-port

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies