Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gingerbread på vej til LG Optimus 2X i USA

Gingerbread på vej til LG Optimus 2X i USA

Kunder hos T-Mobile i USA kan nu opdatere LG Optimus 2X til Android 2.3 Gingerbread.

Alt i mens LG har deres og slås med i forhold til problemer omkring Optimus 2X, er selvsamme firma, i gang med at rulle Gingerbread-opdateringen ud til samme produkt.

Kunderne hos T-Mobile i USA har netop nu adgang til opdateringen, som hidtil i vores markedsområde er rykket til efteråret.

- "Udrulningen af Gingerbrad/Android 2.3 for Optimus 2X sker i forskellig tempi globalt. Opdateringen starter i USA og vil komme til Europa og herunder Norden efter sommeren som tidligere kommunikeret," lyder det officielle svar fra LG til Mobilsiden.dk.

LG forventer fortsat at Android 2.3 Gingerbread til 2X'eren rammer Danmark i efteråret. På omkring samme tidspunkt vil der komme en tilsvarende update til LG Optimus Black.

Omkring sensommeren vil LG Optimus One bliver opdateret til Gingerbread-versionen. Optimus One bliver således den første LG smartphone i Skandinavien der får Android 2.3.

Læs også:
- Gingerbread til Optimus 2X er udskudt
- LG Optimus 3D får Gingerbread i oktober 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

25-07-2011 14:30:16

Hvis man har mod på at prøve custom ROMs, så er der både CM7, MCR fra modaco, og MIUI er også lige blevet frigivet til O2X. Så hvis man gerne vil have gingerbread, så er der altså andre muligheder indtil LG får sig nølet færdig engang i 2013....

0 0
Rene 25-07-2011 14:24:21

Det er sådan en tankegang der gør at folk piratkopier...

0 0

Om brug af cookies