Gratis in-app køb stadig muligt i Apples App Store

En russisk "hacker" griner af Apple, der stadig prøver at lukke et alvorligt sikkerhedshul i App Store.

Gratis in-app køb stadig muligt i Apples App Store

Vi skrev for nyligt om Apples problem med et sikkerhedshul i deres App Store. Apple har siden da været i gang med at lukke og slukke for alt hvad de kunne komme til.

Men intet virker og Apple er ved at blive desperate.

Apple har derfor fået lukket for Youtube videoer og PayPal konti, samt kastet søgsmål efter udbyderen af den server ”hackeren”, også kendt som ZonD80, har arbejdet via.

Apple har derfor fået lukket for serveren, med truslen om retsforfølgelse – men ikke længe.

Driller Apple

For ZonD80 flyttede bare serveren til en placering hvor Apples advokater ikke kan gøre noget, indtil videre.

Efter at have flyttet serveren var ZonD80 endda så fræk at uploade endnu en YouTube video på hans konto, der påviser at Apples forsøg på at stoppe ham ikke har hjulpet.

Dermed ser Apples eneste mulighed, for at stoppe disse gratis in-app køb, ud til at være at arbejde med problemet fra deres egen side, og lukke for den sikkerhedsbrist de har i deres eget betalingssystem.

ZonD80 har endda en hjemmeside hvor han opdatere om det seneste i hans åbne kamp mod Apple, og hvor du kan læse om hans begrundelse, for at oplyse alle om udnyttelsen af Apples sikkerhedsbrist.

Den seneste udvikling er at han netop har påvist, at Apple ikke har lukket sikkerhedshullet i iOS 6 beta 3 softwaren, der lige er kommet ud.

Du kan i øvrigt læse hvad der er kommet af nye ting og ændringer i iOS 6 beta 3 her.

Efterfølgende nyt

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 16/7/2012 samlede vi op på historien og publicerede artiklen Apple står for 60 procent af alle store patent-retssager – Den finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.