Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er tilbehøret til Samsung Galaxy S III

Her er tilbehøret til Samsung Galaxy S III

Samsung har med Galaxy S III et væld af tilbehør på vej ud til forbrugerne – få et lille overblik over hvilket tilbehør du kan få til Samsungs nye topmodel her.

Præsentationen af Samsung Galaxy S III viste, at Samsung med deres nye topmodel tænker mere på livsstil og mindre på  teknik.

Vi så efter præsentationen også nærmere på Samsung Audio Dock, men det er ikke det eneste tilbehør vi får at se fra Samsungs side af, til den nye mobil.

Samsung har en række nye produkter på vej lige fra flip-covers, docks, beskyttelsescovers, S-pen og bilholdere, samt trådløs oplader og meget andet.

<strong>AllShare Cast Hub<br /><br /></strong>AllShare Cast på Galaxy S III tilbyder en helt ny delingsfunktion – teknologien tillader at indhold på din telefon bliver delt på det nærmeste tv eller projektor.<br /><br />Du kan eksempelvis få dine spil op på en stor tv-skærm. AllShare Cast Hub er perfekt for de der ikke har et tv med DLNA.
AllShare Cast Hub

AllShare Cast på Galaxy S III tilbyder en helt ny delingsfunktion – teknologien tillader at indhold på din telefon bliver delt på det nærmeste tv eller projektor.

Du kan eksempelvis få dine spil op på en stor tv-skærm. AllShare Cast Hub er perfekt for de der ikke har et tv med DLNA.
Foto: Samsung
<strong>Galaxy S III Desktop Dock<br /><br /></strong>Desktop-docken fra Samsung oplader telefonen, samt lader dig lytte til musik via en indbygget højtaler.<br /><br />Docken kan ”foldes sammen” så den nemt kan komme med i en taske – eller ligge i en skuffe uden risiko for selve opladerstikket beskadiges.
Galaxy S III Desktop Dock

Desktop-docken fra Samsung oplader telefonen, samt lader dig lytte til musik via en indbygget højtaler.

Docken kan ”foldes sammen” så den nemt kan komme med i en taske – eller ligge i en skuffe uden risiko for selve opladerstikket beskadiges.
Foto: Samsung
<strong>Beskyttelses cover<br /><br /></strong>Samsungs beskyttelses cover fås i fire forskellige farver, og plastikken er samtidig en lille smule vandtæt og beskytter lidt mod stød også. Dog ikke noget der gør du kan hælde vand ud over telefonen.
Beskyttelses cover

Samsungs beskyttelses cover fås i fire forskellige farver, og plastikken er samtidig en lille smule vandtæt og beskytter lidt mod stød også. Dog ikke noget der gør du kan hælde vand ud over telefonen.
<strong>C Pen (Capacitive Stylus Pen)<br /><br /></strong>C Pen er en stylus pen, som er optimeret til Galaxy S III’s touch skærm.<br /><br />Den er lavet i aluminium og matcher dermed også S III’s metalliske design. Med C Pen kan du skrive og tegne direkte på skærmen af din Galaxy S III.
C Pen (Capacitive Stylus Pen)

C Pen er en stylus pen, som er optimeret til Galaxy S III’s touch skærm.

Den er lavet i aluminium og matcher dermed også S III’s metalliske design. Med C Pen kan du skrive og tegne direkte på skærmen af din Galaxy S III.
<strong>Premium Audio Dock<br /><br /></strong>Premium Audio Dock er en docking-højtaler – som ikke alene giver muligheden for at oplade enheden, men også giver brugerne muligheden for at lytte til musik via Bluetooth-kompatible enheder.
Premium Audio Dock

Premium Audio Dock er en docking-højtaler – som ikke alene giver muligheden for at oplade enheden, men også giver brugerne muligheden for at lytte til musik via Bluetooth-kompatible enheder.
<p><strong>Universal Vehicle Dock<br /><br /></strong>Samsung Vehicle Dock har et slankt design, og holder fast på de fleste smartphones med eller uden beskyttelses cover.<br /><br />Den kan rotere 360 grader – denne bilholder er den ideelle løsning til håndfrie opkald og gør det også muligt at benytte telefonen til navigation.</p>

Universal Vehicle Dock

Samsung Vehicle Dock har et slankt design, og holder fast på de fleste smartphones med eller uden beskyttelses cover.

Den kan rotere 360 grader – denne bilholder er den ideelle løsning til håndfrie opkald og gør det også muligt at benytte telefonen til navigation.

<p><strong>BTC (Battery Charger Stand)<br /><br /></strong>Har du et ekstra batteri til din Galaxy S III kan det oplades, mens din telefon er placeret i denne holder.</p>

BTC (Battery Charger Stand)

Har du et ekstra batteri til din Galaxy S III kan det oplades, mens din telefon er placeret i denne holder.

<strong>Trådløs oplader<br /><br /></strong>Det trådløse opladnings-kit – giver mulighed for at oplade telefonen uden at den skal forbindes til ledninger.<br /><br />Galaxy S III kan oplades ved hjælp af den resonante trådløse teknologi. For at oplade batteriet, skal telefonen placeres på puden.
Trådløs oplader

Det trådløse opladnings-kit – giver mulighed for at oplade telefonen uden at den skal forbindes til ledninger.

Galaxy S III kan oplades ved hjælp af den resonante trådløse teknologi. For at oplade batteriet, skal telefonen placeres på puden.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper E Hansen 05-06-2012 22:57:03

Har i hørt noget nyt omkring tilbehør, har kigget rundt omkring på nettet, men det er ikke muligt at finde noget af det. Alle steder er det ikke på lager, samt ukendt leveringstid

0 0
Om brug af cookies