Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvilken telefon er forårets bedste? [AFSTEMNING]

Hvilken telefon er forårets bedste? [AFSTEMNING]

Forårskollektionerne fra Samsung, Huawei, LG og HTC er landede. Hvilken synes du er bedst?

Foråret ruller over Danmark, med lysere aftener og lune solstråler. Det betyder samtidigt, at mobilproducenterne byder på nye stjernemobiler til forårets mobilkøbere.

Samsung, LG, HTC og Huawei byder alle ind med spændende bud på mobiler i topklasse for 2015. Men hvilken synes du egentlig er bedst?

Design, kamera og materialer i topklasse

Samsung S6 og S6 Edge

Samsungs nyheder er som forventet største blandt forårets telefonkanoner, med to nye flagskibe til deres S-serie: Galaxy S6 og S6 Edge.

Her byder sydkoreanerne på en grundig nytænkning for S-serien, med ydelse, kamera og design der overhaler sidste års topmobil med flere banelængder.

Se også: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge videotest [WEB-TV]

LG G Flex 2 og G4

Samsungs sydkoreanske ærkerival er også ude med to toptelefoner til mobil-entusiasterne. Først kom LG G Flex 2, et spændende alternativ der forener avanceret teknologier som buet skærm og selvhelende finish med en af markedets kraftigste processorer.

Læs testen: LG G Flex 2: Buet mobil uden den sidste finish

Den anden LG-nyhed, G4, frister med andre kvaliteter. Her byder LG på et nobelt læderdesign, med et yderst lovende kamera til fotoentusiasterne.

Se også: LG G4 i læder - Vores første indtryk [WEB-TV]


HTC One M9

Hos HTC lever designtraditionerne videre i et nyt medlen til One-serien. Du genfinder den fornemme metalfinish og glimrende BoomSound højtalere fra forgængeren, men denne gang med et højopløst kamera og en kraftigere processor.

Læs hele testen: HTC One M9 - Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

Huawei P8

Sidste store forårsnyhed står kinesiske Huawei for med et ny mobil i deres designserie kaldt kort og godt P8.

Her er materialer og finish også i højsædet, men også kameraet og specifikationerne får et stort løft med octa-core kræfter og et effektivt kameramodul.

Læs også: Huawei P8 - En mobil perle [TEST]

Hvad mener du? Hvilken mobil synes du er forårets bedste? Giv din stemme til kende i afstemningen eller kommentarfeltet nedenunder.

Afstemning

Hvilken mobil er forårets bedste?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies