LG: Alligevel problemer med Optimus 2X

LG bekræfter nu, at der alligevel er problemer med topmodellen Optimus 2X, der fryser og genstarter. En software-opdatering er på vej.

LG: Alligevel problemer med Optimus 2X

Brugere af både udviklerforumet XDA og Mobilsiden.dk har oplevet problemer med LG Optimus 2X, der genstarter, slukker og fryser i sort skærm.

LG’s danske mobilchef Morten Aagaard svarede dengang på tiltalen, at LG ikke kendte noget til problemerne.

Men nu er LG blevet opmærksomme på, at der faktisk ER et problem med topmodellen Optimus 2X. Problemet ligger i softwaren, og skulle nu være fikset.

LG har sendt følgende statement til Mobilsiden.dk:

– “LG er opmærksom på, at visse Optimus 2X brugere lejlighedsvis oplever, at produktet kan fryse eller slukke vilkårligt. Det nordiske marked har været et af de første til at sælge Optimus 2X, og vi har solgt et betragteligt antal enheder. Tilbageleveringsraten er lav og inden for fejlmarginalen, og det er kun et begrænset antal kunder, som har oplevet situationen. LG beklager ikke desto mindre meget den ulejlighed, som dette har medført.

Vi har fundet årsagen til problemet, og har udviklet en softwareopdatering til at afhjælpe dette. Opdateringen er på nuværende tidspunkt ved at blive sendt ud i samarbejde med vores distributører. Tidspunktet for hvornår opdateringen vil være tilgængelig afhænger af de enkelte distributører.

LG bestræber sig på at udbyde enheder af højeste kvalitet og arbejder hårdt på at sikre, at brugerne har en kontinuerlig og god smartphone oplevelse. Vi beklager endnu en gang ulejligheden.”

Inden for kort tid vil software-opdateringen blive frigivet.

Det ligger endnu ikke fast, hvornår eller hvordan opdateringen bliver tilgængelig for brugerne – men højst sandsynligt bliver det lige efter påske.

Læs også:
Massive problemer med LG Optimus 2X
LG afviser problemer med Optimus 2X