Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Xoom bedre end iPad

Motorola Xoom bedre end iPad

Den første tablet med Android Honeycomb er nu blevet sat til salg i USA. Anmelderne roser Motorola Xoom, men ser også fejl og svagheder.

2011 bliver umiddelbart året, hvor en reel Tablet-krig bryder ud. Apples iPad har i følge amerikanske anmeldere fået ligeværdig konkurrence af Motorola Xoom.

Motorola Xoom er den første tablet-computer med Android 3.0 (Honeycomb), og anmelderne fra All Things Digital, Engadget.com og Boy Genius Report er enige om, at det er det første rigtige alternativ til Apple’s populære iPad. Skriver Ekstra Bladet.

De amerikanske anmeldere roser Android 3.0 og tilhørende applikationer, og Walt Mossberg fra All Things Digital skriver ovenikøbet de er “mere pc-agtige end dem på en smartphone”.

iPad vs. Xoom

Fysisk er der en del ligheder mellem Xoom og iPad, Xoom er dog en smule længere da 10,1” skærmen er i bredformat. Opløsningen på Xoom er også bedre med 1280x800 pixel mod iPad’s 1024x768 pixel.

Xoom kommer med Flash, men ikke fra starten af. Adobe er endnu ikke klar med Flash til Android 3.0, så de der har erhvervet sig Motorola Xoom må væbne sig med tålmodighed de næste to-tre ugers tid.

iPad er stadigvæk i front med applikationer, hvor der i skrivende stund er mere en 60.000 applikationer i App Store til iPad. Android Marked har endnu ikke ret mange applikationer der er optimeret til tablets. Dog virker langt de fleste uden problemer.

Walt Mossberg konkluderer, at Xoom er en seriøs konkurrent til iPad, men påpeger prisen på 800 dollars er et problem, og Apple jo også snart har nyt på vej. Hvad Apple præcis har i støbeskeen ved vi mere om onsdag den 2. marts 2011.

Det er endnu uvist om Motorola Xoom kommer på det danske marked, men Samsung Galaxy Tab 10.1 kommer på det danske marked og har også Android Honeycomb.

Læs også:
- Motorola atter klar til Europa
- TDC: Det tror vi på i 2011

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies