Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder viser iPhone 7 i sort og guld

Nye billeder viser iPhone 7 i sort og guld

Nye, højopløselige billeder af iPhone 7 dukker op. Her ses ikke kun den normale guldfarve, men også den sorte farve kaldet Space Black.

Foto: Weibo.com (@KK)

Med kun under en måned til lanceringen af den længe ventede iPhone 7 dukker der nærmest dagligt nye billeder op, der viser designet frem.

Det er tilfældet igen i dag, hvor iPhone 7 og formodentlig iPhone 7 Plus er blevet affotograferet.

Læs også: Bliver iPhone 7 afsløret den 7. september?

Lige som de mange andre billeder, der er dukket op på det store internet henover de seneste måneder, er der dog med al sandsynlighed tale om en prototype eller mockup af iPhone 7.

Derfor ses der også visse forskelle mellem modellerne på billederne, som stammer fra to forskellige kilder. Først ses en samling bestående af seks billeder af iPhone 7 i guld, som hjemmesiden Letem světem Applem har fået tilsendt fra en onlineforhandler. Til en forandring er der her tale om relativt højopløselige billeder på 8 megapixel, der viser alle detaljerne frem.

Læs også: Apple skrotter den ene af tre planlagte iPhone 7-modeller

Noget som mange af de seneste dummy-enheder har til fælles, er den meget gule LED-blitz, som formentlig blot er en midlertidig en af slagsen. Af uvisse årsager er teksten med FCC-id og andet info hvid på den mindre iPhone 7, mens den er sort på den større. Bortset fra det er der altså ikke meget nyt at komme efter.

Foto: Letemsvetemapplem.eu

iPhone 7 affotograferet i sort

Der er fortsat stor mystik og forskellige rygter om iPhone 7’s forskellige konfigurationer, modeller og farver. En interessant oplysning er, at iPhone 7 ifølge den ovenstående side kommer i rosaguld, guld, sølv og blå. Netop blå er en farve, der har været oppe at vende tidligere, hvor det forlød, at den vil komme i farven ’deep blue’.

Den oplysning blev dog senere hen korrigeret, hvorefter det fremgik, at der nærmere er tale om en sort farve. Nu ses så et billede fra Weibo-brugeren KK med en iPhone 7, der umiddelbart ser ud til at være sort. På grund af lyset kan det dog alene ud fra dette ene billede ikke slås endegyldigt fast, om der kan være et blåt skær i farven, og at det derfor er denne næsten sorte farve, der betragtes som blå.

Læs også: Rygte: iPhone 7 kan forudbestilles 9. september

På dette billede ses der også en hvid eller grålig skrift på bagsiden, som også indikerer, at der nok ikke er tale om en helt færdig udgave af iPhone 7. De mange forskellige informationer kan være svære at danne et sammenhængende billede ud fra, men ventetiden er til gengæld også snart ovre. Apple ventes nemlig at afsløre iPhone 7 den 7. september.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies