Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 kommer med det vendbare USB Type C-stik

OnePlus 2 kommer med det vendbare USB Type C-stik

Kinesiske OnePlus løfter nu sløret for næste store nyhed i den kommende topmodel. Den vil gøre brug af det relativt nye vendbare USB Type C-stik.

OnePlus 2 bliver blandt de første smartphones med det vendbare USB Type C-stik.
OnePlus 2 bliver blandt de første smartphones med det vendbare USB Type C-stik.

OnePlus varmer allerede godt og grundigt op til lanceringen af sin næste topmodel, OnePlus 2, som muligvis allerede får debat i næste måned.

Firmaet løfter nu sløret for, at man vil udstyre topmodellen med det nye USB Type C-stik, som gør op med det velkendte problem, hvor stikket indsættes den forkerte vej. Med USB Type C er det ligegyldigt hvilken vej stikket vender, for begge veje er ”rigtige”.

Læs også: OnePlus 2 får omdiskuteret Snapdragon 810-processor

USB Type C understøtter også lynhurtig opladning og overførsel af data, men om det bliver med USB 3.0 eller 3.1-standarden er endnu ikke oplyst. Det har nemlig betydning for, hvor meget strøm, der kan strømme igennem og hvor hurtig overførslen af data er.

Sådan ser det nye vendbare USB Type C-stik ud i en af LeTv's smartphones.
Sådan ser det nye vendbare USB Type C-stik ud i en af LeTv's smartphones.

Eksklusiv funktion patenteret til OnePlus

OnePlus fortæller også, at man har sikret en eksklusiv funktion kun til OnePlus i forbindelse med det smarte, vendbare USB Type C-stik.

Du må dog vente lidt endnu med at finde ud, hvad det rent faktisk er, for OnePlus vil først afsløre det ved offentliggørelsen af topmodellen.

Blandt de første smartphones med det nye stik

I nyheden lyder det fra medstifteren, Carl Pei, at OnePlus 2 bliver den første flagskibsmodel med det nye USB Type C. Det er dog en sandhed med modifikationer, for landsmændene, LeTv, var allerede i april måned klar med de tre smartphones, Le 1, Le 1 Pro og Le Max, der som de allerførste alle gør brug af samme USB Type C.

Læs også: OnePlus 2 kan være klar næste måned til stærk pris

Under alle omstændigheder kommer OnePlus formentlig til at overhale flere af de store producenter inden om, som har sprunget det nye USB-stik over med forårets topmodeller.

Sony oplyser blandt andet, at man har brug for mere tid for at kunne implementere det nye stik, og derfor har man ingen planer om at bruge det lige foreløbig.

I den kommende tid kan du vente tre flere afsløringer fra OnePlus om, hvilke store nyheder, der kommer i det næste sats, OnePlus 2.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies