Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

Hvis man er typen der tager mange billeder om aftenen og natten, så er der måske lidt godt nyt her.

Ventetiden er gudskelov snart overstået. Der er nu mindre end fjorten dage til offentliggørelsen af OnePlus 6T, og mindre end tre uger til, at telefonen kommer i butikkerne.

Læs også: Android 9 opdateringer til OnePlus er forsinkede

Det betyder også, at selvom vi allerede ved en masse om OnePlus 6T, så vil rygtemøllen nok tage til i løbet af de næste 12 dage.

Designforskellen på Oneplus 6 og 6T er ikke umiddelbart overvældende.
Designforskellen på Oneplus 6 og 6T er ikke umiddelbart overvældende.
Foto: Winfuture.de

Det seneste rygte går på, at den kommende flagskibstelefon får en dedikeret funktion til at tage bedre billeder i lav belysning. Informationen stammer angiveligt fra en OnePlus-medarbejder, hvilket tyder på, at der er noget om snakken.

Helt nøjagtigt hvordan funktionen kommer til at fungere er uklart, eftersom medarbejderen ikke er gået yderligere i detaljer. Det vi ved er, at det vil muliggøre billeder med rigelig skarphed, god "mørk til lys"-kontrast og ubetydelig støj.

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

OnePlus 6T kommer til at have en in-display fingeraftrykslæser, OnePlus' nye brugerflade til deres OxygenOS og så bliver jackstikket fjernet. Derudover regner vi med, at telefonen kommer med Snapdragon 845-chipsettet, op til 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Hovedkameraet kommer til at bestå af 16 MP + 20 MP linser, mens frontkameraet vil bestå af en enkelt 16 MP linse. Batteriet skulle være på 3.700 mAh og telefonen kommer selvfølgelig med Android 9 fra fabrikken.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies