Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus slår rekorder. Over en million Oneplus 6-smartphones solgt på tre uger

OnePlus slår rekorder. Over en million Oneplus 6-smartphones solgt på tre uger

OnePlus 6 har vist sig som en meget populær telefon. Nu har OnePlus ramt en kæmpe milepæl på rekordtid.

Foto: OnePlus

I går skrev vi, at Huawei har solgt 6 millioner smartphones i P20 serien. Og selvom det er ret imponerende, så er OnePlus godt på vej til at overgå Huawei, hvis altså tendensen fortsætter.
OnePlus har afsløret, at selskabet har formået at sælge mere end 1 million OnePlus 6-smartphones, på mindre end en måned. Mere specifikt har den kinesiske smartphoneproducent brugt 22 dage på at opnå den milepæl. Det må siges at være ganske imponerende for et selskab der først fylder 5 år til december.

Læs også: Nu kan du købe OnePlus Bullets Wireless

Foto: OnePlus

For lige at sammenligne, så brugte både OnePlus 5 og Oneplus 5T omkring tre måneder på at krydse milliongrænsen. Selskabet har også afsløret, at varianten med 256 GB intern hukommelse, er den mest populære variant af OnePlus 6. Selskabet har dog ikke afsløret de nøjagtige salgstal.
OnePlus har også offentliggjort nogle andre "fun facts" omkring OnePlus 6. For eksempel stod mere end 15.000 mennesker i kø til pop-up eventet, i 11 forskellige lande, rundt omkring i verden. Og OnePlus 6 "launch event" blev udsolgt, med mere end 1.000 billetter solgt på under 10 timer. 

Læs også: OnePlus 6: Utrolig meget mobil for pengene [TEST]

OnePlus har virkeligt sparket døren ind til smartphonemarkedet, og formået at skabe en uhørt grad af omtale på ingen tid. Det er ret utroligt når man tænker på, hvor selskabet kommer fra. Pete Lau, administrerende direktør i OnePlus, var vicedirektør i Oppo. Størstedelen af de mennesker jeg møder i min daglidag, har aldrig hørt om Oppo før. Dertil kommer, at OnePlus ikke blev solgt ved forhandlere til at starte med. I de første år af selskabets korte liv, skulle man have en invitation til at købe telefonen. Ellers var det simpelthen ikke muligt at få fingre i en OnePlus. 
Så man kan næsten kun være imponeret, over hvor meget OnePlus har opået på rekordtid.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies