Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Galaxy S III - Androids svar på iPhone, Asus Padfone gør mobilen til en tablet og TDC stopper med LG smartphones

Overblik: Galaxy S III - Androids svar på iPhone, Asus Padfone gør mobilen til en tablet og TDC stopper med LG smartphones

Galaxy S III testen er klart den mest læste denne uge - men der er også andet der har vakt Jeres interesse.

Den længe ventede topmodel fra Samsung kom endelig til salg i tirsdags på det danske marked. Mobilsiden.dk var det første medie til at modtage et eksemplar af den ventede telefon. Du kan læse hele testen, og se om den virkelig er ”all that”.

Samsung har været ramt af forsinkelser med den blå version, og man kan håbe det ikke trækker ud, ligesom det gjorde da Apple ikke kunne levere iPhone 4 i den hvide version fra salgsstarten af.

Der er dog også andet, som har jeres interesse i mobilens verden. Testen af Nokia Lumia 900 er begyndt, hvilket blandt andet har vist sig i de første billeder vi har taget med topmodellen fra Nokia af.

Teleselskabet TDC har valgt, at sige stop til salget af LG smartphones da deres kunder ikke længere efterspørger LG-produkterne. TDC føler derfor ikke, at LG længere kan stå distancen i den hårde konkurrence på mobilmarkedet.

Ugens mest læste artikler:

01. Test af Samsung Galaxy S III – Androids svar på en iPhone

02. Nokia Lumia 900 – testen kan begynde

03. Asus Padfone – nu er mobilen en tablet (produkttest)

04. De første billeder taget med Nokia Lumia 900

05. Galaxy S III endelig klar til salg

06. Nye fotos: Er dette den kommende iPhone – i metal

07. TDC stopper salget af LG smartphones

08. Blå Samsung Galaxy S III er forsinket

09. Derfor er der ingen MS Office-pakke til iOS og Android

10. Ikke nok Samsung Galaxy S III til danskerne

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies