Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Samsung Galaxy Note 10.1, iPhone sælges for 60.000 kroner og stor opdatering til HTC One X

Overblik: Samsung Galaxy Note 10.1, iPhone sælges for 60.000 kroner og stor opdatering til HTC One X

Du kan her få et hurtigt overblik over den seneste uges mest læste artikler, og læse nærmere om Samsungs nyeste produkt.

Onsdag den 15. august præsenterede Samsung verden for deres nyeste produkt – nemlig en ny tablet. Navnet er Samsung Galaxy Note 10.1, og Mobilsiden.dk var i Stockholm og overvære arrangementet og modtog også et styk Galaxy Note 10.1 til test. En test du kan læse her på Mobilsiden.dk når produktet er testet på kryds og tværs.

Jelly Bean, som er den nyeste version af Android, er på vej ud til Samsungs topmodel Galaxy S III. Vi har fundet en video hvor du kan se den officielle version af Jelly Bean på Galaxy S III.

Måske Jelly Bean til Galaxy S III den 29. august

HTC’s topmodel er endnu ikke helt klar til Android 4.1 Jelly Bean, men har lige fået en større opdatering. En opdatering, som ligger lige inden Jelly Bean formentlig – og forbedrer telefonen markant.

Rygterne går på, at der kommer en ny iPhone i løbet af oktober måned, som formentlig præsenteres den 12. september i år. Men ønsker man ikke den nyeste telefon, så kan man erhverve sig den første generation – helt uåbnet for (hold fast) omkring 60.000 danske kroner.

Ugens mest læste artikler:

01. Derfor kan du undvære 3G i din nye tablet

02. iPhone sælges for 60.000 kroner

03. Se den officielle Android Jelly Bean på Galaxy S III

04. I dag dør Adobe Flash på Android

05. Apples næste lancering bliver den største

06. Første kig på den nye Samsung Galaxy Note 10.1 – se den her

07. Stor opdatering ude nu til HTC One X

08. 3’s kunder kan igen sende SMS

09. Kommer ”iPhone 5” i oktober?

10. Nokia 808 Pureview – kameramobilen du ikke behøver købe (mobiltest)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies