Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Windows 10, Oneplus 2 og ny Motorola Moto X slippes løs

Overblik: Windows 10, Oneplus 2 og ny Motorola Moto X slippes løs

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik over de største historier fra ugen der gik.

Så kom den endelige lancering af Microsoft nye styresystem til PC'er og tablets, Windows 10. Det nye software forener det bedste fra tidligere versioner og tegner til at blive den bedste Windows version nogensinde.

Selve udrulningen kræver dog lidt forberedelse og planlægning fra forbrugerne, derfor kan du med fordel følge mobilsiden.dks guides herunder så du kommer bedst muligt i gang.

Sådan forbereder du dig til dagens Windows 10-lancering [TIP]
I dag den 29. juli starter udrulningen af Windows 10-opgraderingen. Vi giver på falderebet et par nyttige tips til, hvordan du bedst forbereder dig.

Sådan får du Windows 10, hvis du ikke har fået opgraderingen [TIP]
Venter du med spænding på, at din computer begynder opgraderingen til Windows 10? Nu kan du selv udløse spændingen ved at downloade Windows 10 manuelt.

Windows 10 Mobile er først klar til november
Microsoft er ikke klar med Windows 10 Mobile til smartphones med Windows Phone 8.1 før november måned, fortæller firmaet nu.

En anden ventet lancering kommer fra kinesiske Oneplus som netop har løftet sløret for anden generation af deres selvudnævnte flagskibsdræber. 

OnePlus 2 er officiel: Hardware i topklasse til stærk pris
Den nye topmodel, OnePlus 2, er nu en realitet, som kommer med et nyt, stilrent design med metalramme og specifikationer i topklasse til en stærk pris.

Sammenligning: OnePlus 2 vs OnePlus One, Samsung Galaxy S6 og LG G4
Hvordan klarer OnePlus 2 sig over for sin forgænger, OnePlus One, samt konkurrenterne Samsung Galaxy S6 og LG G4? Det kan du se i denne sammenligning.

Motorola trak også overskrifter denne uge med lanceringen af to nye topmobiler, Moto X Play og Moto X Style, samt et nyt interessant kurs for den budgetvenlig Moto G.

Motorola lancerer elegant Moto X Style og billigere Moto X Play
Motorola lancerer to nye telefoner i Moto X-serien: Topmodellen Moto X Style med et elegant design og den billigere løsning, Moto X Play, med kæmpe batteri.

Motorola afslører ny Moto G med kamera i topkvalitet
Motorola lancerer ny, prisvenlig Moto G, der nu er udstyret med forbedret hardware og samme kamera fra Google Nexus 6 - fortsat til en stærk pris.

Stor dyst mellem Moto X Style, Moto X Play og OnePlus 2
Med lanceringen af OnePlus 2, Moto X Style og Moto X Play lige efter hinanden er der lagt op til tæt konkurrence mellem de tre prisstærke topmodeller.

Sidste væsentlige nyhed kredser om Samsungs S-serie som står over for en snarlig prisreduktion:

Samsung sænker snart priserne på Galaxy S6 og S6 edge
Grundet skuffende salgstal for Galaxy S6 og Galaxy S6 edge vil Samsung i den kommende tid sænke priserne på topmodellerne for at sætte skub i salget igen.

Ugens test og anmeldelser

HTC One M8s - Metalmobil med nye kræfter
HTC’s 2014-stjerne får en 2015-opdatering til samme pris. Giver den mere eller mindre for pengene?

OSO Cyclo - forvandl mobilen til en cykelcomputer
En enkel gadget giver din smartphone både livrem og sele på til dit næste cykeleventyr


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies