Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rapport: Næste Apple TV først klar i 2015

Rapport: Næste Apple TV først klar i 2015

Det ser ud til at næste generation Apple TV først er klar næste år grundet komplikationer med rettigheder.

Som mobilsiden beskrev i artiklen Tim Cook: Apple TV er vist ikke længere en hobby, så har Apples boks til stuealteret solgt godt. Der har også længe været spekulationer om, hvornår næste generation er klar til salg.

Nu forlyder det, at Apples næste løsning først er klar en gang i 2015, og at årsagen hertil skal findes i ufærdige aftaler med kabelvirksomheder samt Comcasts opkøb af Time Warner Cable. Det beskriver en rapport fra The Information via MacRumors.

Apple TV skal forenes med Apple-familien

Ifølge rapporten så har Apples medarbejdere, der arbejder på Apple TV, angiveligt fået at vide, at årsagen til den udskudte lancering skyldes kabelselskaber og Comcasts opkøb af Time Warner Cable. Kabelselskaberne har eftersigende benægtet anklagelserne, og siger istedet, at det er Apple, som ikke har styr på rettighederne på de services som de vil tilbyde med kommende Apple TV.

Techgigantens løsning til stuealteret har ikke ændret sig betydeligt siden 2010, og vi håber naturligvis på, at der kommer mærkbare forbedringer, når Apple er klar til at vise os resultatet. 

Kilde: The Information via MacRumors

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies