Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: MWC byder på Galaxy Gear 2 og Galaxy Band

Rygte: MWC byder på Galaxy Gear 2 og Galaxy Band

Samsung er tilsyneladende klar til at præsentere Galaxy Band, og en efterfølger til deres Galaxy Gear til kommende MWC i Barcelona.

Smart-uret Galaxy Gear, som Samsung for nyligt har promoveret som værende et mirakel og vejen til kvinden i dit liv, ser nu ud til at få en efterfølger. 

Det er den engelsksproget avis The Korean Herald, der har informationer om, at Samsung snart lancerer et Galaxy Gear 2 og Galaxy Band. Det skriver sammobile.com via The Korean Herald

“Samsung arbejder for øjeblikket på Galaxy Gear 2, og produktet vil blive offentligt lanceret i starten af det nye år” siger altså Lee Seung-woo, der er analytiker hos IBK Securities.

Specifikationer på det kommende ur er stadig ukendt, men det tyder dog på, at vi kan forvente et markant ændret design til efterfølgeren. Samsung har nemlig tidligere indsendt patent på et ur med et flexibelt diode-display, der er mere fladt end det nuværende. 

Galaxy “Fuel” Band 
Det forlyder også, at vi skal forvente at Samsung kommer med deres bud på et fitness-relateret armbånd, der kan snakke sammen med din smartphone. Uret skal kunne overvåge din fysiske tilstand, puls og måske blodtryk. Samsung har tidligere teaset lidt for ideen i fremtids-videoen “Display Centric World” som i kan se ovenfor. 

Indtil videre er det dog kun på rygtestadiet, så tiden vil vise om vi får nye wearable-gadgets at se fra techgiganten til MWC i det nye år. 

Kilde: sammobile.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-12-2013 13:03:37

Alle disse rygter gør forhåbentlig 2014 til et spændende år.

0 0

Om brug af cookies