Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S III - hacket inden officiel lancering

Samsung Galaxy S III - hacket inden officiel lancering

Alle hack-glade Android brugere kan se frem til at få fingre i Galaxy S III, den er nemlig allerede blevet hacket inden lanceringen.

Samsung Galaxy S III er den mest ventede Android mobil i år, og ikke uden grund. Den skal nemlig afløse den ekstrem populære Galaxy S II, der har været med til at bære Samsungs mobilsalg frem til en førsteplads på verdensplan.

Men mange brugere har ventet spændt på at få fingre i Galaxy S III, og komme i gang med at hacke, eller på Android fagsprog ”roote” enheden.

Det er allerede lykkedes en bruger fra XDA forums, det skriver Androidcommunity.com. Ifølge dem er brugeren Chainfire den første til at udnytte den tidligere nævnte hul i softwaren på Galaxy S III.

Dermed ser det ud til at Samsungs tidligere åbne politik stadig formår at bistå, og brugerne til Galaxy S III kan måske forvente at se kernekoden frigivet kort efter mobilens lancering.


Læs mere:
 - Overblik: Læs alt om Galaxy S III

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-05-2012 15:29:33

Det har heller intet med hacking at gøre. At roote en telefon betyder bare at du har adgang til rod-filsystemet ala. Administrator adgang i windows. Så ledes at du kan ændre alle dele af softwaren som man ønsker det. Samsunghar gjort det nemt at roote sin telefon, og det er en af de ting jeg syntes er super cool ved samsung. At roote en htc er rent lort og lagkage til sammenligning. Iøvrigt kan alle telefoner rootes.

0 0
21-05-2012 18:11:40

Syntes også det er mogle uheldige ordvalg i bruger. Hacke og huller i software, er normalt ikke noget den alm. person vil forbinde med noget særligt positivt.

Og at du kan roote mobilen, har jo intet med sikkerheden på den mobil du køber at gøre.

0 0
21-05-2012 19:36:33

Ja det er mest ordvalget, der får det til at lyde helt forkert og nemmest som ulovligheder og sikkerhedsmæssige fejl. Helt forfejlet måde artiklen er skrevet på.

0 0
Jacob Smidt 22-05-2012 08:01:30

Ordvalg kan altid diskuteres, men med denne formulering: - "Men mange brugere har ventet spændt på at få fingre i Galaxy S III, og komme i gang med at hacke, eller på Android fagsprog ”roote” enheden."

Så burde der ikke være noget problem, grundet til udtrykket "hacke" er fordi at mange almindelige læsere her på siden ikke alle ved hvad Roote betyder..

Hul i softwaren hentyder til at der er en indgang, ikke at der er problemer med sikkerheden, og ordet sikkerhed bliver heller ikke nævnt i artiklen.

0 0
Thomas Larsen 22-05-2012 08:20:42

Så kan du jo passende oplyse dem nu du er i gang :)

Og nej, der ingen som bruger frasen "hul i softwaren" uden at der tales om at der en form for fejl i softwaren som udvikleren ikke havde haft i sinde skulle være der.

Der er heller ingen "almindelige læsere her på siden" som ikke ville se et "hul i softwaren" som noget andet end det jeg har beskrevet foroven.

0 0
Thomas Larsen 21-05-2012 13:47:15

Nu igen? Der er jo ikke tale om et "hul", der er tale om en begrænings Samsung ikke har valgt at sætte.

Intet "hul" er blevet udnyttet.

Desuden er det ikke et måske at "kernekoden" bliver udgivet, det er krav for at de må bruge den.

0 0

Om brug af cookies