Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S III kommer nu i rød

Samsung Galaxy S III kommer nu i rød

En ny farvevariant af Samsung Galaxy S III er på vej til de danske mobilkøbere.

Succesen er for længst hjemme for Samsung, der med produktet Galaxy S III, er blevet den nye konge af Android-platformen, en position, som HTC tidligere sad på.

- HTC presses i Danmark af Samsung og Apple

Nu er Samsung klar med de næste skridt for Galaxy S III.

For det første tilbydes skift af knuste skærme i S III’eren for kun 525 kroner, så kunderne potentielt kan spare mange penge, hvis skærmen giver op.

Og nu kommer så en nye farve på banen. Marble-white og pebble-blue får således snart følgeskab af en rød variant. Det bekræfter Samsung overfor Mobilsiden.dk. Prisen bliver den samme som på de to eksisterende modeller.

Den røde S III forventes at nå de danske butikker i løbet af de nærmeste uger.

Der har tidligere været set en sort Galaxy S III på T-Mobiles amerikanske website. Denne version kommer dog ikke umiddelbart i vores markedsområde.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nygaard 21-08-2012 13:51:52

Kom nu bare med den sorte version, Samsung.
Alt det fnidder med smarte farver er fint til teenagere og købere af hunkøn, men hvad med os "almindelige nørder" der gerne vil have en diskret og stilsikker S III?
Sort er vejen frem.

0 0
UKR 21-08-2012 15:06:52

Har købt min i farven pebble-blue. Da alle min andre mobiler ink sgs 2 også var i sort. Så da muligheden bød sig med en anden farve på sgs3 så skulle det da prøves. jeg vente også på den her pebble-blue til den kom da jeg har set den i hvid. Den er ikke ligefrem køn da den er hvid foran og sort bag på :O og du vil ikke fortryde farven pebble-blue den er nu fed nok ;)

0 0
Nygaard 21-08-2012 15:44:43

Den blå er jeg heller ikke ligefrem vild med.
Det underlige "brushed aluminium" look ser i mine øjne noget billigt ud, og det undrer mig at det skifter retning på hhv. forsiden, siderne og bagsiden.

0 0

Om brug af cookies