Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SMS-fejl løst - 3-kunder kan nu sende SMS på 4G

SMS-fejl løst - 3-kunder kan nu sende SMS på 4G

4G-kunder hos teleselskabet 3 har haft en del bøvl med at sende SMS-beskeder - men fejlen er nu løst, oplyser selskabet.

SMS-beskeder kommer nu frem på 4G LTE netværket hos teleselskabet 3 (Foto: Mobilsiden.dk)
SMS-beskeder kommer nu frem på 4G LTE netværket hos teleselskabet 3 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Kunder hos teleselskabet 3 med 4G-smartphones, uafhængigt af mærke, har over den seneste uge, haft vanskeligt ved at få SMS-beskeder igennem mobilnetværket. Det har blandt andet vist sig med forsinkede beskeder, mens andre beskeder er blevet tabt i et sort hul og ikke kommet frem.

 - 3 er ramt af SMS-kaos på 4G

Teknikerne hos teleselskabet fik fejlen lokaliseret i fredags og har arbejdet henover weekenden med at få lavet et patch. Dette patch oplyste 3 ville blive implementeret natten til tirsdag, hvor der også ville blive testet – så der ikke længere ville være problemer med at sende SMS-beskeder fra tirsdag morgen.

 - 3 er klar med SMS-løsning tirsdag

Mobilsiden.dk har været i kontakt med teleselskabet 3 for, at få en status på situationen her tirsdag morgen.

 - ”Vores netværksfolk implementerede patchen i nat, der skal løse vores issue med sms’er på 4G/LTE. Implementeringen gik godt og efterfølgende test viser, at der ikke længere er problemer med at forsinkede/mistede sms’er. For en sikkerheds skyld fortsætter vores netværksfolk med at have fokus på det og foretager yderligere tests i løbet af dagen,” fortæller kommunikationschef hos 3, Stine Green Paulsen til Mobilsiden.dk.

Problemet i netværket blev opdaget i forbindelse med, at 3 fik 15.000 nye 4G-brugere ind på nettet med et trylleslag, da Apple udsendte opdateringen til iOS 6, som aktiverede 4G LTE i iPhone 5.

3 oplyste i går, at der ikke vil være en kompensation til de berørte kunder, da det er meget få kunder som er ramt af denne fejl.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Epedemic 06-02-2013 00:43:25

Ehm, vi har hele tiden kunnet sende sms... Det har været modtagelsen der har været problemet...

Oh well, en overskrift er en overskrift, facts er kedelige :)

0 0
Kim Harder 05-02-2013 12:16:33

Ja 4G/LTE som 3 selv skriver!

0 0

Om brug af cookies