Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor opdatering ruller ud til bankappen Lunar Way

Stor opdatering ruller ud til bankappen Lunar Way

Den danske bankapp Lunar Way opdateres i dag til version 1.4, som bringer flere nye smarte funktioner, forbedringer og designændringer med sig.

Foto: Medium.com (@LunarWay)

Den danske app Lunar Way, som giver en helt ny bankoplevelse, har fået en glimrende start, hvor et samarbejde med Nykredit senest er kommet i hus.

I dag udsender det århusianske team bag appen en større opdatering til både iOS og Android, der opgraderer Lunar Way til version 1.4 og introducerer flere nye ændringer.

Læs også: Bankappen Lunar Way indgår samarbejde med Nykredit

Først og fremmest er der hastigheden. Den relativt nye app er allerede blevet programmeret forfra helt fra bunden, hvilket har medført en enorm forøgelse af appens hastighed med en faktor 10.

Brugerfladen er også forbedret flere steder. I oversigten over dine transaktioner er der nu implementeret et smart søgefelt, så du nu kan finde oplysninger fra en bestemt transaktion enten ved blot at skrive beløbet, en titel, detaljer om transaktionen eller modtageren og afsenderen.

Infoskærmen om hver enkelt transaktion er samtidig finpudset yderligere, så du får et passende logo fra det sted, transaktionen er fra. Køber du eksempelvis noget fra Joe & The Juice, ja så prydes din transaktion med deres logo.

iOS-brugere af Lunar Way kan derudover nyde godt af en smart, lille widget i ’I dag’-området i Meddelelsescenter. Med den kan du lynhurtigt få et indblik i, hvad status på din saldo er samt hvor mange penge du har brugt i den igangværende måned.

Læs også: Bankappen Lunar Way udstyres med intelligente chatrobotter

Hvis du har en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus, kan du nu også bruge 3D Touch sammen med Lunar Way. Det er både muligt på appens ikon på hjemmeskærmen samt direkte i appen.

Hvis du vil have et mere dybdegående indblik i den nye Lunar Way-app – bankappen rettet mod den digitaliserede generation – kan du læse meget mere om den i denne gennemgang. Er du derimod frisk på at give Lunar Way et forsøg, er det bare med at få skrevet dig på ventelisten med det samme og vente på at få adgang inden for en nær fremtid.

Herefter skal du oprette dig som bankkunde, hvor du sagtens kan beholde din nuværende bankkonto hos din eksisterende bank, selv om du giver Lunar Way et forsøg – og ikke at forglemme: Det er ganske gratis.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies