Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vidne: Apple Watch skyld i brandsår

Vidne: Apple Watch skyld i brandsår

Dansk Apple Watch-bruger oplevede voldsom varmeudvikling fra Apples smartwatch, med brandsår til følge.

Hvad der skulle være en praktisk gadget for Jørgen Mouritzen, udviklede sig til slem forbrænding med væskende sår.

Under en tur til den lokale flyveklub, fik hans Apple Watch udviklet så meget varme, at uret brændte sig fast på hans håndled.

”Jeg var på vej ind på klubbens toilet, da jeg pludselig mærkede en voldsom smerte i min venstre arm - og på samme tid kunne jeg lugte brændt kød” beretter Jørgen Mouritzen til Eb.dk

Det var remmen til hans Apple Watch der forårsagede smerten. En voldsom strøm er tilsyneladende gået igennem det, hvilket udløste en heftig varmeudvikling, der resulterede i brandsår på håndleddet - og på de fingre der hurtigst muligt forsøgte at fjerne uret, som var i færd med at brænde sig fast.

Se også: Apple Watch giver rivalerne baghjul

Den metalliske rem på Jørgen Mouritzens Apple Watch udviklede pludseligt voldsom varme – med brandsår til følge. <em>Foto: Jørgen Mouritzen</em>
Den metalliske rem på Jørgen Mouritzens Apple Watch udviklede pludseligt voldsom varme – med brandsår til følge. Foto: Jørgen Mouritzen
Foto: ekstrabladet.dk

Det er urets skyld.

Hvordan Apples Watch kan forårsage så voldsomme forbrændinger forklarer han ikke, men han er ikke i tvivl om at brandskaden kom fra uret.

”Min arm var i fri luft, da smerten pludselig opstod – og der var intet i nærheden af mig, som er varmt eller strømførende” forklarer han. Hans beretning bekræftes af et vidne som eb.dk har talt med.

Jørgen Mouritzen har siden kørt uret til undersøgelse hos den svenske forhandler han i sin tid købte uret hos. Han har intet hørt fra Apple, siden uret blev indleveret for en måned siden.

Hos Apples danske PR-bureau er der ingen kommentarer til episoden. Sagen betragtes som værende enkelstående og er derfor ikke noget som Apple ønsker at kommentere.

[UPDATE] Læs Apples officielle kommentar til sagen.


Se også: Apple Watch prisen ude: Dyr, dyrere, grotesk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies