Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nexus 4 - bare ikke god nok (mobiltest)

Nexus 4 - bare ikke god nok (mobiltest)

TEST: Nexus 4 fra Google og LG skulle have været en ny start for LG. I stedet lander den som en skuffelse. Google bærer ansvaret.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Jeg glæder mig altid til at teste Nexus enheder. For som jeg flere gange har påpeget, virker Android bare bedst, når kun Google har haft fingrene i softwaren.

Men i LGs tilfælde med Nexus 4, er det gået anderledes. Og det er trist - virkelig trist!

LG har nemlig haft det svært, for i vores markedsområde eksisterer de stort set ikke i salgs-statistikkerne, og problemerne omkring deres tidligere top-enhed Optimus 2X, har ikke gjort det lettere.

Dertil kommer LG Prada 3.0 der var en fin telefon, men uden de store salgstal.

Nexus 4 er altså virkelig vigtig for LG, og det kunne være telefonen, der gav producenten en ny chance. Men sådan kommer det nok desværre ikke til at gå.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Bedste LG og Nexus design

Nexus 4 vejer 139 gram og måler 133,9 x 68,7 x 9,1 mm. En god vægt og størrelse, der passer i lommen, trods den store skærm på 4,7 tommer.

For- og bagside er i glas adskilt af en gummiagtig plastikkant. Bagsidens glas har en lille effekt indbygget, hvor nogle små prikker bevæger sig, når telefonen vippes i lyset.

Samlet set synes jeg designet er fuldendt, særligt set i forhold til, hvordan LG-telefoner normalt har været designet. Nexus 4 er klart den lækreste og bedst designede smartphone fra LG – i Nexus-serien vinder LGs design også. Her er det ganske simpelt ikke gjort bedre.

Men glasbagsiden har vist sig ikke at være særlig holdbar. Et uheldigt smut ned på gulvet i badeværelset, har desværre lavet en flænge i mit testprodukt.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Lækker skærm

Til en fed smartphone hører også en fed skærm, hvilket LG bestemt har sørget for med deres True HD IPS+ display på 1280 x 768 pixels (320 ppi), beskyttet af firmaet Cornings Gorilla Glass 2.

Kanten er en smule kurvet, så overgangen mellem ramme og glas er minimeret, hvilket giver en lækker følelse.

Jeg kan ikke klage over kvaliteten på skærmen, rent visuelt, der er i ligaen blandt de bedste skærme.

I forhold til de tidligere Nexus-telefoner er skærmlyset bedre justeret, og altså ikke som standard skruet så langt ned, at man reelt ikke får en ordentlig oplevelse. Så pluspoint for dette også.

Det sorte stykke lige under skærmen anvendes ikke til noget, da systemtasterne befinder sig direkte på skærmen. Fordelen er, at de kan skifte funktion eller forsvinde, i forhold til hvad der sker på skærmen. Ulempen er derimod man tit kommer til at trykke på det tomme stykke under skærmen, der ikke har nogen funktion.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Endelig dansk tastatur og ordbog

De foregående Nexus-enheder har lidt af manglen på dansk ordbog på det danske tastaturlayout, og selvom denne fejl flere gange er blevet lovet udbedret, er intet sket – før Nexus 4.

Ordbogen til Galaxy Nexus lader vente på sig

I Nexus 4 findes dansk ordbog og tastatur ud af salgspakken, endda inklusive swype. Selve layoutet er godt og oplevelsen præcis, men det irriterer mig ikke at have ”enter” i SMS-delen. I stedet findes der smileys, som man har let adgang til.

Når swype anvendes er det overraskende hvor præcist ordbogen omsætter stregen fra fingeren, til et brugbart og meningsfyldt ord.

God internetoplevelse og hastighed

Googles Chrome-browser (i mobiludgaven) er standard til internetadgang I Android 4.2 Jelly Bean. Den høje hastighed der præger indlæsning af websiderne, suppleres af gnidningsfri navigation rundt på de enkelte sites.

Du kan arbejde med faneblade, så flere browser-vinduer kan køre på én gang, hvilket gør telefonen meget fleksibel i dagligdagen.

Nexus 4 understøtter ikke 4G-nettet, men leverer høje hastigheder via både 3G og trådløst netværk. WiFi-forbindelsen understøtter i øvrigt dual-channel WiFi og forbinder lynhurtigt. Så selvom du ikke har 4G, så er det ikke et problem at få ganske høje hastigheder på f.eks. 10 mbit/s download.

Rigtig god batteritid

Nexus 4 med Android 4.2 er yderst strømøkonomisk. Jeg har oplevet 13-14 timers driftstid uden problemer, og selv når telefonen ligger standby, holdes strømforbruget på et minimum.

I forhold til de Android-enheder vi så på markedet for bare et år siden, er der virkelig sket noget. Den gang kunne et batteri blive tømt i løbet af natten, selvom telefonen angiveligt skulle sove, og lave ingenting.

Batteriet er på 2.100 mAh, og trådløs opladning er understøttet. Nexus 4 anvender samme ladestandard som Nokia Lumia 920, men på Nokias Fatboy-oplader, har jeg dog ikke fået opladningen til at fungere, selvom der teoretisk ikke burde være problemer.

Fatboy-oplader virker ikke kun til Nokia

Fra udenlandske techblogs som også har testet Nexus 4 forlyder det dog, at Fatboy-opladeren virker med Nexus 4. LG i Danmark fortæller til Mobilsiden.dk, at de ikke mener der bør være problemer med opladningen trådløst af det nye topprodukt.

Nye funktioner i Android 4.2 Jelly Bean

Googles udviklingshold har i Android 4.2 indført nye funktioner, både gode og dårlige. 

Systemet er i sin helhed virkelig flydende, og uden ”lags” og hakker i animationer eller overgange. Så det tidligere omtalte ”project butter” fra version 4.1, har bestemt været anstrengelsen værd.

I Android 4.2 holder jeg af det nye notifikationsområde med dobbeltfunktion; Træk ned med én finger for det sædvanlige overblik over hændelser. Trækker du derimod med to fingre, får du hurtig adgang til WiFi, Bluetooth, Batteri m.v.

Overblik: Hvad er nyt i Android 4.2

Derimod er jeg ikke vild med muligheden for at tilgå ens SMS eller e-mail bakke fra låseskærmen, ved at trække skærmen fra venstre mod højre. Der vises et uddrag af SMS’er, også når telefonen er låst med kode. Her frygter jeg at det med tiden bliver muligt, at få flere programmer og funktioner i låst tilstand, hvorefter værdien af en låst telefon forsvinder.

Google Now har jeg et underligt forhold til. Den viser f.eks. tiden til arbejde fra mit hjem om morgenen, men kommer også med andre popup-informationer, baseret på søgninger jeg har lavet, hvilket til tider bliver mere irriterende end gavnligt.

Derimod er jeg ret tilfreds med den nye ur-applikation, der samler alt fra alarm til stopur over verdensur.

Vi har prøvet Android 4.2 Jelly Bean

En anden nyskabelse er fotoindstillinger under kameraet. Her kan muligheder for f.eks. fotolys kaldes frem, blot ved at holde fingeren på skærmen lidt. Umiddelbart smart, i dagligt brug noget rod, som jeg ikke er blevet gode venner med. Dertil kommer, at det nu ikke længere er logisk, hvordan man ser de fotos, der netop er taget.

Men som du kan se på nedenstående afsnit, så er alt desværre langt fra godt i den nye Android-version.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Bluetooth med skrat

Oplevelsen af Bluetooth på Nexus 4 har desværre ikke været særlig god.

Med forskellige headsets har jeg oplevet, hvordan lyden hos modparten i en samtale på de bedste dage har været skrattede, andre dage elendig og ubrugelig.

I testperioden med Nexus 4 er jeg stort set holdt op med at bruge headset, da lyden har været alt alt for dårlig!

Det positive er dog, at mobilen er lynhurtig til at forbinde til et headset, hvilket ofte på tidligere Android-enheder, godt kan være en udfordring.

Den generelle lydkvalitet ved samtaler, uden Bluetooth er god, men højtalerens placering bagpå gør desværre, at lyden kvæles, så snart telefonen ligges på et underlag.

Google har udsendt en opdatering til Android 4.2.1 der skulle rette nogle Bluetooth fejl. Denne update, er dog ikke nået frem til min test-enhed. Derfor kan jeg ikke fortælle, om det løser problemerne.

Exchange mail og push driller

Nexus 4 kan forbindes til alle kendte mailservices, både Hotmail, Gmail og naturligvis Microsoft Exchange er inkluderet, blot for at nævne nogle stykker.

Ved den første opsætning af telefonen virkede mailen fint, men efter nogle dage stoppede opdateringerne. Efter at have fjernet mailkonti, og sat dem op på ny, manglede jeg popup-vinduet fra Android-systemet med sikkerhedsgodkendelsen. Derfor måtte der en fabriks-nulstilling til, før der kom hul igennem. Dette var dog kun kortvarigt, for nu virker push-mail ikke, hverken på Exchange (Office 365) eller Gmail.

Efter noget tid fandt jeg frem til, at under indstillinger inde i Gmail applikationen, skal synkronisering aktiveres manuelt. Denne har så (helt overraskende) indflydelse på Exchange-mailen, der efterfølgende kommer til at virke. Specielt underligt er det, når der i Exchange fremgår, at push kører.

Jeg har aldrig været udsat for noget lignende, så en klar møgoplevelse af mails på denne smartphone.

Her ses hvordan SMS-listen kan tilgås fra en låst Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Her ses hvordan SMS-listen kan tilgås fra en låst Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Ustabil oplevelse

Denne smartphone er langt fra så stabil, som de tidligere Nexus-enheder jeg har testet.

Jeg har blandt andet oplevet, at telefonen indikerede at være fuldt opladet, uden at være det. Og i den sammenhæng er der langt fra 35 til 100 procent når man forlader hjemmet, og tror der er fuld power på batteriet.

Forskellige systemfunktioner, som informationen ”gemmer skærmbillede” efter et screenshot, forsvinder ikke altid fra topmenuen.

Telefonen kan også finde på, uden varsel, at gå helt i sort, hvorefter genstart er den eneste løsning. At december så også er faldet ud af kalenderen, er så bare endnu et minus.

Android 4.2 er fyldt med fejl

Det er helt unormalt at have sådanne problemer på Nexus-enheder, men ikke desto mindre, er det hvad jeg oplever.

Svarene fra LG og Google

Jeg var den første danske journalist med Nexus 4 i hånden, men til trods for det, kommer denne test først relativt sent online. Jeg har brugt godt 14 dage på at søge svar på mine fejl hos LG og Google.

Tilbagemeldingen er: Du har den endelige hardware og den software telefonen bliver solgt med.

Derudover har jeg modtaget følgende svar fra LG i Sverige:

- ”Det er Google, der er ansvarlig for at opdatere softwaren i Nexus 4, herunder eventuelle rettelser af fejl, og vi hos LG kan ikke direkte påvirke softwarens funktionalitet. Men vi sætter pris på din feedback og vil indberette den til Google”.

Google i Danmark har ikke andre svar end: ”Ingen kommentarer”.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Det er ikke LGs skyld

Jeg vil gerne slå HELT fast. LG har produceret en fremragende hardware og et lækkert design. Men de er på softwaredelen underlagt Google, hvilket giver udfordringer af de helt store.

Kunden køber i butikken et device fra LG, og ikke Google. Eventuelle fejl slutbrugeren oplever, falder derfor tilbage på LG, der reelt intet kan gøre uden Google. Men det er svært at forklare kunderne. Derfor ender fejlene i Nexus 4 og Android 4.2 med at blive LGs problem, set med kundens øjne.

Google vasker hænder og henviser til LG. LG må desværre sende tingene videre til Google, der kører deres eget løb.

Med andre ord. LG er Sorteper, og hvad der kunne blive en succes for LG, at producere et Nexus device, ender i dårlig omtale og PR. På grund af (tror jeg) stramme kontrakter er LG forhindret i at svine Google til offentligt, hvilket de egentlig fortjener.

Kære LG. I har gjort et godt stykke arbejde, men i burde sparke Google HÅRDT bagi.

Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nexus 4. (Foto: Mobilsiden.dk).

Konklusion: Det skulle have været så godt

Vurderingen af Nexus 4 er svært, rigtig svær. For hardwaren er i orden, men softwaren er et problem. Google står for opdateringerne til enhederne, så vi kan kun håbe, at de bliver rettet løbende.

Men på det foreliggende grundlag, ender karakteren på 3 ud af 6 stjerner. Ustabilitet, softwarebugs, der normalt ikke præger Nexus-mobiler, og kaos i Bluetooth forbindelserne, er alvorlige fejl.

Jeg vil ikke afvise at justere karakteren, hvis Google løser fejlene.

Der er dog plus for den sjove funktion i kameraet hvor man kan lave Photo Sphere, altså det du kender fra Street View. Men billederne generelt fra kameraet, synes jeg ikke er så enestående.

Sådan virker Photo Sphere

Køb Nexus 4 hvis du tror på, at Google hurtigt er klar med opdateringer. Hvis du er i tvivl, så vent og se. Nexus 4 er dog MUST HAVE for Android fans.

LG oplyser i øvrigt, at på tilbehørslisten kommer en bumper, trådløs oplader (QI) og hovedtelefoner.

Læs også:
- Se web-TV indslag med testen af Nexus 4

Videoblog: Mere om konklusionen

Plus:

- Fedt design – bedste Nexus design
- Super godt dansk tastatur med ordbog
- Flot skærm og fin batteritid


Minus:

- Ustabil, går tit ned
- Elendig lyd ved Bluetooth-forbindelser i modtagerens ende
- Google tager ikke ansvar. LG bliver taberen

Nexus 4
,
1 2 3 4 5 6
Samlet Karakter:

LG Nexus 4 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

MArie 15-10-2013 20:16:58

Har en nexus 4 LG, har modellen før fra Samsung, og var rigtig glad for den, skulle self smadre den, også udgår den, finder så LG´en, og håber på den er lige så god. Har haft den i næsten et år, og hvis jeg kommer til at trykke "3" gange på skærmen, spasser den totalt, det har begge gjordt men det er værre på min LG, prøver på at slukke den men den gider ikke at lytte! hvad skal jeg gøre??

Svar mig venligst :)

0 0
Mads 03-12-2012 17:24:19

Du er en modig mand, John, at stille op til øretæver gang på gang. Hatten af for det.
På trods af kritikken vil jeg købe mig en Nexus 4. Når den er faldet lidt i pris. Satser på at jeg kan lade være at tabe den på gulvet. Bagsiden er flot og vovet. Min Galaxy Nexus er en super Google mobil og jeg tror på at den nye Nexus 4 kan leve op til dette. Og som det bemærkes, har andre et mere positivt indtryk af den. Tak for anmeldelsen. Din kritik er brugbar.

0 0
Brylle 03-12-2012 18:07:02

Det tror jeg også roligt du kan gøre, skulle der være problemer med softwaren kommer google hurtige opdateringer. Det er uden tvivl en af markedets fedeste mobiler.

0 0
gielsgaard 03-12-2012 18:26:33

Jeg har Samsung Gnex og har været tilfreds, da 4.1 kom ud blev den rigtigt god og smooth, meen så fik jeg 4.2 på og bluetooth begyndte at skabe sig, troede alt ville blive godt med 4.2.1 men nej nu er den blevet sløvere og skal have en genstart i ny og næ for at spille.

Så jeg tror jeg smutter tilbage på 4.1 og venter på finanser til en Ip5.

0 0
Mads 03-12-2012 20:05:44

Jeg synes ikke jeg har bemærket noget med 4.2.1. Heller ikke mht bluetooth. Den har opført sig stabilt nok. Måske er det noget andet?

0 0
Mark Gjøl 02-12-2012 13:52:18

Det er ikke Swype på Nexus 4, det er Google's eget keyboard. Swype er et bestemt mærke keyboard.

0 0
01-12-2012 15:53:49

Efter en lille måned med Nexus 4 har jeg haft rigeligt med tid til at finde disse "glitches" og småfejl der skulle have været på telefonen. Jeg havde den også med 4.1 før den blev opdateret.

Personligt har jeg ikke haft nogle problemer med random restarts eller andet gøgl. Det med december måned er en smutter ja men det bliver vel forhåbentlig rettet. :-)

Min dom over John's dom:

Plus:

- Fedt design – bedste Nexus design - Enig
- Super godt dansk tastatur med ordbog - Enig
- Flot skærm og fin batteritid - Flot skærm ja - men ikke så god batteritid som du beskriver John (desværre)


Minus:

- Ustabil, går tit ned - Har jeg aldrig oplevet.
- Elendig lyd ved Bluetooth-forbindelser i modtagerens ende - Har jeg ikke testet desværre
- Google tager ikke ansvar. LG bliver taberen - Jeg har som sagt ikke oplevet nogle af de fejl der beskrives i denne artikel eller artiklen om fejl på 4.2 og kan derfor ikke følge dig her.

Bedste Android telefon jeg har brugt. Skulle valget stå mellem SGS3, One X+ eller Nexus 4, ville det med sikkerhed være Nexus 4.

Jeg får i øvrigt download hastighedder på 13-15 mbps på Telias netværk på speedtest.net - Hvilket jeg syntes er ret imponerende taget i betragtning at den kører på 3G.
Har testet samme simkort i de 2 overstående telefoner, og der får jeg mellem 7 og 8 mbps på samme netværk og adresse.

0 0
Munch 01-12-2012 10:31:47

Det undrer mig seriøst Hvordan han kan sige det er svært og et problem at komme til at se de sidste billeder han har taget, har en SGN som køre med4.2.1 der skal man efterfølgende bare swipe til venstre og så ser man billedet der er taget, hvis det i sig selv er et problem for ham, kan jeg godt se hanfår problemer når han skal lave en test :-)

0 0
Erling 01-12-2012 13:34:46

Jeg plejer ellers at være ret kvik til at påpege uheldige/misvisende dele af anmeldelser.
Den her gang synes jeg faktisk ikke der er så frygteligt meget at komme efter.
Der har været påpeget nogle vendinger ifm. glasset.
Der har været påpeget nogle betjenings betragtninger.
Når softwaren er så ustabil og virker ½-færdig som tilfældet lader her synes jeg karakteren er fuldt på sin plads.
Når både Google og LG har været adspurgt om endelig salgsversion/defekter så må håndsættet siges at være i den tilstand der er tiltænkt fra fabrikken.

Jeg synes det er lidt billigt at Google ikke vil kommentere.
Hvis det var f.eks. Samsung´s eller HTC´s eller en andens tilrettede udgave af Android ville sagen stå anderledes, men netop fordi Google her står for den færdige rom kan de ikke, med rette, sidde sådan en anmeldelse overhørig. Det sender et kedeligt signal til bl.a. potentielle købere.
Og ja - det sætter unægteligt LG i noget af en kattepine.


MVH
ELO

0 0
Munch 05-12-2012 05:06:01

Nu skal jeg ikke kloge mig alt for meget, men det undre mig at 2 Danske test kan falde så forskelligt ud
http://www.mobil.nu/
som den der her er kommet på mobil.nu hvor de skriver at det er den bedste android mobil til prisen.
Alle de fejl og mangler som John G omtaler har ikke været et problem for dem.
Det har ikke noget med at jeg som Google fan kun vil læse det jeg selv synes passer til mig, men mener bare så forkert kan alle andre vel ikke have testet Nexus 4. for mig ser det ud til at John G har siddet med en hel anden mobil :)

0 0
gielsgaard 01-12-2012 11:08:10

Måske er af de drevne Android gutter som bor i nærheden af John G, skulle tage mod kaffe invitationen fra ham og sætte han ind i tingene, dette er ikke noget personligt overfor John G, syntes generelt han er en hyggelig fætter som gør et stort stykke arbejde.

0 0
Mobilsiden.dk 01-12-2012 12:02:49

Ja, alle er altid meget velkomne. Desværre er det sådan, at dem som er de største kritikere, er det på nettet og ikke IRL.

Men invitationen er bestemt stadig åben:
http://johngdk.wordpress.com/2012/10/26/jeg-inviterer-kritikerne-til-kaffe/

0 0
pb 03-12-2012 22:25:26

Ville rigtig gerne komme forbi, så kunne vi få en god dialog omkring hvorfor jeg efter selv at have testet en Nexus 4 i 14 dage, er ganske uenig i din dom. Desværre skal jeg ikke omkring Odense det næste stykke tid, men skulle du komme omkring Viborg i weekenden gir jeg gerne en øl og evt en god julefrokost med en masse telefon interesserede herrer (-:

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 13:12:19

Dine selvobservationer til side, så er det kommentarer vedrørende en anmeldelse af en telefon, og ikke en kommentarer vedrørende Mike Tyson's mor.

Internet Tough Guy-argumentet er lidt ligegyldigt, men hvis du tror vi er bange for stå til ansvar for vores holdninger IRL har du vel intet problem med at stå til ansvar for dem over nettet?

0 0
Mobilsiden.dk 01-12-2012 14:09:24

Hej Thomas,

Jeg forstår ganske simpelt ikke hvad du mener. Jeg påpeger nogle fejl ved produktet, som du ikke er enig i. Fair nok.

Men jeg begriber simpelthen ikke, hvorfor du ikke mener, jeg har haft de oplevelser jeg har.

Hvis du mener jeg ikke er kompetent, så er det også okay. Men nu tester jeg trods alt relativt mange produkter hvert år, og mener da jeg er sådan rimelig til at sætte dem op og betjene dem.

Heldigvis er internettet fyldt med anmeldelser, der fint opfylder de krav du stiller; aka at være enig med dig.

Men kom da forbi og få kaffen. Måske kan jeg lære noget af dig.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 14:53:57

Det jeg mener med min forrige post er at det er ganske ligegyldigt at jeg skal komme forbi IRL for at fortælle dig at reviewet ikke er godt nok.

Om det er din intention eller ej, så peger din argumentation henad "Internet Tough Guy Syndrome", altså at vi bare hakker ned på dig fordi vi er "anonyme", og ikke "tør" kritisere det i det virkelig liv.

Anmeldelsen er vel på internettet, så er der vel ingen grund til at jeg skal besøge dig personligt for at validere argumenterne?

Det sagt, så siger jeg ikke at du ikke har haft de problemer du har haft, jeg siger bare at den generelle observation er det direkte modsatte af din, og at det derfor nærmere tydere på noget specifikt galt med din enhed, end den generelle brugeroplevelse.

Generelt set, uanset produkt, så burde man altid tænke at det nok ikke er meningen at enheden skal gå ned, og du nævner godt nok du har været i dialog med LG, men ud fra din anmeldelse ser det ikke ud til at være en ret stor dialog.

Du burde om noget havde forespurgt en ny enhed for at af/bekræfte fejlen, men synes også det kunne være en god idé hvis du lavede en undersøgelse om hvorfor det lige er dig der har problemerne, hvis ingen andre anmeldere har haft problemerne.

Personligt finder jeg det interessant da jeg går ud fra din review enhed er fra LG, de fleste andre dybdegående reviews til dags dato er enheder fra Google, og så er der et par enkelte "hands on" reviews ved nogle LG events rundt om i verdenen som sandsynligvis også er LG enheder.

Derfor det kunne være interessant at vide præcis hvad det er der måske er årsagen til problemet, som du selv siger har dit review ingen betydning for mit køb da der er massere af andre reviews som ikke har haft problemet.

Og hvis efter alt dette at det stadigvæk er et problem kan du jo bare videregive det research du har lavet, og at du er nød til at trække ned på karaktereren indtil hvis/når LG/Google vil sende dig en ny enhed med problemet rettet.

Du må selvfølgelig undskylde hvis det er tilfældet men jeg synes ikke det er ordenlig reflekteret i anmeldelsen, den dialog du har haft lyder altså som en man typisk set ville have med en nede i en butik som forsikrer dig at et TV kan tage Boxer men samtidig ikke kan forklare dig hvad DVB-T2 er.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 17:46:22

Thmoas... Har du virkelig så dårlig hukommelse, at du ikke husker LG 2X? Alle havde ikke problemer, men virkelig mange havde. Søg evt her på mobilsiden eller bare nettet generelt.

Folk skreg herinde.....aldrig mere LG. Men det er åbenbart lykkelig glemt, når John så har problemer.

Sjovt nok, så sagde ingen anmeldelser på de store sider, at de havde problemer med LG 2X, men jeg skal skal da lige love for at brugerne ikke var enige.

Som John jo også mener, så tror jeg bare du er en troll, der ikke bryder dig om at android bliver kritiseret. Problemet er bare ikke lige android her, men det faktum at LG er noget lort.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 17:57:19

Ja da, du kan eventuelt starte med at læse posten ovenover hvor jeg netop nævner den bug :)

Jeg havde selv en, og hjalp selv nogle udviklere med at teste kernels for at forsøge at fixe problemet, og problemet var primært på ikke-LG kernels.

Det var sikkert grundet lukketheden omkring systemerne så var det mere eller mindre umuligt at få løst.

Det har intet at gøre med at Android bliver kritiseret, som du jo selv kan læse kan du jo nemt at se jeg allerede fra starten af har mistænkt LG for problemet så argumentet du fremfører er irrelevant.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 18:15:17

Men hvordan kan du overhovedet betvivle, at det måske kan være et generelt problem, hvis du selv har haft en LG 2X?

Mærkelig nok var der ingen der skældte John ud for at lave en positiv test af 2X, selvom mange telefoner var fyldt med fejl. Ja, selv TDC gav pengene tilbage for telefonen.

Så nu sidder du og betvivler, om kvaliteten virkelig er et generelt problem med LG?

Alle der har haft en defekt LG, sidder og siger - hvad sagde jeg. Man skulle jo næsten tro, at du havde aktier i lortet.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 18:17:55

Det gør jeg heller ikke.

Jeg forklarer bare at problemet var større på ikke-LG kernels.

0 0
Rene 01-12-2012 15:17:51

Melder lige ind - I anmeldelsen står 1. problemet beskrevet (Med mail) 2. der står hvad der er gjort for at løse det (Kontakt til LG & Google) 3. Der står hvad løsningen var (Ændre i "gmail" (Andet app)) 4. Der står hvorfor det er et problem (Man har ingen chance for at vide og dermed ændre det.)

Det gør der på de problemer som kan løses, ting som Bluetooth kan man jo ikke selv gøre noget ved.

Det syndes jeg er meget grundig.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 15:30:23

Jeg snakker ikke om Mail problemet, men udelukkende problemet om at det er ustabilt og at telefonen går ned og skal genstartes(Til dels kunne meget af det også falde under bluetooth problemet).

Som jeg har skrevet, der er ingen andre reviews som har meldt ind om sådanne problemer, derudover var det en klassisk bug på LG Optimus 2X'eren, så jeg har en skummel fornemmelse om at det måske kan være enten software på hans review enheden, eller bare en fejl i selve enheden.

Jeg synes heller ikke, hvertfald som den er beskrevet, at kontakten til LG og Google har været ret fyldestgørende.

0 0
Rene 01-12-2012 14:05:38

Tror Thomas Larsen spørger om tid og sted så han han mødes havde en hyggelig diskussion og så melde tilbage på nettet.

Hvis jeg da ikke læser det helt forkert.

0 0
Mobilsiden.dk 01-12-2012 14:12:01

Han er velkommen.
Mine kontaktinformationer står på siden - så han ringer bare.

0 0
gielsgaard 01-12-2012 11:04:52

Ja det kan være meget vanskeligt, hvis man ikke har de basale ting på plads :-)

0 0
CJ 30-11-2012 21:48:51

Ingen dokumentation overhovedet for nævnte fejl. Så videoen i håb om eksempler, men det eneste der vises er overflade og pull down menu. 0 af 6 stjerner John. Kan forbedres hvis du reproducerer de nævnte fejl og opdaterer videoen hvor det kan ses :-)

0 0
Mobilsiden.dk 30-11-2012 21:54:44

Ja CJ. Det er bare så utroligt let, at reproducere at telefonen går ned.

0 0
Robert 01-12-2012 00:29:59

John har du tilfædigvis HD widgets liggende? Min Nexus 7 crashede flere gange om dagen med det og hoppede endnu oftere ud af apps til hovedskærmen, hvorefter appsne blev nulstillet.

0 0
Mobilsiden.dk 01-12-2012 11:59:42

Hej Robert,

Jeg har ikke HD Widgets på. Havde det dog bare været forklaringen.

0 0
Ole Christensen 07-12-2012 18:43:31

Kan vi ikke få at vide hvilke applikationer du har haft hentet og installeret fra Play? Det kan jo være der er nogen imellem som kan peges ud som "bug-ramte"..? ;-)

0 0
gielsgaard 01-12-2012 10:02:26

Men mon ikke at John.G laver en ny anmeldelse når han liiige får styr på tingene samt får lagt 4.2.1 på den ?

0 0
Brylle 30-11-2012 22:30:47

Måske er der en dansk app som du bruger der ikke køre godt på android 4.2 (siden ingen udlandske anmeldere oplever problem af den art) . Det er jo altid sådan at apps ofte skal tilpasses nye udgaver af os'et.
Eller har du ikke installeret nogle apps fra Google play?.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 23:01:39

Ja det lyder lidt som om han har fået en telefon som allerede har været brugt uden at have været resat efter brug.

Både i forhold til Push problemerne og kritikken af lockscreen widgets.

Derudover også rebootsne, mange der sagde de havde problemet (altså på Nexus 7 eller Nexus 10) fandt også ud af at det gik væk efter en factory reset.

0 0
Mobilsiden.dk 01-12-2012 14:15:09

Mine enheder bliver nulstillet inden brug. Dette var i øvrigt en fabriksny sample som ingen andre havde haft. Og! Jeg kørte (som skrevet) faktisk nulstilling to gange.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 14:59:58

Ah det havde jeg misset.

Årsagen til jeg nævnte det er fordi Google gemmer nogle indstillinger på din Google Account, derfor vil nogle indstillinger automatisk blive ændret når du logger ind på din Google Account.

Men det burde jo ikke være et problem for den SMS widget på låseskærmen, så det er lidt weird.

0 0
CJ 30-11-2012 22:22:51

Jeg ser de fleste videoanmeldelser af phonedog, the verge, engadget, pocketnow, technobuffalo, gsmarena, techradar og de laver alle en videogennemgang af produktet de tester. Nogle gange undervejs i en anmeldelse er der faktisk synlig ustabilitet i et produkt. Hvis du eks laver en factory reset burde du kunne reproducere nogle af de fejl du nævner i en video. Jeg ville foretrække en videogennemgang af produktet med tilhørende kommentarer fremfor en video hvor du siger det samme som du allerede har skrevet :-)

0 0
hxgni 30-11-2012 21:43:36

Det er seriøst den værste anmeldelse jeg nogensinde har læst. Det er tydeligt at din anmeldelse, bære meget præg af dit had til google. Du har endda tidlige, i en video, udpræget om dit had til google, fordi nogen af deres (gratis)services ikke virkede korrekt, men ærlig talt tror jeg bare det er dig selv der er et rodehoved. Og nu skal det gå ud over google's nye telefon..
"Google vasker hænder og henviser til LG." og "LG er sorteper" hvad er de for en gang vås?? passer overhovedet ikke.

0 0
hxgni 30-11-2012 21:51:45

og forresten, vedr. låseskærm skriver du:

Der vises et uddrag af SMS’er, også når telefonen er låst med kode.

passer ikke... Jeg er på min Gnexus( 4.2) tvunget til at lave mønster koden hvis jeg skal læse sms'er eller emails fra låseskærm.

0 0
Ole Christensen 01-12-2012 11:38:57

Helt korrekt!
Som sædvanligt bliver John's første indskydelse ophøjet til "facts".

0 0
Mobilsiden.dk 30-11-2012 21:53:53

Så prøv med pinkode i stedet.

0 0
Brylle 30-11-2012 22:22:47

Man er vel ikke tvunget til at bruge de widgets på låseskærmen, hvis man ikke bryder sig om dem. Det er jo bare en valgmulighed går jeg ud fra.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:50:11

Jep, det er 100% intended.

Det er også derfor at man, for at tilføje dem overhovedet, skal kunne sin kode.

Det er en ret genial feature fordi før i tiden var man enten tvunget til at slå låseskærmen fra for at få adgang til fx. Kamera, notifications osv. eller droppe det helt.

Nu kan man, efter ens egen overbevisning, selv vælge hvad man kan og ikke kan smide på låseskærmen.

Så man kan selvfølgelig bare lade det være som det var, så ingen kan se dine widgets, du kan smide en vejr-widget op hvis du vil, eller hvis du mener at man ikke skal kunne tilgå enheden men dog samtidigt ikke mener informationer såsom SMS/E-mail er strengt fortroligt nok til at du gider låse telefonen op, så kan du vælge at smide dem på.

0 0
Brylle 30-11-2012 23:15:05

Det glæder jeg mig til i 4.2 at kunne starte kameraet uden at skulle låse mobilen op først. Genial feature. Men det får John til at lyde som noget dårligt. Man kan sgu bare lade være med at have de widgets med private sager der så.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:15:14

Nu har jeg ikke en telefon med SMS, så jeg ved ikke hvordan SMS widgetten fungerer.

Men jeg går ud fra at du ved uddrag mener ligesom du kan se dele af e-mails i fx. Gmail widgetten.

Men for at åbne e-mailen komplet (og komme ind i systemet) kræver selvfølgelig koden hvis den er slået til, om det så er mønster-lås eller pinkode.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:18:11

Mener selvfølgelig en Android 4.2 enhed med SMS :P

0 0
Mathias 30-11-2012 17:36:12

Jeg synes det er helt fair at John.G giver den 3/6. Han anmelder det produkt han har i hånden. At i så forsøger at sætte det op imod andre anmeldelser er ikke fair. Jeg læser gerne forskellige anmeldelser for at få et samlet overblik.. og mildest sagt, så ville det være kedeligt hvis alle anmeldelser var enige.

Jeg giver kredit for at John.G har undersøgt om hans model var en speciel anderledes model. Det kunne i så fald have undskyldt fejlene en smule.

Et nyt og godt produkt skal være flydende og VIRKE. Android er der bare ikke endnu. og det er brand ærgeligt da android tilbyder så meget andet godt.

0 0
Brylle 30-11-2012 18:17:54

Du ved jo ikke hvad du taler om mand.

0 0
Mathias 30-11-2012 18:36:54

Hvorfor skriver du sådan en kommentar?

Vi har både Iphone og Android i huset og snart den nye nokia 920. Jeg nørder meget mine produkter - det er en del af glæden for mig. Og specielt android kan man lave meget med. Det ændre dog ikke på, at jeg har droppet det for en tid. Havde en galaxy s2, som havde fået et par uheldige opdateringer der forringede den. Derudover fandt jeg at der var alt for meget foran mig, som jeg aldrig brugte.. valgmuligheder på valgmuligheder. Faktisk havde jeg lagt de fleste programmer i en mappe for få lidt orden i det. Iphone er lidt mere simpel, men virker for mig kedelig.. Så nu håber jeg på at få Nokia 920 i næste uge. Umiddelbart ser det lidt mere spændende ud samtidig med, at det er simpelt.

0 0
Brylle 01-12-2012 22:55:38

Det er helt fint. Man skal vælge den telefon mef det OS der passer til ens behov og temperament. WP8 siger Microsoft jo selv er en mellemting mellem iOS og Android. Min mening er iOS er kedeligt og kan ikke en skid. Android kræver at man gider at sætte UI'et op eller kan det virke rodet. WP8 er en god mellemting, men for kedelig for mig, men sikkert bedre fot de fleste der ikke gider at nørde den.

0 0
Brylle 30-11-2012 19:16:23

Du skriver bare at android ikke er flydende og ikke virker "android er der bare ikke endnu" skriver du, men du baserer din viden på en sgs2 som er halvandet år gammel.Jeg hsr også haft en sgs2. Jeg kan love dig for at min sgs3 LTE køre flydende yderligere har jeg meget få app-crashes og INGEN systemcrashes/genstarter ikke en' gang på 3 uger nu. Med hensyn til app-crashes overraskede denne undersøgelse mig lidt. http://www.mobil.nu/mediamac/nyheder/test-apps-til-iphone-crasher-mere-end-til-android-1.500820.html

0 0
Mathias 30-11-2012 21:14:20

Fedt du har en god oplevelse med din s3.. tror dog desværre ikke historien er så fantastisk som du får det til at ligne. En simpelt søgning på: problems galaxy s3. Giver i hvert fald et andet billede. Ikke at sige den er dårlig, men heller ikke at den er perfekt. Kender to der har denne telefon og de har begge oplever app-crash og andet, hvor telefonen lige skulle genstartes. De er dog stadig utrolig glade for telefonen. Men de, som jeg ser generelle problemer i android systemet, kommer desværre alt for tit frem, fx her i anmeldelsen. Nikolaj Sonne fra DR er også meget efter Android, han fortæller om mange af de ting jeg selv har oplevet. Jeg tror som en del andre, at fragmenteringen bærer skylden. - og undskyld hvis jeg taler for dårligt om android, som jeg faktisk er stor fan af, men de problemer der i den her anmeldelse, er helt sikkert berettigede.

0 0
Brylle 30-11-2012 22:17:24

Jeg har også haft en sgs3 gt-i9300 med 1 gb ram og ics (med opgradering til JB) og på den var der væsentligt flere app og system crashes end på LTE udgaven med 2gb ram og JB. Jeg er selv vildt overrasket over hvor stor forskel der er på GT-I9300 og GT-I9305. 2gb ram gør åbrnbart en større forskel end man skulle tro.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 23:08:31

Har godt nok ikke haft "app crashes", men mener du reele crashes eller at "programmet genstarter"?

Fordi at programmet "genstarter" er lige netop pga hukommelsen ikke længere kan have programmet i hukommelsen og derfor holder hukommelsen fri ved at "lukke" programmet.

Det er ikke alle programmer der håndterer det lige godt.

Browseren beholder stadigvæk dine tabs, den skal bare indlæse dem igen når du skifter over til browseren, hvilket ikke ville have været nødvendigt med nok hukommelse.

Samsung bruger desværre en masse hukommelse i deres SGS3, sandsynligvis til en masse af de forskellige samsung funktioner, så der gør 2GB virkelig forskellen.

0 0
Brylle 30-11-2012 23:30:10

Ja helt bestemt. Jeg havde ikke mange systemcrashes og reboots på min første sgs3 overhovedet, men jeg oplevede det dog et par gange over en periode på 4 måneder. Men med LTE'en her køre det endnu bedre (har dog haft google chrome crashes, men den er lige blevet opdateret og virker godt igen. Det samme gælder TV2 appen og widget'et) Jeg bruger iøvrigt Nova launcheren og den er ikke crashed en' eneste gang, hvilket er meget usædvanligt, det var den nemlig tilbøjelig til at gøre især når og hvis man flyttede rundt på widgets f.Eks

0 0
TF 01-12-2012 00:11:06

Du skrev da lige ovefor at "Jeg kan godt forstå folk syntes at android er noget møg hvis de har oplevet det på en htc wildfire eller lignende. Mange tidligere android telefoner var noget lort. Low-end android mobilerne giver Android et dåligt ry. Men det er super på high end" og sgs3 er da en higend så kan du bestemme dig :-)

0 0
Brylle 01-12-2012 00:35:00

Jeg kan ikke gætte hvad du mener med om heg kan bestemme mig. Du mener ikke at Android er super fordi at nogle tredjeparts apps crasher. Jamen er du helt rådden i potten mand? Tredjeparts apps kan google og android sgu da ikke være ansvarlig for. På iOS crasher app'sne også, 3 gange så ofte ifølge en undersøgelse http://www.mobil.nu/mediamac/nyheder/test-apps-til-iphone-crasher-mere-end-til-android-1.500820.html

0 0
TF 01-12-2012 01:11:22

Tal dog pænt!!! Det kan jeg så kan du vel også.

Du skrev "Jeg havde ikke mange systemcrashes og reboots på min første sgs3 overhovedet, men jeg oplevede det dog et par gange over en periode på 4 måneder" og det tyder da på der er nogle fejl på den men samtidig påstår du der ikke er problemmer med hig end android mobiler og det passer jo ikke sammen vel ?

0 0
Brylle 01-12-2012 07:49:30

2 reboots på 4 måneder vil jeg ikke kalde et problem. De to apps jeg taler om chromebrowseren og TV2 vidste jeg var broken, men brugte dem alligevel, de er fixet nu.

Selv min Nokia feature phone skal have en reboot engang imellem for at ville ringe ud. Tror ikke jeg ville have haft nogen reboots hvis jeg ikke havde hentet tredjeparts apps.

Men det er jo også en bytte-handel, på en simpel telefon som kan køre et program ad gangen vil der ikke kunne ske mange konflikter og ressourcemangel. På en telefon der kan multitaske og hvor der ofte er mange programmer åbne på samme tid vil der kunne opstå problemer også selvom hvert program er kodet og køre i deres eget "namespace"

0 0
TF 01-12-2012 10:24:43

Nej fair nok så ikke et alvorligt problem men det burde jo være 0 reboots for det burde jo køre som på andre os'er.

0 0
Brylle 01-12-2012 11:15:07

Andre OS'er har da ikke 0 reboots. Alle OS'er kan gå ned og gør det, men det er jo oftests de tredjeparts applikationer der er årsagen. Men de er rigtigt at især gingerbread android 2.3.x kom der nogle tilfældige systemcrashes. Android er det mest kraftfulde beast (mobil styresystem) er findes ligenu, men det er samtidigt også svært at styre. Som sagt er det en byttehandel, hypper kraft og flexibilitet taget bare meget længere tid at polere.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 17:39:10

Nu har jeg haft iphone de sidste 2,5 år og aldrig har jeg oplevet genstart. Det er faktisk første gang jeg har haft en Tlf der ikke gjorde det. Det skal lige siges, at jeg har haft mobil Tlf siden 1993

Min SGS 2 har genstartet flere gange på et halvt år, men det kan du nok ikke lide at høre.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 17:44:56

Nu har jeg haft en Android de sidste 3 år og aldrig har jeg oplevet genstart. Det er faktisk første gang jeg har haft en tlf der ikke gjorde det.

Min iPhone 3GS genstarter flere gange i timen, men det kan du nok ikke lide at høre.

0 0
Kim 01-12-2012 18:33:02

Du har med garanti heller aldrig oplevet nogen form for lag, eller nogen former for uregelmæssigheder. Den kører upåklageligt altid, hele tiden og til hver en tid.

Tænk, jeg troede ikke Fantasia fra Utopia var kommet på markedet, hvor fik du fat i den?

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 18:40:23

Ligesom du vel heller ikke har oplevet nogen form for lag, eller nogen former for uregelmæssigheder på et andet produkt.

Jeg har ikke købt Fantasia fra Utopia, men jeg nyder at fremvise idiotien af visse argumenter ved at bruge samme useriøse argument.

Tak fordi du ville være med til at vise mine pointe :)

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 19:53:17

Thomas Larsen - du har da lige bevist, at du er en klaphat.

Jeg anfægter Brylles kommentar om, at alle OS'er går ned.

Og jeg har skam et rimeligt statistisk belæg for det jeg siger. Jeg synes, man må kalde iPhones for stabile, når de 4 iphones vi har haft i huset endnu ikke har haft en genstart. De 2,5 år iphones har jeg solgt til nærmeste familie, og de kører stadig uden genstart.

Gjorde din LG også det Thomas? Ikke efter det du sagde før - så er du jo lige blevet taget i en løgn.

0 0
Kim 01-12-2012 20:29:18

Det passer jo ikke Benjamin, det ved du udmærket godt selv.
Hverken at du ikke har haft genstarter, eller at du skulle have statistisk belæg for det. Omvendt har undersøgelser vist, at Apple brugere har større tolerance overfor lag osv, og derfor oplever færre problemer. Men ikke fordi de ikke er der.

0 0
Brylle 01-12-2012 22:00:20

Tror jeg gerne. IOS fortæller iøvrigt ikke at en app crashede, bruger tro ofte bare at han/hun selv kom til at lukke den.

0 0
Brylle 01-12-2012 21:43:58

Jeg vil også mene at du er fuld af løgn. Jeg har aldrig oplevet et styresystem der ikke, (måske yderst sjældent), skulle have en genstart. Om det så har været en smartphone, en gps, en gameboy, en pc eller, en router eller et hvilken som helst elektronisk apparat. Men det er jo ligemeget hvad jeg skriver, så kommer BJ med sit sludder og vrøvl.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 21:55:49

Thomas Larsen, jeg er oprigtig ked af, at det var derfor jeg mente du var en klaphat. Men vi kan jo ikke alle være lige kloge.

Kim....haha Kim, det må være Brylle og Thomas Larsen der har lavet den undersøgelse. Når man har haft en LG eller Samsung med utallige genstarter, så kan det også være svært at forestille sig, at der findes noget der er bedre. Der er altid nogen der "nøjes" i denne tilværelse, og det skal jeg selvfølgelig bære over med. Må bad.

Brylle... Det er heller ikke helt sandt. Jeg tabte min iphone på klinkegulvet, og den blev derefter mælkehvid i skærmen, hvorefter den slukkede. Det var dog ikke dn genstart. Men Tlf kunne tændes derefter igen. Jeg har heller aldrig haft en router der genstartede, men den har dog frosset pga mange torrent forbindelser på een gang.

Pc, gameboy og gps har dog lavet spontane genstart for mig.

0 0
Thomas Larsen 02-12-2012 01:41:43

Det er selvfølgelig fint nok du helst ikke vil tabe ansigt, men desværre falder dit forsøg uden for realitetens rammer.

Men det er ok, man lærer mest af sine fejl :)

0 0
Brylle 01-12-2012 22:10:45

Der er så mange super fede ting ved android som jeg ikke kan få med iphone. Så jeg lever gerne med en genstart engang imellem. Og jeg vil gerne gentage at jeg har haft 0 genstarter på min gt-i9305. Men om jeg så havde haft 10 genstarter på en måned ville jeg stadigvæk syntes at Android er bedre for mig.

0 0
CJ 01-12-2012 22:10:42

"Når man har haft en LG eller Samsung med utallige genstarter, så kan det også være svært at forestille sig, at der findes noget der er bedre"

Drikker du af potten Benjamin?

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 22:55:37

Det er nok nærmere din mangel på humor der spiller ind her.

Jeg lover ikke at nævne Samsung og genstart i samme sætning CJ.

Jeg sværger!

Så kan du sove roligt i nat.

0 0
Thomas Larsen 01-12-2012 20:10:12

Jeg er ked af hvis det forvirrede dig at du ikke kunne læse på min post, som var en direkte kopi af din post, at jeg skrev ironisk ment for at pointere hvor meningsløs diskussionen var.

Men vi kan jo ikke alle være lige kvikke :)

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 21:36:22

Samme kan siges for alle telefoner, så hvad er pointen?

0 0
Mathias 30-11-2012 21:50:46

... android er mere ustabilt.

0 0
Ole Christensen 01-12-2012 11:32:02

"Kender to der har denne telefon og de har begge oplever app-crash og andet, hvor telefonen lige skulle genstartes."
Siger det ikke mere om bugs i app fra udvikleren, end det siger om ustabilt Android system?!

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:03:33

Da dit bevis begrænser dig til "Du kan google folk med problemer med Galaxy S3" så er mit bevis "Du kan Google folk med problemer med "

Dit bevis er ikke brugbart til at etablere at Android er mere ustabilt ligesom mit ikke er brugbart til at etablere at er mere ustabilt.

0 0
Mathias 30-11-2012 22:14:14

Ud fra den evidenstænkning er det, ja, ugyldigt.

Så lad os holde det til, at det er en subjektiv holdning.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:42:00

Jeg synes det er fair nok at sige at man måske er blevet afskrækket af Android grundet nogle dårlige oplevelser.

Men at gå derfra til at sige at Android generelt er ustabilt vil jeg ikke engang kunne forsvare som subjektiv holdning.

Jeg ved godt hvad du mener dog, hoppede selv på Dual-Core vognen med LG Optimus 2X, og det skuffede fælt, primært grundet deres manglende updates(Og ustabilitet ved de versioner communitiet lavede), softwaren og hardwaren fungerede rimelig fint.

Men at gå ind og google " problems" der vil du altid få en million hits uanset hvad du så skriver, alt efter populariteten af produktet.

Nogle vil måske være helt og erdeles reele problemer, men jeg tror også en masse støj vil komme fra folk som måske ikke lige ved hvad de gør.

Jeg har da også læst ét tilfælde af en Nexus 4 der crashede og ikke længere ville boote, "grundet et simpelt app".

Viste sig så at han havde flashet en custom version af Android, overclocket CPU'en vildt, og det simple app var et benchmark/burn-in tool.

Så at google problemerne er ikke den mest saglige (subjektivt eller ej) måde at vurdere en telefon på.

Jeg vil heller aldrig med det samme antage at hvis jeg googler en masse problemer af ustabilitet på både iOS/iPhone og WP8/Lumia 920 at der så er tale om et generelt problem med modellen, men nærmere end undtagelsesvis situation for brugeren.

0 0
Brylle 30-11-2012 23:05:51

Jeg kan godt forstå folk syntes at android er noget møg hvis de har oplevet det på en htc wildfire eller lignende. Mange tidligere android telefoner var noget lort. Low-end android mobilerne giver Android et dåligt ry. Men det er super på high end telefoner.

0 0
TF 01-12-2012 00:07:52

Jeg har haft flere higend android mobiler med problemer så den holder ikke beklager, jeg har dog ikke prøvet gs3 og skal heller ikke da der lige pt er mere spændende ting derude og så en grund mere som jeg nok skal lade være at nævne da jeg ved det vil få nogle herinde inkl dig helt op at køre og det pjat gider jeg ikke se på :-)

0 0
Rene 30-11-2012 18:27:23

Hvem?

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 17:46:48

Han skal selvfølgelig ikke ignorere hans egen betragtninger fordi andre anmeldelser siger noget andet.

Men det er måske en idé at undersøge hvorfor det kun er ham der kommer til den konklusion :)

Normalt er det også en god idé at gå "full disclosure" når man kommer med sådanne påstande, vi har kun hans ord for at det er final software.

0 0
Rene 30-11-2012 18:06:26

Men han har jo skrevet til LG og Google som vist ikke rigtig vil hjælpe, men dog vist sagde at han mobil var den færdige udgave.
Så han har da prøvet efter hvad jeg forstår på anmeldelsen.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 18:54:31

Ja, men det ved vi jo ikke er sandt, ikke så meget om det er sandt at han har spurgt dem, men det er PR, og de er ikke altid helt fremme i skoen.

Jeg ved at LG's marketing modeller ikke bare kørte pre-release software de kørte decideret LG software på AOSP.

Derfor jeg skriver det er en god idé med full disclosure, i.e. e-mails, screenshots af versionen, osv.

0 0
Mobilsiden.dk 30-11-2012 21:52:08

Ja, men det ved vi jo ikke er sandt, ikke så meget om det er sandt at han har spurgt dem, men det er PR, og de er ikke altid helt fremme i skoen
Jeg er ikke sikker på jeg forstår dig korrekt.

Men jeg HAR været i dialog med LG og Google. Hvis ikke jeg havde været det, havde jeg ikke skrevet det.

0 0
Peter Frederiksen 03-12-2012 22:43:36

@JohnG

Jeg tror det Thomas mener er du nok skal kontakte Mountain View, Californien, hvis du vil have svar fra Google...

Dog hvis man læser Gizmodo review af Nexus 4, som har oplevet voldsomt strøm forbrug i deres test.

http://gizmodo.com/5956305/google-nexus-4-review-yes-you-want-this-phone

Dog skriver de en note:
NOTE: At the time of our testing, the phone's software was very nearly finished, but it was not yet final. This means that the results are subject to change with extended testing. The finished build will be pushed to devices before they go on sale. We will update with any changes.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 22:07:05

Dialog er en tovejs-proces, det har du efter hvad jeg kan se ikke fået.

Men det var heller ikke pointen.

Pointen er at du har et problem som umiddelbart ingen andre har oplevet, og da det sandsynligvis er LG kontra Google i de populære anmeldelser som har suppleret hardware og software er det en god idé at gå efter lidt mere end bare "En eller anden gut der arbejder med PR har sagt det er nyeste version".

0 0
Thomas 04-12-2012 12:15:59

Jeg håber du får penge af LG eller Google for dit ihærdige forsvar af telefonen. Det begynder at blive lidt småpinligt at se på :

0 0
Kim 01-12-2012 18:00:06

Hey pas på, din skygge følger efter dig! Paranoid much?

0 0
Rene 30-11-2012 17:45:49

Men for det meste virker Android perfekt hvis man ved hvad man laver - Problemet i er vel i store træk at ingen giver bruge +3 timer for at sætte en ny mobil op eller +48 for at lære system at kende ordenlig hvis man er ny til systemet.

Jeg kender rigtig mange der har en Android som ikke har sat den ordenlig op og dermed ikke kan gøre særlig meget med den, og hvis man ingen behov har er det jo fint, men det er mere indviklet end Iphone og Windows Phone, til gengæld er udbyttet og potentielt større.
Jeg personlig anbefaler næsten altid at folk ser på Iphone når de spørger mig hvad jeg syndes, det er mindre bøvl - Det er bare ikke noget for mig.

0 0
hamzah10 30-11-2012 17:31:56

nu er det ikke johns skyld at han få et 'defekt' vare og kan os godt forstå,hvor træls det er at mobilen genstarter hele tiden, men at trække den ned til 3 stjerner er måske lidt i overkanten, da han plejer at give de karakter til de mest uduelige mobiler.

0 0
TF 30-11-2012 17:37:06

Det er sjovt vær gang john g finder en fejl på en mobil må det være kun hans der er fejl på det for der kan jo ikke være fejl på en android mobil :-)

0 0
Brylle 30-11-2012 22:50:45

"Der kan ikke være fejl på en android mobil" det er der vist ingen der har sagt. ALT software har sine fejl og ja det gælder også iOS selvom du sikkert ikke vil anerkende det.

0 0
Brylle 30-11-2012 22:50:05

"Der kan ikke være fejl på en android mobil" det er der vist ingen der har sagt. ALT software har sine fejl og ja det gælder også iOS selvom du sikkert ikke vil anerkende det.

0 0
TF 01-12-2012 00:00:25

Det vil jeg da godt, for jeg er ikke en fanatisk fanboy, jeg har fundet nødagtigt 3 fejl i ios og den største er maps og jeg har da også fundet et par i WP 7,5 for den sags skyld, men aldrig så mange som på de 5 android mobiler jeg har haft dog :-( var der andet du ville vide ;-)

0 0
Mobilsiden.dk 30-11-2012 21:44:55

Det er sjovt vær gang john g finder en fejl på en mobil må det være kun hans der er fejl på
Det tænker jeg faktisk også.

0 0
Kim 01-12-2012 17:57:29

Det er fordi de der fandroids lever i evig fornægtelse. Til trods for at alle kan blive enige om at Jelly Bean er meget bedre end ICS, så betyder det på ingen måde at der har været en finger at sætte på ICS.
Efterhånden kan man måske snakke om at Froyo ikke var perfekt, kun næsten men altså meget meget tæt på... Og det er bullshit det hele, ICS var en kæmpe skuffelse. Men jo, Jelly Bean skulle være bedre.

0 0
Peter Frederiksen 03-12-2012 11:20:02

@Kim

Der var engang nogle små fugle, specielt Ballmer, Elop og Kim fuglearten, der skreg at Dual core androids var "resurse spild"
(Lumia 900 2.5 måneder= Legacy Device, det var vist noget med manglende resurser?)

Android 2.x var single core OS, hvor producenterne "Dual core" tweakede deres apps, som f.eks. kamera (1080p optagelse), HDMI mirroring, Video afspiller (for afspilning af 1080p formater) på deres dual core produkter, samt DC tweak af downloadet apps.

Stock Browseren var en del af android 2.x og kørte derfor single core på et Dualcore device.

ICS fik multi core support og var derfor en "vigtig" opdatering til Dual core produkter, samt features og grafiske forbedringer, samt forced GPU hardware acc på overflader.

Man kan sige at ICS ikke var meget værd for single core produkter, bl.a. har Samsung valgt ikke at opdaterer deres single cores til ICS, men har lavet en Valuepack med ICS features.
(Regnestykket er 2.3(SC)+3.x(DC OS)=4.0)

Bemærk browsermark og sunspider, samt batteri ved Webbrowsing testen
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_ics_vs_gingerbread-review-737p4.php

Så nej ICS var ikke en kæmpe skuffelse, men en nødvendig opdatering til især til Dual Core devices.
Og JB er en videreudvikling af ICS.

0 0
Brylle 03-12-2012 19:14:25

Steve balmer ligner mere en af de der kyllinger som har fået væksthormon, end han ligner en lille fugl, som du skriver :-D

0 0
Kim 03-12-2012 12:46:02

Og du har aldrig nogensinde oplevet lag eller andre problemer. Du kan stadigt ikke få armene ned efter al den lovede (men alligevel udeblivende) optimering i ICS, der først er ved at komme med Jelly Bean.

... desuden har jeg ikke sagt at dualcore er ressourcespild. Quadcore derimod.

0 0
Peter Frederiksen 03-12-2012 18:53:24

@Kim

Jo, jeg har oplevet masser lag's igennem min tid med android.

Mit spring fra HTC WM6.5 til HTC desire, var Desire "project butter", S2 var mere butter og S3 super butter og S3 med jelly bean er ultra butter...

Nu jeg nu er stor tilhænger af android er det sammenspillet med mine andre Home Devices Smart TV/HUB, NAS drive, PC, HIFI, Tablet osv.
Hvor jeg får mest ståpels af Samsungs features de putter i deres Android OS.

Hvis S3 Quadcore bruger 20% mindre strøm end en S2 med Dual core, er det så resurse spild?

0 0
Kim 03-12-2012 19:33:35

Tja... er der så behov for en quadcore?

0 0
CJ 03-12-2012 20:49:17

Hvad synes du? Jeg synes overkapacitet er ok. Gammel konkurrencesportsudøver selv, så jeg har altid ønsket mig mere :-)

0 0
Brylle 03-12-2012 21:15:20

Der skal sådan set være mere end en' kerne for at det er sand multitasking, ellers eksekveres programmernes kode skiftevis, hvilket selvfølgelig gør kørslen af programmerne langsommere når 2 eller flere programmer skal deles om en kerne. Det kan selvgølgelig sagtens køre og også køre godt endda på en enkel kerne. Men ypper hardware, skaber ypper muligheder for udviklere, hvis ikke grænserne for hvad man hardware mæssig kan proppe i en telefon (håndholdt computer, som kan telefonere) ikke flyttes, stopper udviklingen af softwaren (og softwares formåen) til disse apparater også

0 0
Kim 03-12-2012 21:38:35

Right, så multitasking startede med dualcores... Ok.

0 0
Brylle 03-12-2012 22:13:53

Egentlig ikke. "fingeret" multitasking startede på singlecore, men hvor programmerne som sagt skiftes til at få eksekveret en stump kode. Jeg er ikke sikker men jeg vil mene, at det startede med MS Windows© måske tidligere end 3.11 versionen.

0 0
Peter Frederiksen 03-12-2012 20:36:52

Tja.. er ikke et svar!

0 0
Brylle 03-12-2012 19:10:00

Android multitasker, mange programmer og processer kan køre samtidigt og særligt derfor er quadcore ikke overkill på en Android. På en iphone vil jeg mene at alt over 2 kerner er overkill, fordi at kun 1 app køre ad gangen og de færreste spil gør brug af mere end en kerne.

0 0
Brylle 03-12-2012 21:53:44

Spil gør brug af flere kerner i GPU'en men der har apple også smidt en 4 kernet chip i. Kunne iOS multitaske havde iphone også quadcore, ellers ville brugerne opleve lag når de havde flere processer kørende samtidigt. Jeg syntes bestem at jeg har læst at WP8 ikke multitasker men istedet sætter åbne apps "på pause" der ved afvikles 2 programmer ikke samtidigt. Så kan man så diskuterer til uendelighed hvad der er bedst og behov for på en telefon. (en lille hemmelighed er at, det er mange samtidigt åbne programmer på en android telefon, som nogle gange suger den stakkels og intetanende brugers batteri... Husk at lukke programmer som ikke skal bruges mere. På tilbageknappen ikke homeknappen. He he... Det vidste alle da)

0 0
Kim 03-12-2012 19:33:00

Symbian/MeeGo multitasker, mange programmer og processer kan køre samtidigt, og klarer det fint på singlecore...

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 19:46:12

Men at quad-core ikke er overkill betyder ikke at single-core ikke klarer multitasking fint.

0 0
Kim 03-12-2012 21:01:39

er ikke sikker på det ikke er en dårlig ide ikke at bruge ikke færre gange i en sætning hvis man ikke vil have at folk ikke forstår en

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 12:55:56

Indtil der kommer quad-core iPhone's, så er det vel Octo-core som er ressourcespild :)

Optimeringen var i ICS, faktisk var den der også i Honeycomb, så det er noget vrøvl at sige den udeblev :)

Project Butter tog bare de optimeringer i ICS og tog dem til det ekstreme.

0 0
Kim 03-12-2012 13:10:07

iPhone er bestemt ikke mit parameter for ressourcespild - men jo octocore grænser til vanvid ;)

Og jo der var da optimering i ICS, selvfølgeligt var der det, men de "lovede" 30%'s optimering ift tidligere versioner, holder langt fra på samme specs. Forhåbenligt skulle en SGSIII dog gerne yde en del mere end en Wildfire S, men det giver ikke rigtigt mening at sammenligne.

Jelly Bean ser rigtigt lovende ud, og har færre uhensigtsmæssigheder end ICS. Men gabet mellem illusionen på pedistalen og de faktiske brugeroplevelser er stadigt relativt stort. Selvfølgeligt mindre med den allernyeste version. Det er så bare ikke den LG's device kommer med.
... og det er jo så nøjagtigt det samme der gør sig gældende for f.eks. Benjamins oplevelse af iOS... Jeg skylder på det mindst har været et par genstarter, ellers kører han jo stadigt iOS4 ;)

0 0
Benjamin Jensen 03-12-2012 13:51:04

Kim, jeg bliver nød til at sige, at jeg stadig ikke har haft een eneste genstart på min iphone 4 eller 4S.

Det der har været vigtig for mig i valg af Tlf, har været stabilitet og brugervenlighed, samt stort set valgfrihed på app markedet (apps kommer altid til iphone først)

Nu er der bestilt en Nokia Lumia 920, som jeg får i denne uge. Efter min oplevelse nede i butikken, så virker den lige så flydende som iphone, men om den er lige så stabil må tiden jo vise. Jeg har allerede læst om genstart på denne model.

Desværre bliver jeg nød til at beholde min iphone, for Nokiaen opfylder ikke mine behov endnu. Der er simpelthen

0 0
Benjamin Jensen 03-12-2012 13:51:37

Ups.... For mange apps der mangler.

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 13:21:13

Aha, og hvis vi nu helt ignorerer den løse definition af "30% optimering", hvor har de så "lovet" det?

ICS' optimeringer har virket fint nok, at man på highspeed kamera kan se at JB er endnu mere flydende er kun en bonus, men jeg ser nu ingen uhensigtmæssigheder der.

0 0
Kim 03-12-2012 15:15:39

Kan ikke huske hvor det var jeg læste om de 30%s forbedring, og du har da helt ret i at det er løst defineret. Hvilket jo også vil gøre det en del lettere at levere...

Men jeg går ud fra dit svar ud fra, at du har fået Androidversionen af Benjamnins iPhone. I skulle åbne et museum sammen, da i har hver jeres verdenssensation ;)

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 16:38:19

Tvivler nu på at en god responstid (og ikke nødvendigvis den bedste) er en verdenssensation.

0 0
Kim 03-12-2012 18:08:21

Hvis den aldrig har genstartet, crashet eller endda aldrig har lag'et, så er den på alle måder lige så meget et unikum som Benjamins iPhone. Det må være de to eneste softwarestyrede devices i verdenen der har kunnet levrere den form for driftssikkerhed, og er derfor absolut museumsværdige - tænk at skæbnen ville have at de lige mødtes her, fantastisk!

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 19:01:20

Ved ikke hvilke enheder du bruger, men generelt er det ikke meningen at de skal crashe eller genstarte :)

Det var dog heller ikke det jeg påstod, og jeg ser heller ikke forbindelsen med noget operativsystem specifikt.

Men jo et par hardlocks har jeg vel haft på min Galaxy Nexus.

Lag som følge af operativesystemet? Aldrig, og det er nok nærmere reglen end undtagelsen.

Var der derimod en masse apps som skulle og i nogle tilfælde stadigvæk skal optimere for at få bedre performance? Absolut.

0 0
02-12-2012 22:06:34

så må ios på iphone 3g godt nok også have været noget lort, for apple snakker også om at det ikke bliver bedre ved hver nye version..................

0 0
Kim 03-12-2012 12:50:10

er det ikke mest fandroids der brokker sig over manglende udvikling på Ios? De fleste Applefans er jo lige så blinde i forhold til ios som fandroids er med Android.
Det er jo derfor man kan sammenligne med religiøse bevægelser, hvor man blokerer alt negativt for at overbevise sig selv om sine valg.

0 0
03-12-2012 13:58:14

Jeg blokerer såmen ikke, jeg påpeger bare at der jo er en udvikler på alle platforme....WP8 er vel også markant bedre end WP7, eller ?

Og du er lige så meget fan som alle andre herinde....Dit "mærke" har bare ikke været så meget fremme, så du kan nøjes med at forholde dig kritisk/negativ overfor alt....

Og hold kæft hvor er det sjovt at se alle nokia nørderne gå totalt amok, når der er nogen der siger noget negativt om lumia 920....Så går de selv i total selvsving og leger fanboys lige som alle andre....

0 0
Brylle 03-12-2012 16:39:31

Ok der har du sgu ret, men hensyn til Nokia nørderne. Gud nåde og trøste dem der siger noget dårligt om Nokia. Lol. Der er ikke mange, som skriver her, der kan se sig fri for at være lidt fanboy i en eller anden retning.

0 0
Kim 03-12-2012 17:11:24

Du skal da være velkommen til at komme med berettiget kritik af Nokia eller deres produkter, det gør vi jo meget gerne selv :)

0 0
CJ 03-12-2012 18:14:05

Måske lidt meget off topic, men phonearena har lige lavet en sammenligning mellem Lumia 920 og Samsung Galaxy 3. Har en SG3 som jeg er meget tilfreds med og har leget lidt rundt med en Lumia 900. Prøver at gange lidt op fra Lumia 900 til 920 og kan fint se den har potentiale. Phonearena's sammenligning passer fint med mine forventninger med Lumia 920 ifht SG3 http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-920-vs-Samsung-Galaxy-S-III_id3202
Er som sagt glad for SG3 men kan sagtens se at Lumia 920 er meget attraktiv

0 0
Kim 03-12-2012 19:21:55

i samme tråd har jeg f.eks. heller aldrig ytret at SGSIII skulle være andet end sikkert fantastisk.
At jeg ikke bryder mig om dens design, det er noget andet. Jeg anerkender jo også iPhonen.

0 0
Kim 03-12-2012 14:36:50

Tjaa... jeg har ikke hørt andet end vægten, som i bund og grund er et ikke-argument, og noget om nogle genstarter.
Det sidste har jeg ikke oplevet da jeg ikke har købt et WP8 device endnu, men det omhandler jo som sådan ikke Nokia men WP8 generelt. Så...

Jeg morer mig bare over at Fandroids altid ser Android som være 100%, hvilket naturligvis betyder at en ny version må være 125%, som kun lige så stille reduceres til 100% i takt med en ny version. Der er aldrig en fandroid der har oplevet nogle som helst former for udfordringer, alligevel kan de mærke en masse forbedringer.

Shit don't add up dude! ;)

0 0
03-12-2012 15:09:01

Selvfølgeligt er der da problemer med android. Der er intet der er perfekt. Men du kan jo kigge lidt inde på XDA, så skal du se fandroids der piver over deres devices....

0 0
Brylle 03-12-2012 18:12:55

Ja der er fordele og ulemper ved alle systemer, man må bare høre op med sig selv, hvad der vigtigst.

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 15:07:20

Hvilket som N siger, er ret generelt om det så er Android, iOS eller WP fanboys.

Men jeg tror du forveksler brugen af ordet perfektion man kan da godt være tilfreds med fx. performance i responsen på interfacet og samtidig være glad for at den bliver forbedret ved næste iteration af software og hardware?

Hvis ikke så har du da vel lige om noget defineret alle brugere af hvilket somhelst system som fanboys, det gælder vel så også dig?

0 0
Kim 03-12-2012 15:36:16

Det ville det gøre hvis jeg var fan af et system - det er jeg ikke. For mig er WP f.eks. et "nødvendigt onde", men som jeg foretrækker over Google anyday.
OS'et er et means to an end, ikke noget jeg nogensinde kunne finde på at løbe rundt og råbe om i gaderne.
Jeg har heller aldring påstået at f.eks. WP skulle være bedre end Android. Eller iOS for den sags skyld; Jeg har udelukkende påstået, at Android ikke lever op til hypen - ikke i forhold til andet end sig selv.
Så kan du kalde mig Nokia fanboy, der tror jeg vist ikke er nogen hemmelighed. Men du finder nok ikke større kritikere af Nokia, end den "hårde fanboy kerne".

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 16:52:07

Jeg skriver ikke du er en fanboy, jeg skriver bare at ud fra beskrivelsen du giver mig, så må vi alle være fanboys.

Jeg kan ikke forstå hvordan det kan anses at fordi man synes fx. responsen er som den skal være i Android 2.x at man så ikke godt stadigvæk kan nyde at de nu har forbedret det i en nyere version?

Jeg mindes at læse noget om at Nokia Lumia 920 vist kunne reagere på touch events inden for 10ms.

Jeg læste også om at Microsoft vist arbejder på teknologi til at reducere det til 1ms.

Betyder det så at Windows Phone 8 er 10% i dag og så bliver 100% når de endelig får lave noget hardware og software med 1ms responstid?

0 0
Kim 03-12-2012 17:09:14

Jeg kan sagtens følge din argumentation, men det jeg anfægter er udsagn som (frit oversat) ender ud i "Jeg har aldrig oplevet nogen former for lag med de tidligere versioner af Android, men det er blevet meget bedre med JB!"

Og jo, jeg ved da godt at du så kan sige, at hvis man altid har kørt 100 km i timen, så har man måske ikke oplevet udfordringer. Men at det ikke betyder at man ikke syntes det er federe at kunne køre 110 km i timen. Det er bare stadigt ikke en korrekt analogi, når spørgsmålet er så enkelt som ja/nej.

Har du nogensinde oplevet lag? Nej - fint, det kan umuligt blive bedre, med mindre skærmen intuitivt gør det du har tænkt dig at bede den om.

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 18:45:10

Ordet lag har mange betydninger for folk, men jeg må vel gå ud fra vi snakker framerate.

Men der taler vi om hvordan mennesker opfatter det, og der er det da bestemt muligt at have noget som ikke "lagger", men stadigvæk kan opfatte andet som mere flydende.

Nogle har så endda specifikke tolerancer, hvor det for en person vil opfattes som lag, men for en anden person ikke vil opfattes som lag.

Folks opfattelse af bevægelse kan ikke siddestilles med om hvorvidt der er en responstid på 0ms eller ej.

0 0
Kim 03-12-2012 19:24:49

du har ret, man kan ikke kritisere Android. Eller fjernsynet, eller det flakkende starinlys i min vindueskarm...

Thomas - du får ret i alt, det er jo håbløst at føre en dialog for ikke at sige diskussion med dig. Du har ret, du er næsten lige så klog som Peter F,,,

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 19:40:59

Det må du skam gerne, men din kritik var ikke på Android, men nærmere på dem som brugte det.

0 0
Kim 03-12-2012 21:02:56

jeg kunne aldrig finde på at kritisere nogens tollerancetærskel, blot antyde at det er et religiøst forhold der gør dem blinde.

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 21:42:44

Hvilket præcist er det jeg skriver, istedet for at kritisere Android kritiserer du dem der bruger det :)

0 0
Kim 03-12-2012 21:55:17

Jamen Thomas, hvad er du ked af? Jeg har jo givet dig ret i alt, lag eksistere ikke på Android, kommer aldrig til det og har aldrig gjort det, for hvis det gjorde så ville du bare acceptere 10 sekunders ventetid, og så var det ikke længere lag. Det er så smukt, du har så ret! Tillykke!

0 0
Thomas Larsen 03-12-2012 22:20:05

Du kan såmænd bare fortsætte med at proppe ord i munden på mig, det ændrer ingenting. :)

Op på hesten igen Kim, det er kun menneskeligt at fejle.

0 0
Kim 03-12-2012 22:32:49

Godt så, hvad betyder lag for dig? Heldigvis lige nøjagtigt mere end de tidsforskydelser du har oplevet på Android. Det er det du skriver, ikke sandt?

Det er naturligvis at lægge ord i munden på dig, når jeg påstår at du heldigvis bare kan flytte på din tollerencetærskel for hvad der er lag, så du kan opretholde din illusion om ikke at have oplevet det.
Og du derfor aldrig vil opleve det.

Og tillykke med det! Den slags tro siges at kunne flytte bjerge.

Kom nu med det næste mærkelige forsøg på at fordreje det jeg har skrevet, eller re-definere ord og begrebers betydning, alt for at få det til at passe ind i din virkelighed.

Jeg kan ikke helt finde ud af om det er Android eller diskussionen du kæmper for. Uanset hvad, så er du uden for rækkevide, så jeg står af - for sidste gang - og siger tillykke :)

0 0
Thomas Larsen 04-12-2012 08:03:34

Hvis du er stået af hvorfor så bekymrer dig med at svare?

Du påstår at "fandroids" påstår at når noget er 100% og at efterfølgende versioner så må være 125% osv.

Det i sig selv er jo ikke rigtigt et problem, som sagt du kan jo sagtens være 100% glad for hvordan det er nu, og så stadigvæk forbedre det.

Så nævner du at brugerne siger det ikke lagger, og enten lagger det og enten lagger det ikke.

Denne påstand er heller ikke sand, dette har intet med tolerance at gøre, men ene alene om hvordan mennesker opfatter bevægelse.

Vi opfatter ikke bevægelse ens, og hvad der for nogle ser ud til at være laggy/dårlig framerate kan være fint for andre.

Det betyder dog ikke at vi har et reference punkt at man ikke godt kan se at det er bedre, effekten på den dårligere framerate er bare lavere end den er for andre folk.

Men som sagt selv lag kan betyde en masse forskellige ting for folk, de fleste definitioner er meget personlige og kan variere fra person til person.

Den eneste tekniske målbare værdi, dvs. latency/delay vil det aldrig kunne være et spørgsmål om lag eller ikke lag, da der altid vil være en forsinkelse.

Det har intet med mig at gøre, eller hvad jeg synes.

Du sviner en bunke hypotetiske folk til, og når man gør dig opmærksom på det sviner du de folk til istedet.

Det er til trods for at du åbenbart påstår du kritiserer Android og ikke de folk som har en måske anden definition eller opfattelse af lag end du har.

0 0
Kim 04-12-2012 08:38:02

Og hvem sviner jeg for øvrigt til med hvad? Det med det religiøse forhold er der skam videnskabligt belæg for og medmindre det er blevet et skældsord at være religiøs, så har jeg svært ved at følge dig?

0 0
Thomas Larsen 04-12-2012 09:12:25

Hov, du var da vist stoppet med at diskutere?

Hvis du har nogle videnskabelige belæg for det, så kan du da venligst tilføje dem til diskussionen.

Men i tilfælde af at du ikke vidste det er ordet fanboy typisk associeret med blandt andet usaglighed, hvilket du jo tydeligt har vist her du betvivler.

0 0
Kim 04-12-2012 08:32:22

Men som sagt, du har naturligvis ret. Alle dem der oplever lag er hyper-sensitive, verdenen skal opleves efter din oplevelse af tid. Det er resten af verdenen der tager fejl.

Godt vi fik det på plads.

0 0
Brylle 03-12-2012 23:29:36

Lag er selvfølgelig lidt irriterende, men det betyder jo reelt set ikke noget, hvis ikke det opleves i et hæsblæsende 3D spil eller lignende . Ventetid får man meget mere af når man åbner en app der henter indhold fra internet... Det kalder jeg monster-lag :-)

0 0
JKay 30-11-2012 14:52:15

Jeg havde engang en LG mobil. Den fik virkelig det værste frem i mig.
Men det er sjovt at John bliver så imponeret over at man kan bruge to fingre og så få indstillingerne frem.
Jeg har til min Galaxy S3 lavet et mod (JKay Deluxe), her har man mange flere mugligheder: Træk ned til venstre og få et panel, træk ned til højre og få et andet. Og vælge selv hvad du vil se hvor. Træk ned 2. gang og se alt.
Check det ud her:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819

Jeg tænker mig at lave en video over det senere!

0 0
gielsgaard 30-11-2012 18:21:14

Synd de ikke har lavet Jkay DL til Gnex :-(

0 0
Rene 30-11-2012 14:20:42

Lad nu for guds skyld være med at købe noget af LG man kommer til at fortryde det, alt hvad de har solgt viser det.
For jeres egen skyld bliv væk.

0 0
Lecter 30-11-2012 14:34:01

De laver ellers rigtig gode telefoner.

0 0
toysoldier 30-11-2012 14:33:37

Det er da godt du ikke bestemmer hvad jeg skal og ikke skal.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 00:00:24

Køb bare en LG, men forvent ikke nogen medlidenhed når du hyler over genstart og andre problemer med telefonen.

Folk vidste det godt med 2X, og alligevel skulle alle have den første Dual core Tlf på markedet. Der gik ikke lang tid før folk brokkede sig over manglende support fra LGs side på alle de problemer den Tlf havde.

Folk glemmer åbenbart hurtigt, men det er jo ingen nyhed.

0 0
Lecter 01-12-2012 06:30:34

Min 2x har aldrig genstartet eller været ustabil på nogen måde. Uden tvivl den bedste telefon, jeg har ejet.

0 0
Rene 30-11-2012 15:51:10

Selvføldig ikke, held og lykke med den.

0 0
30-11-2012 14:11:02

.. at John igen har formået at finde fejl ved et nexus produkt som ingen andre kender til.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1907 I dette forum med samlet 100.000 indlæg om nexus 4 er det ikke lykkedes mig efter grundig søgning at finde en der har et lignende problem med sin mail. Stærkt. Så tror ikke det er vanvittig udbredt.
Derudover må jeg sige at bluetooth problemer er der masser af.
Genstart har jeg mest hørt om på nexus 10 og nexus 7 ikke på nexus 4, men udelukker da bestemt ikke at de forekommer - det gør de jo også en gang om dagen på 6 stjerners produktet Lumia 920.

Dette her er ikke et forsvar af nexus 4 for det er jeg relativt ligeglad med. Jeg synes bare det er sjovt som John G tit har problemer med ting som ingen andre har - også på andre enheder end Android.

0 0
Mark Gjøl 02-12-2012 13:50:35

Et gæt: John havde kommet til at slå notifikationer helt fra (det kan man f.eks styre i action-baren. Jeg ved ikke om det er noget man kan styre på iphone - hvis ikke, så er det klart at det kan være forvirrende). Inde fra gmail-appen, og sikkert også fra en masse andre apps, kan man slå dette til og fra. Det er derfor ikke gmail-appen der styrer om exchange skal synkroniseres, men det er bare et af mange steder hvor man kan tænde for synkronisering. Hvilket også forklarer hvorfor push var slået fra fra starten i gmail.

Det lugter derfor ikke som en Android-fejl, men som en John-fejl.

0 0
30-11-2012 15:12:19

Det var slet ikke at John G ikke ved så meget om mobiler jeg ville frem til - det gør ham vel bare endnu bedre i stand til at anmelde dem. Jeg synes bare at det er problematisk når en anmelder har et specifikt problem som ikke vil ramme almindelige forbrugere(jeg kan simpelthen ikke finde andre der har det problem som John har) og så destruerer en telefon i en anmeldelse for det. Havde alle haft dette problem eller at det bare var udbredt - så helt fint, så skal telefonen da ned med nakken(Han gik fx ikke hårdt nok til LG O2X). Men her er tale om et isoleret problem som John har med sig selv. Det synes jeg er problematisk og jeg synes John meget ofte gør alt for meget ud af den slags fnidder som andre ikke kan reproducere.

0 0
Brylle 30-11-2012 17:22:20

Altså, ingen andre har oplevet problemet, så rt det nok en fejl 40.

0 0
Thomas 04-12-2012 12:11:37

Det var da en arrogant holdning at have. En fejl er en fejl er en fejl.

0 0
TF 30-11-2012 17:51:34

Eller også har de ikke været særlig grundige.

0 0
Thomas 30-11-2012 15:03:23

Det da ikke så mærkeligt... Han ved ikke ret meget om mobiler hvilket er meget tydeligt i MANGE af hans anmeldelser.

0 0
Benjamin Jensen 30-11-2012 23:55:26

Og alligevel er du fast troll her på siden.

0 0
Brylle 01-12-2012 21:47:45

Du er den væste troll her.

0 0
Benjamin Jensen 01-12-2012 22:51:39

Tak, men det var nu ikke til dig jeg skrev det.

0 0
Thomas 04-12-2012 12:10:51

Brylle har nu ret. I øvrigt forveksler du mig og min navnebror.

0 0
Rene 30-11-2012 14:25:49

Han fandt jo selv løsningen for at det virkede skulle han ind i gmail og sætte den til push.
Det er vel fordi gmail er "master" og den anden er et underprogram.

Det er sådan småting som er irriterende og kan tage tid og løse hvis man ikke ved det.

Hvorfor holder du dig ikke bare til det forum hvis det bedre bekræfter dine forventninger?
Det kan være svært at andre har en anden oplevelse men når oplevelsen bliver beskrevet, løsningen bliver beskrevet og hvorfor det er et problem bliver beskrevet kan jeg ikke forstå dig?
Bliv nu ved de sider du er enig med hvis det kun er bekræftelse du vil havde.

0 0
Rene 30-11-2012 14:27:11

Forøvrigt vil jeg på ingen måde tro at XDA Developers er en normal side for brugere, den bruger jeg selv når jeg skal havde styr på noget i udvikling mm.

0 0
30-11-2012 15:00:35

Tror du har misforstået mit indlæg Rene og krydrer det med en god potion fordom.
Jeg er ikke ude på at forsvare nexus telefoner eller nedgøre John G. Jeg undres bare over at John G er den eneste umiddelbart der har oplevet denne fejl(når jeg så referer til xda er det fordi der er masser af indlæg og tro mig - var det en udbredt fejl fandtes den der).

Jeg synes ærlig talt at nedenstående sætning er ret underlig og det må være et udtryk for at du er et konfrontationssøgende menneske:
"Bliv nu ved de sider du er enig med hvis det kun er bekræftelse du vil havde". Selvom det tog mig lidt tid at finde frem til pointet, idet jeg skulle overkomme lidt stavefejl, så kan jeg slet ikke se hvordan du kommer frem til den konklusion.
Jeg skriver jo netop at nexus 4 har masser af fejl. Bluetooth er nærmest ikke eksisterende og genstarter har været udbredt på andre enheder der kører samme styresystem.
Dog har denne mail-fejl, der efter Lumia 920 eksempel trækker 3 stjerner ned, været så lidt omtalt at det næppe er noget man som forbruger kan risikere at støde ind i. Det er vel ikke ideen i en anmeldelse.

Jeg synes du skal pakke den tone væk og læse mit indlæg som det er skrevet - istedet for at lægge en fanboy-attitude ned over det.

0 0
Katron 30-11-2012 17:15:19

Øhh, må lige forsvare René i den her. Jeg synes selv at kunne læse på dit indlæg, at der er tale om en fanboy attitude.

"Genstart har jeg mest hørt om på nexus 10 og nexus 7 ikke på nexus 4, men udelukker da bestemt ikke at de forekommer - det gør de jo også en gang om dagen på 6 stjerners produktet Lumia 920."

Sær sammenligning. Der er kun enkelte der har oplevet genstartsproblemet med 920'eren, og heriblandt er John G IKKE en af dem.
Jeg er ikke bekendt med at det skulle ske en gang om dagen, så det har du vist selv fundet på, for at lave et statement om, at lumia bør have lavere karakter, og nexus 4 en højere.
Set bag om stjerneuddelingerne, så husk på at Android har en del flere år på bagen, hvorimod WP8 er et helt nyt system, som er bygget op på en helt ny kernel. Som forbruger ved man at sådanne ting kan forekomme. Som Android bruger, bør man overhovedet ikke acceptere, at der stadig sendes enheder på gaden, som har opstartsproblemer og bugs. Jeg forstår udemærket John G's skepsis på dette punkt.

At et evt genstartsproblem på WP8 enheder dukker op i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt, vil man næppe se som andet end et problem som bliver løst hurtigt, men at det dukker op på Android er bare ikke iorden, heller ikke selv om det så bliver fikset hurtigt. Man må formode at disse irrieterende småproblemer for længst burde være udryddet.
Husk at det er samme problematik, som det gamle Symbian system stod på skud for. Symbian systemet var som sådan rigtigt godt, men man kunne bare ikke acceptere, at der ved lancering af nye produkter, stadig var en masse tekniske problemer, som skulle løses med opdateringer. Det blev også bredt accepteret i Androids spæde ungdom, at der var nogle missere hist og pist, men nu efter 5 år, går den bare ikke længere. Det nytter ikke at vil udskifte sin SGS3 med en nexus 4, og så få et dårligere produkt, som har fejl og mangler.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 17:25:08

Ah fordi man går fra et produkt med 16 år på bagen til et produkt med 19 år på bagen så er der pludselig tale om et "helt nyt system".

Så er det måske også værd at nævne at LG Nexus 4 er baseret på den nyerere Linux 3.4 Kernel, en af de nyere Kernels hvor man er begyndt at integrere mange af de Android specifikke rettelser som Google har lavet ind i den generelle kernel.

Derfor ved man vel også som forbruger at at sådanne ting kan forekomme? Det vil jeg nu ikke sige er rigtigt uanset omstændighederne.

Jeg tror ikke der er mange forbrugere der har meget forståelse for hvilken system der ligger bag deres telefon og om den er ny eller ej.

Det eneste de kan se er at Windows Phone 8 er nyt i forhold til Windows Phone 7, ligeså Android 4.2 er nyt i forhold til Android 4.1.

Det er uanset hvad sjovt at John har haft en masse problemer som generelt ikke er opstået for folk med Nexus 4.

Når man begynder at opdage ens realitet ikke passer med andres realitet plejer det da at være en idé at grave dybere i problemet end at give Google skylden, uden at have den tekniske viden eller fakta til at understøtte det.

0 0
Brylle 30-11-2012 18:15:34

Hørt! Enig med Thomas Larsen her.
"WP8 er et helt nyt system" noooot Snare en iteration af WP7
Apple's iOS har bliver også regnet for helt nyt når de kommer den en ny version.
Men ikke android, det skal være fejlfrit hvergang der kommer en ny version. Dog syntes jeg at det var en sløset fejl den med december der manglede, men mange ting kan smutte igennem ved testning. Der skal bare komme hurtige opdateringer.

0 0
Brylle 30-11-2012 17:12:00

Støtte til CasperHN.

0 0
Rene 30-11-2012 15:24:02

wow du er langt ude.
Men det er jo ikke et spørgsmål om det er et udbredt problem, det er et spørgsmål om det er et problem på den mobil de har sendt til John.
Når der er sådan et problem går han vel som anmelder til selskabet og ikke til en internet side.
Tror ikke du forstår hvad en anmeldelse er.

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 17:04:00

Som standard er push slået til, han har vel slået det fra og glemt det.

0 0
Brylle 30-11-2012 17:15:53

Ja sandsynligvis, Android kan være lidt mere kompliseret at bruge end div. Feature phones ;-)

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 17:25:51

At lade være med at gøre noget er vel ikke særligt komplekst? :)

0 0
Lecter 30-11-2012 16:15:03

Snak dog ordentligt menneske!

Det der sprog og den der attitude er da ikke til at holde ud.

0 0
Zeb 30-11-2012 14:00:46

Dejligt med en dansk anmeldelse af Nexus 4 - det har jeg ventet på da jeg har været meget i tvivl om jeg skulle hoppe på Nexusvognen eller vente til SGSIV. Det ser ud til jeg skal vente.

Dog undrer det mig at konklusionen er så forskellig fra andre medier der så hut jeg hvisker er ret begejstrede for Nexus 4....

0 0
Thomas 30-11-2012 15:07:29

John leder altid efter selv de mindste fejl han kan finde når han anmelder android...

Noget som andre medier ikke gør... ;) Derfor!

Jeg mindes bestemt heller ikke at iPhonen fik kritik for at have en glas bagside der meget nemt gik i stykker..... men selvf skal android telefoner der har det lige have noget "john-kritik" med på vejen for det.

0 0
Brylle 30-11-2012 17:06:58

Helt enig med Thomas her.

0 0
TF 30-11-2012 17:49:49

Typisk android fanboys at skulle hive iphone ind i debatten vær gang der er den mindste kritik af android :-)

0 0
Thomas Larsen 30-11-2012 21:28:08

Det har intet med iPhone at gøre, det var bare eksemplet som blev givet.

John G's iPhone 4 anmeldelse:


Både for- og bagsiden på iPhone 4 er udført i hærdet glas, som kemisk er behandlet, så det skulle være 30 gange mere hårdt end plastik, og rammen af rustfrit stål er fem gange stærkere end standard stål. Desuden er glasset på begge sider ridsefrit.

Ulempen ved dette materialevalg er naturligvis vægten - men samtidigt kan dette også være en fordel, da vægt kan udstråle kvalitet, hvilket jeg synes, er tilfældet her.


iPhone 4S:



Størrelsen og vægten er også afpasset, så der lige præcis er balance mellem skærmstørrelsen og det fysiske layout; ikke for stort, ikke for småt, men lige tilpas.

Men designet har også store ulemper, særligt i kombination med hårde overflader. Det er forholdsvis let, at smadre enten bag- eller forsiden - særligt hvis der er betongulve eller asfalt i nærheden.

Mange iPhone brugere løser denne udfordring med et gummicover, hvilket jeg på INGEN måder er tilhænger af, da designudtrykket så smadres fuldstændigt.

Som på iPhone 4 er det også bagsiden der på 4S’eren er mest modtagelige overfor ridser. Men her er min holdning også, at mobiler skal bruges, og ikke pakkes ind i plastik.


Nexus 4:


Men glasbagsiden har vist sig ikke at være særlig holdbar. Et uheldigt smut ned på gulvet i badeværelset, har desværre lavet en flænge i mit testprodukt.


Som du kan se skamroser han jo nærmest glas til skyerne i iPhone 4 reviewet, sågar ene og alene på fabrikantens(går jeg ud fra) ord siger det er 30 gange stærkere end plastik osv.

iPhone 4S reviewet er lidt mere modereret hvor han nævner det er flot, men at selvfølgelig man skal passe på glas da glas selvfølgelig kan gå i stykker, og at han synes mobiler ikke skal pakkes ind i plastik.

Så kommer vi til Nexus 4 reviewet og så er det pludselig noget lort, ikke et pip om at glas er glas og mobiler ikke skal pakkes ind i plastik.

Så enten må man, lidt ligesom The Verge (Selvom jeg stadigvæk synes Joshua gav lidt for meget negativ vægt på Nexus 4'eren) sige at designet er fint men selvfølgelig erkende at glas er glas, og det skal behandles som sådan.

Så medmindre John G decideret har testet brudstyrken på de 3 forskellige former for glas i de 3 telefoner så er det decideret usagligt at gøre det til et problem i Nexus 4 anmeldelsen, men lad det stå som en meget positive udskillelse i forbindelse med iPhone anmeldelserne.

0 0
Urbanus 30-11-2012 14:48:50

"Dog undrer det mig at konklusionen er så forskellig fra andre medier der så hut jeg hvisker er ret begejstrede for Nexus 4.... "

Sådan er det jo altid når John G skal vurdere et produkt med Android. Kravene er skyhøje, og produktet skal være mere end perfekt, og der må ikke kunne sættes en finger, for at opnå 5 eller 6 stjerner.

Havde det været en iPhone eller WP (helst Lumia) er tolerancen ift. småfejl, mangler og irritationsmomenter altid så meget større.

0 0
Brylle 30-11-2012 17:04:46

Jeg syntes Apple maps fejlen var en af de store alligevel fik den 6 stjerner. Lidt knas på en bluetooth forbindelse koster 3 stjerner på en android. Jeg fatter simpelhen ikke at nogen (bortset fra Apple og Nokia) gider at sende Mobilsiden eksemplare af deres produkter. John G er jo totalt biased og jeg giver ikke en skid for hans vurderinger efterhånden.

0 0
Urbanus 30-11-2012 23:00:03

Ret skal dog være ret, iPhone5 fik "kun" 5 stjerner. Det havde da også været lidt af en skandale, og meget svært at forsvare, hvis et produkt med så markante fejl, og så lidt innovation og nyt, havde fået topkarakter. Så havde Mobilsiden for alvor mistet alt troværdighed.

Men du har ret. I forhold til hvor markant en fejl det er at udsende en telefon med så ringe og fejlfyldt et kort, så er det jo helt absurd at det ikke trak mere ned (når man også tænker på de andre fejl og mangler, og så oven i købet tager prisen med i betragtning, hvilket sjovt nok aldrig sker med iPhone, selvom den er absolut prisførende). Kort er en kernefunktion, som jeg bruger dagligt. Bluetooth bruger jeg mindre end en gang om måneden.

0 0
Henrik 30-11-2012 13:41:22

Nå ja. Gode gamle LG. Nu står der godt nok at det ikke er LGs fejl, at den er ustabil, men det er da pudsigt, at den første Nexus model lavet af LG er ustabil.

0 0

Om brug af cookies