Nu er Telenor klar med 32 Mbit/s

I landets største byer kan man nu downloade med 32 Mbit/s på Telenors netværk. Se listen over dækkede byer her.

Nu er Telenor klar med 32 Mbit/s

Som vi tidligere har fortalt, så har Telenor været i gang med en større opgradering af deres 3G mobilmaster.

Et par dage før forventet er første fase af denne store opgradering nu afsluttet, og omkring et tusinde 3G master er blevet opgraderet til DC-HDSPA.

Dermed kan mange af Telenors kunder – såfremt de har de det korrekte udstyr – download med op til 32 Mbit/s og upload med op til 5 Mbit/s – teoretisk altså.

Telenor har i samme anledning opdateret deres dækningskort, så man nu kan se dækningen med 32 Mbit.

– “3G-opgraderingen er den seneste i rækken af netværksforbedringer, som gør, at Telenors netværk er stærkere end nogensinde. Vi bygger mange nye master, vi har konsolideret nettet, så kunderne oplever langt færre handover-fejl, og vi har kapaciteten og robustheden i nettet til at levere den gode tale- og dataoplevelse, også når mange kunder i et lokalområde bruger vores net på samme tid,” udtaler Telenors netværksudviklingsdirektør Arne Bøch Andersen.

Nedenfor kan du se listen over byer, som har op til 32 Mbit/sek. Roskilde, Køge og Holbæk står i parentes, da opgraderingen i disse byer først er fuldført primo juni.

Hovedstadsområdet (København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Ballerup, Søllerød)

Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, (Roskilde), Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, (Køge), Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, (Holbæk), Svendborg, Hjørring, Frederikshavn og Haderslev.

Telenor arbejder løbende med at opgradere 3G nettet, og selskabet lover, at flere byer løbende bliver opgraderet med DC-HSDPA.

Læs mere:
– Sådan giver teleselskaberne dig høj hastighed via 3G
– Bedre og hurtigere netværk hos Telenor
– Telenor udvider netværket kraftigt

Det videre forløb i sagen

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 7/5/2012 fulgte vi historien op med artiklen; Han forlod Nokia til fordel for TelenorKlik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..