Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google sagsøges for dårlige applikationer

Google sagsøges for dårlige applikationer

To amerikanere sagsøger nu Google for at have applikationer af dårlig kvalitet tilgængelig i Google Play.

Google sagsøges i Californien
Google sagsøges i Californien

Det er ikke noget nyt i amerikanerne sagsøger alt og alle, men et nyt søgsmål vækker dog alligevel ekstra opsigt.

Dodd Harris og Stephen Sabatino, sagsøger nemlig nu Google for at sælge ubrugelige applikationer til californiske borger, det skriver paidcontent.org.

Søgsmålet går ud på to ting, det ene handler om de 15 minutters fortrydelsesret man har som forbruger, når man køber en applikation i Google Play.

Her mener Dodd Harris at det ikke er tid nok til at tjekke applikationerne ud for fuld funktionalitet før de 15 minutter er gået, og at det direkte er uretfærdigt.

Det andet er at Google ikke scanner applikationen for funktionalitet og sikkerhed, og dermed udgør en risiko for forbrugeren. Et emne der tidligere har været kritiseret kraftigt fra flere sider.

Der udtales blandt andet til sagen:

- ”Googles complete failure to monitor the Google Play Store is evidenced by its inability to prevent Developers from offering products for sale that contain malicious spyware.”

Altså går hele problematikken ud på at, man køber og betaler for noget der enten ikke virker, eller som kan gøre at ens enhed bliver beskadiget af softwaren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Karim 20-03-2012 15:49:19

jeg er med på de 15min det er for lidt men at sagsøge for at der er "dårlige applikationer" i play butikken er hel hul i hovedet skal jeg også sagsøge TDC for at der er dårlige hjemmesider på internettet?? det er helt hul i hovedet! jeg håber at de for google til at indse at 15 min ikke er nok men så håber jeg også de bliver sparket så hårdt i røven at de lander på pluto

0 0
Peter 22-03-2012 15:45:52

Lige mine ord!

0 0
Thomas Kristensen 20-03-2012 13:56:22

Jeg syntes personlig at de 15 min man har til at prøve en app er alt for lidt.
Hvis det stod til mig så skulle man have 1 time. Og minimum 45 min.

Jeg kender til flere apps som er rigtig gennemført og som er umulige at teste på 30 min. Bare tag en app som JuiceDefender, den kan så utroligt meget, og der går mindst 1 time før man ser en virkning.

0 0
Cebastian 20-03-2012 12:47:49

... -.-'

0 0
Simon Iversen 19-03-2012 16:47:18

Hvis dette søgsmål er nyt er det fandme latterligt.

"Google Play Store is evidenced by its inability to prevent Developers from offering products for sale that contain malicious spyware"

De skanner jo netop appsne nu.

0 0

Om brug af cookies