Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvilke rygter om den nye iPhone 5 var rigtige?

Hvilke rygter om den nye iPhone 5 var rigtige?

Der har været et hav af rygter om den nye iPhone 5. Hvilke rygter talte sandt, og hvilke talte usandt - se listen her.

Rygter, rygter og flere rygter. Apples iPhone 5 har kastet et hav af rygter af sig, og vi har samlet en liste over nogle af de mange rygter, som vi viderebragt i løbet af det sidste års tid.

Der var været mange - rigtig mange - rygter om den nye iPhone 5, og det er langt fra alle rygterne, der har været sande.

Vi tager et tilbageblik på nogle af de mange iPhone rygter, som vi her på Mobilsiden.dk har rapportert om det sidste års tid.

Mere musik fra Apple
En af de nyeste rygter fra en ny musik service på vej fra Apple. Rygtet viste sig ikke at være sandt. Apple præsenterede et nyt design til deres iTunes butik men ingen ny musiktjeneste.

4G LTE til folket
Flere kilder rapporterede, at den nye iPhone vil have 4G LTE. Mange fans var skuffede da det sidste år viste sig, at iPhone 4S ikke kunne benyttes til 4G LTE, og derfor har rygterne om en iPhone 5 med 4G LTE svirret konstant lige siden introduktionen af iPhone 4S.
Det blev bekræftet at Apples 4G LTE telefon blandt andet kommer til Tyskland og England, hvilket er gode nyheder for os danskere. Det betyder nemlig at Apples iPhone 5 benytter de frekvenser, som teleselskaberne i Danmark bruger til 4G LTE.

Den aldrene stjerne går på pension
Et vedvarende rygte var, at den efterhånden aldrende iPhone 3GS udgår til fordel for en iPhone 4S med 8 GB hukommelse. De fleste havde faktisk spået iPhone 3GS en tidlig død ved sidste års introduktion af iPhone 4S, men Apple valgte at lade telefonen forblive på markedet skønt specifikationerne og radioegenskaberne på enheden bestemt ikke var topmoderne.
Rygterne talte - ikke helt overraskende - sandt og iPhone 3GS udgår til fordel for iPhone 4.

Ingen iPhone 5?
Utrolig mange var kede af, at der ikke kom en iPhone 5 sidste år. Et andet rygte ville vide at den kommende iPhone 5 ikke skulle hedde iPhone 5. Navnet skulle være "the new iPhone" eller måske iPhone 4GS. Rygtet viste sig at være usandt, og den nye iPhone hedder altså iPhone 5.

Nye hørebøffer
Der kommer nydesignede hovedtelefoner til iPhone. Rygtet talte sand og Apple introducerede de nye "EarPods" hovedtelefoner. Det har taget Apple tre år at udvikle de nye hovedtelefoner.

Near Field Communication
NFC chip bliver integreret i den nye iPhone. NFC blev ikke nævnt med ét eneste ord, så rygtet er indtil videre ikke gået i opfyldelse.

Nano simkort eller ingen simkort
Nogle gange er rygterne direkte modstridende. Vi har hørt rygter som en ny slags simkort i den nye iPhone, og flere teleselskaber har allerde gjort klar til en ny iPhone med Nano SIM, men samtidig har vi også viderebragt rygter om, at der ikke kommer en ny slags simkort i den nye iPhone.

Men det blev altså i går bekræftet, at den nye iPhone 5 får Nano SIM.

iPhone på slankekur
Rygters bureau kunne også fortælle at den ny iPhone bliver 18 pct. tyndere end forgængeren. Og det rygte var faktisk sandt. iPhone 5 bliver 20 procent lettere rent vægtmæssigt og 18% tyndere i designet.

One plug to rule them all - nyt stik til I-enheder
Får den nye iPhone kun et 8-pins stik? Ja, den nye iPhone 5 får faktisk et ny 8-pins stik med navnet "lightning".

 - Nyt ladestik på iPhone 5

Rasende hurtig ny processor
En ny processor var ventet, da og rygterne om en ny hurtig processor i den næste iPhone var da også korrekte. iPhone 5 får en A6 processor, der er dobbelt så hurtig og samtidg skulle grafikprocessoren også være dobbelt så hurtigt.

Ekstra læbestift til grisen ikke længere nok
Nej, designet skulle være anderledes på den nye iPhone 5. Designet fra iPhone 4 til iPhone 4S blev stort set ikke ændret, og mange rygter gik derfor på et nyt design til iPhone 5. Rygterne viste sig delvis sande. Designet er blevet ændret lidt, men det er bestem ikke revolutionerende sammenlignet med iPhone 4 og iPhone 4S.

Ny større skærm
Der har været et hav af rygter om en større skærm til den nye iPhone 5. Der har været meldinger om iPhone med 4"-skærm og og
rygter om en 4.6" skærm. Der har været gættet på et hav af skærmstørrelser, men det blev altså til en 4" skærm med en opløsning på 1136x640 pixels. Samtidig er skærmen 44 procent mere lysstærk og farverig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies