Ikke nok Samsung Galaxy S III til danskerne

Leveringsproblemer, tomme hylder og ventetid præger salsstarten på Samsung Galaxy S III.

Ikke nok Samsung Galaxy S III til danskerne

Samsungs nye topmodel Samsung Galaxy S III, som kom i landets telebutikker i går, er svær at få fingrene i, hvis ikke man er blandt de der har forudbestilt den.

Læs alt om Samsung Galaxy S III

Den blå variant er helt umulig at skaffe indtil videre, da denne er forsinket.

Samsung har fået op mod 10 millioner forudbestillinger på verdensplan på efterfølgeren til Galaxy S II, så der skal kæmpes for at følge med efterspørgslen.

I sidste uge var Samsungs danske landechef Jens Arvad også ude og meddele, at Samsung ikke kunne mætte det danske marked, hvilket har vist sig at være rigtigt.

Teleselskaberne fortæller til Mobilsiden.dk, at de har oplevet en stor interesse for Galaxy S III, og det er den Android-telefon der har været forudbestilt i flest eksemplarer.

Læs testen af Samsung Galaxy S III – Androids svar på en iPhone

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)

Ikke nem at få fingrene i

Teleselskaberne melder om ventetid, dog er der kunder, som har været heldige at få deres eksemplar af den hvide model.

 -”Den hvide model burde i dag være i postkassen hos alle de af vores kunder, der har forudbestilt den hos os. Den blå må kunderne desværre vente lidt på – dog forventer vi, at få en lille sending i denne uge og lidt flere i næste uge, som vi så sælger i prioriteret rækkefølge efter forudbestillingslisten,” skriver Mette Christiansen, kommunikationsmedarbejder hos 3.

De øvrige teleselskaber TDC, Telenor og Telia melder også om stor interesse for telefonen, og forventer alle at få løbende sendinger af den hvide model i hvert fald – det er kun 3 og Telenor, som fortæller at de forventer at få den blå model allerede denne uge.

– ”Det er uden tvivl den største efterspørgsel vi har oplevet på en telefon der IKKE er en iPhone, hvilket også gør den til den mest efterspurgte Android telefon nogensinde. Derfor er vi også kede af ikke, at kunne få telefoner nok,” lyder det fra Michael Bech salgsdirektør i Telia.

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)

Telenor melder udsolgt

Det er ikke kun 3, TDC og Telia der har oplevet en stor efterspørgsel – samme melding kommer fra Telenor.

– “Efterspørgslen har været rigtig stor, og det giver os udfordringer, at den blå aktuelt ikke kan leveres,” fortæller indkøbschef Jess Agerbæk fra Telenor.

Telenor har oplevet et stort salg på lanceringsdagen – så de melder udsolgt i deres fysiske butikker netop nu. Dog skyldes det de ikke har fået så mange eksemplarer, som de havde håbet, samt de kun har fået den hvide model.

– “Den blå forventes at komme i denne uge, i et mindre antal – og der kommer også et større oplag af den hvide version,” slutter Jess Agerbæk.

Den videre fortælling

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden har holdt fast i temaet. 27/5/2012 havde vi dette at sige med en artikel omkring Skyline væk – hvad nu? Her er mulighederne – Artiklen kan du læse her her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .