Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Nokia World 2011 - Dag 1

Overblik: Nokia World 2011 - Dag 1

Årets Nokia World blev skudt i gang onsdag, klokken 10 dansk tid. Vil du have et hurtigt overblik over dagen, så har vi lavet sådan et her.

Mobilsiden.dk til Nokia World 2011 - vi giver dig alle nyhederne....
Mobilsiden.dk til Nokia World 2011 - vi giver dig alle nyhederne....

Stephen Elop, Nokia’s topchef, startede årets Nokia World med at byde velkommen fra udstillingscenteret Excel i London.

Elop fortalte her, at Nokia er markedsleder på smartphones med teknologien NFC. De har intet mindre end syv modeller, der understøtter teknologien.

Kort efter var det tid til de første produktpræsentationer, og det blev til intet mindre end fire nye Series40-modeller. I en helt ny serie kaldet Nokia Asha, du kan se dem alle her.

Midt under præsentationen af de nye S40-modeller kom det også frem, at det nu bliver muligt at spille Angry Birds på en Nokia telefon med styresystemet S40.

Men det alle ventede spændt på var præsentationen af nye Nokia telefoner med styresystemet Windows Phone 7.5 Mango. Heller ikke her skuffede Nokia, for de diskede op med to af slagsen. Navnene blev Nokia Lumia 710 og Nokia Lumia 800.

Noget af det der giver Nokia en fordel i samarbejdet med Microsoft, og Windows Phones generelt er blandt andet en helt ny navigation Nokia Drive og Nokia MixRadio. Men desværre ser det ud til, som så oftest før med musiktjenester, at Nokia MixRadio ikke kommer til Danmark.

Mobilsiden.dk har prøvet Nokia Lumia 800, og du kan se vores allerførste indtryk af det Nokia kalder “den første rigtige Windows Phone”.

Lumia 710 og Lumia 800 kommer ikke til Danmark lige med det samme, se hvornår du kan forvente at se den på det danske marked her. Dog skal du passe på med at købe dem i udlandet.

Du kan se eller gense hele Nokia’s halvanden time lange præsentation her - samt billeder af alle de nye Nokia-mobiler her.

Ønsker du at se alle nyhederne om Nokia, så kan du se dem på vores subsite Nokiasiden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

27-10-2011 00:29:53

dag 1 bedste nyhed er at nokia sender nokia n9 på marked i hvid. sindsyg flot telefon og at software opdateringen indeholder forebedringer i modtagestabiliteten og forhåbentlig aktiverer radio hardware til brug.. samt at den allerede kommer 4Q 2011

0 0
Thomas 27-10-2011 10:41:20

Ja, det er en nyhed de lidt glemmer her på de danske mobil sider. Er så ærgerlig over jeg ikke vidste det, for så havde jeg ventet med at købe den. Er dog vildt glad for min sorte N9! :)

0 0

Om brug af cookies