Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Duel: Google Nexus S mod iPhone 4

Duel: Google Nexus S mod iPhone 4

Web-TV: Hvad skal man købe - iPhone 4 eller Nexus S? I dette indslag kommer du tættere på de to mobiler.

"Metal og glas" mod "plastik og glas" - men det er langt fra de eneste forskelle på de top-produkter.

I ovenstående 13 minutters video fra PhoneArena gives der en fin gennemgang, uden fordomme, som det bestemt er værd at bruge tid på.

Konklusionen er, at iPhone 4 generelt er mere eksklusiv, men at begge mobiler byder på en god brugeroplevelse.

Læs også:
- Mobiltest: Google Nexus S - første test
- Nexus S - alt om det nye flagskib
- Duel: Samsung Galaxy S mod Google Nexus S
- Det koster Nexus S
- Nexus S' skærm er flad og ikke buet
- Nexus S skal være en ren Google oplevelse

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

05-01-2011 12:04:31

Hvis de så bare havde den på lager;-)

0 0
Schwartz 28-12-2010 11:08:59

Det der slår mig mest på den visuelle side, er at iPhone 4 er ret kompakt og stinker af kvalitet på overfladen. Der mangler i den grad en Android telefon, som har tilsvarende kompakte lækre design, Legend er der hen af, men ikke så kompakt.

Til gengæld synes jeg at iPhone er for skrøbelig, et af de to lag glas vil sandsynligvis blive smadret hvis man ikke er forsigtig med den. Der er flere eksempler på nettet af iPhone telefoner, der har fået 'eddekoppespind'...

Selv om iPhone er eksklusiv, er der stadig problemet med den låste platform, det er et gyldent fængsel, men det er der sagt nok om i ovenstående kommentarer.

Det bedste er at de performer på samme niveau, så det ender med at være smag og behag, hvis man er ligeglad med at den ene platform er mere låst end den anden.

Go' objektiv video :-)

0 0
Erik jensen 28-12-2010 00:26:13

Findes der ikke på betjeningsknapper på ledningen til headsettet?

Tjek f.eks ´Klipsch S4 hovedetelefoner ud. De er i den højeste referenceklasse og uden tvivl de bedste til prisen (læs de mange test) og fåes med/uden betjeningsknapper.

Prisen for S4 liggere på meget rimelige 400 til 800 kroner på nettet UDEN microfon og betjeningsknapper og S4i omkring de 800 kroner med mic og betjeningsknapper på ledningen.
De sidder perfekt i øret pga af sin særlige form, og vil aldrig være det svage led, uanset hvilket smartphone eller mp3 afspiller du sætter dem til

http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4i-overview/

0 0
Erik jensen 29-12-2010 15:11:32

S4I med mikrofon og betjeningsknapper kan desværre kun benyttes til til Apples produkter...

Heldigvis har Klipsch istedet fremstillet Klipsch S2M med mikrofon og betjeningsknapper som kan benyttes til Android og andre smartphones,og hvor prisen ligger på kun 380 kr inklusiv levering.

Lydmæssigt er den ikke heltgod som S4, men lyden er ganske imponerende, særligt har den en flot bas, viser flere test

http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s2m-in-ear-headset-with-mic-overview/

0 0
Lecter 27-12-2010 15:30:17

En ting,som er rigtig vigtigt for mig, og som gør at jeg ville vælge iPhone, af disse to er at volume knapperne er delt og at headphone stikket sidder i toppen eller tæt på volumeknapperne.

I praksis, er det irriterende at man ikke kan stikke hånden ned i lommen og nemt styre volumen eller skifte sang, når man hører musik.

På min Legend, sidder knapperne som på iPhone. På Desire HD, sidder knapperne som på Nexus S hvilket er rigtig irriterende.

0 0
MGApcPro 27-12-2010 14:04:20

Af de her 2, ville jeg sige det er et dødt løb, da de ser ud til at det handler om hvad man fortrækker.
design/interface, retina/super AMOLED, billeder og video/internet.
Jeg har en Desire nu, og jeg vil ikke skifte til nogen af dem. Jeg tror jeg vil vente til noget mere imponerende.

0 0
Lars Bjerregaard 27-12-2010 13:29:54

Dette er nok den mest sobre og fair sammenligning af den type jeg har set, og jeg er enig i det meste af hvad han siger. Det er begge highend enheder med høj kvalitet, og den klareste pointe er nok, at hvilken af de to som er den rigtige for en given person, afhænger først og fremmest af hvilken type man er, og hvilket behov man har.

Det er meget a la: Er du til BMW eller Mercedes. Er du til B&O eller Krell + Snell.

En ting jeg dog altid savner at få med på vægtskålen er åbenhed kontra lukkethed, som bringer en _meget_ lang liste af pros and cons med sig på den lange bane. Hvis man "sælger sin sjæl" til et bestemt firmas beslutninger skal man sgu gøre det med åbne øjne, og det fremgår stort set aldrig af ligningen.

Jeg er også altid en smule forundret over hvor meget vægt der bliver lagt på "bling bling" faktoren (aka. farver og striber). Er folk virkeligt så forelskede i imponator effekter over en bred kam? Jeg ved at _jeg_ ikke er, men måske er jeg i mindretal. En enhed som Nexus S har en _hel del_ flere rå features og funktionalitet over iPhone4, hvilket jeg synes de skøjter lidt let hen over.

Skal nok have mig en Nexus S. Sidder bare og spekulerer på om jeg skal bestille den fra udlandet, eller vente på at den dukker op her i slutningen af februar. En væsentlig faktor i beslutningen vil være, om dem som kommer til Danmark er med AMOLED eller SLCD skærme. Hvis nogen har konkret og verificeret viden om det, hører jeg meget gerne fra jer.

0 0
Erik jensen 28-12-2010 00:11:00

Klogt svar, omend sammenligningen halter en del

Det burde rettelig hedde; er du til Mercedes eller IC4tog, og for dem der er i tvivl er toget altså Apple, som klarere sig ganske pænt, men som kun er udviklet til at køre på skinner, og det har som bekendt en hel del begrænsninger...

Apple har sine tilhængere - dem om det, men vi kommer ikke uden om at Android klart vinder på frihed, funktionalitet og software, men det kræver selvfølgelig at man er kvik nok til at kunne tage et kørekort for ellers er toget eneste alternativ...

0 0
Jensen4 27-12-2010 16:48:21

Jeg kunne ikke forstille mig andet, end den kommer med super-amoled skærm....har ikke læst mig frem til andet indtil videre....

0 0
Tejs 27-12-2010 11:56:50

Dette skal hverken opfattes som en kritik af ovenstående sammenligning, eller af Nexus S som sådan, men:

Jeg er overrasket over hvor betagede mange synes at være over den nye google mobil. Bort set fra den rene android-oplevelse kan jeg ikke rigtig se nogen forbedringer i forhold til Samsungs Galaxy S, snarere tværtimod idet Google Nexus S ikke har tv-out.
Er der nogen, der kan forklare mig hvorfor Nexus S er så meget bedre?

0 0
Andreas 29-12-2010 12:47:22

Jeg ved ikke hvor betaget folk egentlig er?

Personligt er jeg da ret skuffet over at Nexus S ikke har et bedre kamera, og at video kvaliteterne ikke er bedre. Synes også at den som minimum burde have de samme features som Galaxy S, og også gerne bedre features.

Jeg havde også ønsket mig at den ville have overgået iPhone 4 på næste alle punkter, men det er desværre ikke tilfældet.
Sådan tror jeg da de fleste folk tænker.

Men nu er det altså bare den første "rigtige" Google telefon der kommer til Danmark, da Nexus One aldrig kom her til landet. Og den rene android-oplevelse betyder altså bare rigtig meget for mange folk.

Dem som ikke ønsker at bruge Apples produkter, fordi deres platform og tilgang til tingene er alt for lukket og topstyret, har nu mulighed for at få den rigtige Android oplevelse som Google ønsker den skal være.

Noget der har været rigtig irriterende ved alle de andre Androd smartphones, er jo at mobil producenterne har styret hvornår, og hvilke Androd opdateringer der skulle komme til de forskellige modeller. Og ofte er lidt ældre modeller hurtigt blevet efterladt, og nye opdateringer er stoppet efter et års tid eller været meget meget forsinkede.

Det skyldes bla. det ekstra lag, som mange producenter har valgt at ligge oven på Android, men er også en konsekvens af at producenterne ønsker at vi køber de helt nye modeller året efter.

Det at man kan være sikker på at få opdateringerne med det samme, når google frigiver dem, er bare en kæmpe kvalitet ved Nexus S, og for mange opvejer det fuldstændig de lidt skrabede features som telefonen er født med, i forhold til andre Android topmodeller.

Hvis man så også ser at den oldgamle Nexus One, som en af de første telefoner, lige har fået den nye Androd 2.3 Gingerbread opdatering, før mange af de nuværende Android topmodeller fra andre producenter, ja så ved man at Google supportere deres moddeller i rigtig lang tid, og derfor er Nexus S bare så meget mere attraktiv.

Med Nexus S får man bare en telefon som har en længere levetid, og som i mange år fremover vil få de nyeste opdateringer. Den dag Nexus S får Android 3.0, da har alle folk glemt hvad Galaxy S var for en model, som sikkert fik sin sidste opdatering med Androd 2.3.

0 0
Mobilsiden.dk 29-12-2010 13:04:10

Hej Andreas

Fine betragtninger du kommer med... Men jeg vil lige hæfte mig ved denne linie du skriver "Den dag Nexus S får Android 3.0..."

...Der er INGEN som har lovet eller garanteret, at Nexus S, får adgang til en Android 3.0-opdatering.

Jeg skriver det bare lige, så der ikke er noget der stiller sig selv dette i udsigt, og bliver skuffede.

0 0
Schwartz 29-12-2010 13:55:51

Ach SO!

Ud fra fakta har John G. ret, men er der ikke også noget med at 3.0 mest er til tablets. Hvem ved om 2.X serien er mobil versionen indtil, der sker en videre udvikling.

0 0
Exert 27-12-2010 20:32:13

Desuden har Nexus S en bedre processor og så vidt jeg har læst bedre wifi og gps hardware end Galaxy S.

0 0
Tejs 28-12-2010 12:37:49

Har du et link til det?
Alle steder jeg har læst skriver de netop, at processoren i Nexus S er nøjagtig den samme som i Galaxy S og øvrigt stort set er fyldt med den samme hardware.

0 0
27-12-2010 12:04:10

Nok primært Gingerbread. Men derudover designet - jeg syntes den er meget mere stilet end Galaxy S. Ellers læs anmeldelsen på engadget.com. Den giver et fint overblik.

0 0
27-12-2010 21:53:29

Designet? At levere et bedre design end Galaxy S, kan vel knap betragtes som en bedrift.

Nexus S er rigtig nok pænere, men sammenlignet med iPhone, Legend og formentlig Lumigon er Nexus S altså bare en plasticboks uden om noget, formentligt, fin elektronik.

Nexus 1 var revolutionerende, mens Nexus S er lidt for meget Galaxy S på alt for mange punkter.

0 0
28-12-2010 09:58:18

Well om man syntes et design er flot er vel relativt. Jeg syntes bedre om Nexus S end den nye iPhone 4, Legend og Galaxy S. Men til gengæld syntes jeg den gamle iPhone 3G pænere end Nexus S.

Smag og behag. Det skal der vel også være plads til?

0 0
Exert 27-12-2010 22:22:11

Nu var det jo netop Galaxy S Tejs sammenlignede med, og så er det vel helt fair at sige, at designet er blevet bedre med Nexus S.

I øvrigt kender jeg mange (jeg er nu ikke en af dem), der mener, at den gamle iPhone er meget pænere end den mere businessagtige iPhone 4, så der altså nogen, der er til plastik.

Nexus One revolutionerende? Jeg tvivler, men i bedste fald er det sammen med HTC Desire, for Nexus One kom jo ikke ligefrem ud særlig mange steder. Men hov HTC Desire var en "kopi" af Nexus One, så den kan jo ikke være revolutionerende...

0 0
Jensen4 27-12-2010 11:16:58

Den er i danmark i slutning af februar.....men man kan bestille den hjem fra amazon.uk.com....pris ca 5000kr.....har lige sat kaffe over og vil sidde lidt og savle over denne fede mobil....det bliver en lang kaffepause...lloooooll

0 0
27-12-2010 11:50:56

Lang kaffepause, ja tak:-) Vi keder os så meget på arbejdet, at vi har startet Weber'en og skal grille mens det sner, hehe.

Selvom den er købt på Amazon, kan man vel stadig hente dansk ordbog?

0 0
Jensen4 27-12-2010 16:43:19

dls4......du kan bide dig selv i næsen på du kan find en dansk ordbog til dyret her på appsmarket og et dansk keyboard......det der grill håber i også har det imorgen jeg savler over en grillet oksemørbrad.....

0 0
Ole 27-12-2010 10:34:10

Nexus S kommer til danmark i Februar

0 0
27-12-2010 10:39:17

Super, tak:-)

0 0
Ole 27-12-2010 11:00:17

Det var skam så lidt

0 0
27-12-2010 10:09:44

Nogen som helst ide om hvornår Nexus S kommer på det danske marked?

0 0

Om brug af cookies