Googles luksusmobil lurer stadig

Forvirringen om Googles Nexus-serie og Android Silver-programmet er stor, og det bliver værre endnu

Googles luksusmobil lurer stadig

Først var Nexus-serien fra Google død og skulle erstattes af Android Silver. Så levede Nexus stadig, og så døde Silver. Nye informationer peger dog på, at der stadig er liv i Android Silver – forvirringen er altså total.

Læs også: HTC bag kommende Nexus-tablet

De nye informationer peger på, at der allerede er blevet produceret fysiske enheder, der skulle være brugt i Android Silver-programmet. De skal selvfølgelig ikke bare ligge og samle støv, og Google håber stadig på, at Android Silver kan få fart.

Det er Motorola og HTC, der skulle have en sending Android Silver-telefoner klar, som altså nu er på standby. Blandt andet var der rygter om en 5,2” Nexus-telefon, som måske skulle have været til Android Silver.

Backup i Google Play

Som sagt håber Google stadig på, at Android Silver kan blive virkelighed, men skulle det ikke ske, har amerikanerne en nødplan klar. Telefonerne bliver Google Play Edition-telefoner.

Læs også: Nexus i midt oktober – Android L i november

Dette skulle også være grunden til, at der ikke har været et Nexus-mærke bag på den telefon, der efterhånden bliver anerkendt som Nexus 6.

Telefonen blev fotograferet sammen med en LG G3, og muligheden for at kunne kalde den en Moto S i Google Play Edition skulle være grunden til det manglende Nexus-mærke.