Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson telefoner under lup, kan en PC-fan omvendes til Mac på 60 dage? Google bekæfter ny mobil

Sony Ericsson telefoner under lup, kan en PC-fan omvendes til Mac på 60 dage? Google bekæfter ny mobil

Denne uge har budt på konklusionen af om en PC-fan kan omvendes til Mac på 60 dage, samt to tests af to nye Sony Ericsson telefoner. Se mere her om ugen der er gået.

Sony Ericsson er tilbage, som en af de førende producenter når vi snakker mobiltelefoner. Efter et par uheldige produkter, så ser det nu ud til at de har “knækket koden”. Xperia Mini lever flot op til forgængeren Xperia X10 Mini, som de sendte på gaden sidste år.

Xperia Ray er også trods den lille fysiske størrelse en mobiltelefon med power, og bestemt et godt supplement til Xperia Arc.

John G. fra Mobilsiden.dk har altid været en kæmpe PC-fan, og ikke haft mange pæne ord tilovers for Mac-computere og Apple generelt. Du kan her læse hvordan 60 dage med en Mac-computer har været for ham.

I denne uge fik vi også nyheden om, at Motorola’s meget omtalte Atrix-telefon kommer på det danske marked i løbet af oktober måned. Du kan se et smugkig på den her.

Ugens mest læste artikler:

01: Kan en PC-fan omvendes til Mac på 60 dage?
02: Sony Ericsson Xperia Ray - mobil med power (mobiltest)
03: Lækkede billeder viser HTC Sense 3.5
04: Sony Ericsson Xperia Mini - stadig en vinder? (mobiltest)
05: Prototype på ny iPhone igen mistet på en bar
06: Google bekræfter Nexus Prime
07: Xperia Arc S - ny turbo-Android med 1,4 GHz
08: Windows Phone 7 er bund solid
09: Apple hyrer kendt Apple-hacker
10: Rygte: iPhone 5 får ikke stor skærm


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies