Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Ingen 4G i iPhone 5! Bliv up-to-date på ugens iPhone 5-nyheder

Overblik: Ingen 4G i iPhone 5! Bliv up-to-date på ugens iPhone 5-nyheder

Den danske lancering af iPhone 5 nærmer sig – du kan få et overblik over denne uges største Apple nyheder her.

iPhone 5 (Foto: Pressefoto)
iPhone 5 (Foto: Pressefoto)

Denne uge har der været en række Apple-nyheder grundet præsentationen af iPhone 5 den 12. september, udrulningen af iOS 6, salgsstart flere steder i verden og forsalg ved Telia og Telenor i Danmark.

 - Overblik: Alt om Apple iPhone 5

Derfor har vi også valgt, at holde Apple-nyhederne ude af ”ugens overblik” og i stedet give dem deres egen overbliksartikel.

Først på ugen kom priserne på iPhone 5 fra de uafhængige mobilforhandlere, og natten til fredag fulgte TDC, Telenor og Telia så trop med deres priser inklusive abonnementer.

Krigen mellem Apple og Samsung foregår heller ikke kun i retssalene rundt i verden. Samsung har haft et par reklamer og en video, som går hårdt til både iPhone 5 og dens ejere, hvilket også har fået Apple fanboys til at give Samsung svar på tiltale.

 - Samsung fortsætter reklame-krigen mod Apple

Et døgn efter iOS 6-opdateringen var det installeret på omkring 15 procent iOS-enheder. Hvad synes du om det – deltag i afstemningen?

Denne uges mest læste Apple-nyheder

01. Her er de første iPhone 5 priser i Danmark

02. iPhone 5 vs. Nokia Lumia 920

03. iPhone 5 er hurtigere end Samsung Galaxy S III

04. Dansk iPhone 5-salg starter i nat

05. Ny Apple-fejl: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

06. Priskrigen i gang på gamle iPhone – spar mindst 1.000 kroner

07. Apple fanboys giver Samsung svar på tiltale

08. iOS 6 er frigivet – hvad synes du?

09. Teleselskaber lægger pres på Apple om 4G LTE

10. Så er Apples iOS 6 klar til download

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 28-09-2012 20:04:57

IOS6 sælges som den store forkromede nyhed, men er vel blot fejlrettelser til det tidligere IOS5, og de store nyheder er svære, at få øje på for forbrugerne.

Iphone 5 er derfor blot mere af det samme, men til endnu højere priser.

Apples egen navigation er en ynk af allerværste slags, og der går uden tvivl en rum tid inden de får styr på dette, - hvis de altså vil?

Snart er der efterhånden kun "hypen" omkring Iphonen der sælges, men der skal vel lidt mere på, så snart ser vi vel IOS7 eller en sjat fejlrettelser.

Apples pengekasse er stor(meget stor), og bliver ny endnu større ved "UDSKIFTNINGSSALGET" til de faste kunder, og faste kunder er da en god ting, men hvor længe vil det vare uden reelle og brugernyhder, som er anvendelige.
- Vist vil det skæppe i kassen, - men hvad så Apple med nyhederne, opfindsomheden, innovationen o.s.v.

De Asiatiske producenter har for længst overhalet Apple i brugervenlighed på flere områder, og ikke mindst på nyheder som er brugbare for køberne.
Her sælges innovation, nyheder og virkelig forbedret hardware, med udvidet indygget -lagt software, - og ikke så meget "hype", for det kan kudnerne alligevel ikke bruge til ret meget i det daglige.

0 0
Kim Harder 22-09-2012 12:14:20

Ingen 4G i iPhone 5! 22/9 2012
Ingen 4G i iPhone 5 før til november
21/09 2012

Kan jounalisterne selv finde ud af hvad det bliver til med LTE i iPhone 5?

Først er det her, så kommer det først til november, og i dag skriver man i en overskrift, at det ikke kommer. Det er en hurtig nedgradering af iphone 5.

Samtidig med mener teleselskaberne, at den minimale udvikling,der har været på iPhone 5, berettigere den til at koste en halv bondegård, eller 2 x Nokia lumia 820, som den åbenbart teknisk set næsten kan samlignes med.

0 0

Om brug af cookies