Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: The new iPad kom til Danmark - på godt og ondt og Google klar med ny Android-opdatering

Overblik: The new iPad kom til Danmark - på godt og ondt og Google klar med ny Android-opdatering

Denne uge har været i Apple’s tegn, men det har været på både godt og ondt. Forbrugerombudsmanden er nu kommet ind i sagen.

Denne uge har budt på megen omtale af Apple’s nye iPad. Den kom til salg i landets butikker fredag den 23. marts 2012, og siden der har det absolut ikke kun været positiv omtale Apple har fået.

Først var der problemer med den nye iPad blev varm, så var der problemer med den ikke viste rigtig indikation af batteriniveau ved opladning – men værst er nok Apple i flere lande, deriblandt Danmark, har de respektive forbrugerråd efter sig. Apple har fået prædikatet vildledende markedsføring af The new iPad. Du kan her høre et interview med den danske forbrugerombudsmand.

Huawei gør også op med et af de største problemer med smartphones, nemlig batteritiden. Huawei mener en smartphone skal kunne holde strøm i to døgn – og viser med både Sonic og Honor at dette er muligt.

Du kan også læse mere om Google der har sendt den nyeste Android-opdatering ud til enkelte mobiler, samt se testen af Samsung Galaxy Tab 7.7.

Ugens mest læste artikler:

01. Forbrugerrådet: Apple skal fjerne 4G-betegnelsen fra The new iPad
02. Flere problemer med ny iPad
03. Din smartphone skal holde strøm i to døgn
04. Vildledende markedsføring af The new iPad
05. Her får du The new iPad billigst!
06. Se trylletricks med den nye iPad
07. Her er ”to-do” listerne over dem alle
08. Samsung Galaxy Tab 7.7 – er den pengene værd?
09. Så kom The new iPad til Danmark
10. Google klar med Android-opdatering til version 4.0.4

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

daniel 02-04-2012 13:43:41

jeg har et problem, jeg har lige købt ipad(3/new) 32 gb hvid wifi. men har aldrig haft en tablet før eller en ipad. så har ikke noget at samlinge med, men tror næsten de har snydt mig. for den der ting, så tale bliver til tekst er der ikke ????? er der nogen andre måder man kan se om det er en new ipad eller 2 ?`


undskyld stave fejlede men er ordblind

0 0
carsten guldhammer 01-04-2012 12:04:49

ja det onde må vel være det der er kommet frem at Apple’s dybt svinske behandling af de medarbejdere der producere deres dyrre lort (eller ihvert fald ders viden om denne svinske behandling)

men selvføllig : med de tårnhøje priser Appel tager for et produkt, så kan der jo ikke være råd til at behandle de medarbejdere der producere det ordenligt

FØJ FOR HELVEDE!!!!!!

0 0
Footiefan 01-04-2012 19:58:36

Ja FØJ FOR HELVEDE...... Endnu en typisk hater kommentar fra en der tydeligvis kun lige har kigget lidt overskrifter og set navnet Apple. Men så er der også nemt, at skyde på en man i forvejen tydeligvis ikke kan li'.
Fabrikken beskæftiger ca 1,2 mill ansatte i alt og producerer op mod halvdelen af verdens forbrugerelektronik. Mange af de største elektronik firmaer benytter dem, men Apple sælger godt i overskriften.
Så husk nu Carsten, tjek hvor alle dine andre produkter bliver lavet - og bliv endnu mere forurettet. Nå nej, det er jo Apples skyld det hele....

Og mht prisen på Apples produkter, tja udbud og efterspørgsel - og skal alt da koste det samme? Mener også der fx er lidt forskel på bilpriserne. Men der er vel også Apples skyld ;-)

0 0
emiljohnsen 01-04-2012 22:53:15

Du er en gud! Men nok om dig :D

Prisen? sidst jeg kiggede Ipad priser var den ikke den dyreste?

Iphone er jo heller ikke den dyreste mobil...

0 0
Thomas 02-04-2012 00:15:37

Er en iPhone 4S 64 GB ikke blandt de absolut dyreste modeller på markedet, hvis man ser bort fra diverse luksusmodeller i guld?

0 0

Om brug af cookies